Προς το περιεχόμενο

ESPERANZA EAT104 OUTDOOR DIRECTIONAL DVB-T ANTENNA THUNDER S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ κ καλή βδομάδα!
έχω πάρει 2 κεραίες εδώ κ 1 χρόνο κ συγκεκριμένα την ESPERANZA EAT104 OUTDOOR DIRECTIONAL DVB-T ANTENNA THUNDER S!
είμαι πολύ ικανοποιημένος μάλιστα στην μία έχω βάλει κ 2 τηλεοράσεις πάνω όλα καμπάνα!!βλέπω όμως το DVD-T που έχει κ θέλω να ρωτήσω, οι κεραίες πρέπει να έχουν κ αυτές το DVD-T2 για να συνεχίσουν να δίνουν σήμα, οι μόνο απωδικοποιητές κ τηλεοράσεις πρέπει να το έχουν μόνο???Παίζει ρόλο κ στην κεραία??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν η κεραία γράφει DVB-T ή DVB-T2. Η κεραία απλά λαμβάνει το σήμα που εκπέμπει ο πομπός και το μεταφέρει στην τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή για να μετατραπεί σε τηλεοπτικό σήμα. Είτε είναι αναλογικό το σήμα που εκπέμπει ο πομπός είτε ψηφιακό (dvb-t ή dvb-t2) , η κεραία λαμβάνει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τα μετατρέπει σε ηλεκτρικό ρεύμα και τα μεταφέρει μέσω του καλωδίου στην τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή για να μετατραπεί σε τηλεοπτικό σήμα.

Η κεραιούλα είναι πολύ καλή για περιοχές με ισχυρό σήμα (πχ Αττική) και πολύ διακριτική. Μπορείς άνετα να την βάλεις στο μπαλκόνι και να μην ενοχλεί.

Επεξ/σία από afm
Δημοσ.
7 ώρες πριν, afm είπε

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν η κεραία γράφει DVB-T ή DVB-T2. Η κεραία απλά λαμβάνει το σήμα που εκπέμπει ο πομπός και το μεταφέρει στην τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή για να μετατραπεί σε τηλεοπτικό σήμα. Είτε είναι αναλογικό το σήμα που εκπέμπει ο πομπός είτε ψηφιακό (dvb-t ή dvb-t2) , η κεραία λαμβάνει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τα μετατρέπει σε ηλεκτρικό ρεύμα και τα μεταφέρει μέσω του καλωδίου στην τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή για να μετατραπεί σε τηλεοπτικό σήμα.

Η κεραιούλα είναι πολύ καλή για περιοχές με ισχυρό σήμα (πχ Αττική) και πολύ διακριτική. Μπορείς άνετα να την βάλεις στο μπαλκόνι και να μην ενοχλεί.

για αυτό ακριβώς ειναι πολύ διακριτική...ελπίζω να είναι κ ανθεκτικές!!!1 χρόνο βροχές αέρας κτλ δε έπαθαν τίποτα, αλλά ένας χρόνος για κεραίες ίσον τίποτα!!

ευχαριστώ πολύ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...