Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έκανα μια αλλαγή σκληρού δίσκου στο PC διότι ο παλιός είχε αρχίσει να τα παίζει. Συνολικά στο PC μου έχω 1 SSD που έχει τα windows και 2 εσωτερικούς σκληρούς που έχουν κάποια αρχεία και παιχνίδια. Αλλάζοντας λοιπόν τον σκληρό μου βγάζει ένα μήνυμα "Η επιλογή εκκίνησης απέτυχε διότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε μια απαιτούμενη συσκευή". Δοκίμασα να ξαναβάλω τον παλιό σκληρό αλλά πάλι τα ίδια... Μπορώ να επαναφέρω τον υπολογιστή μου χωρίς format ή χωρίς τουλάχιστον να χάσω τα αρχεία που έχω στους σκληρούς δίσκους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Aris_ είπε

είχες κάνει εγκατάσταση  win10 στον ssd με αυτόν τον δίσκο (hdd) επάνω ?

Ναι ακριβώς.

Επεξ/σία από nikster
Ηλιθιότητα
Δημοσ.

πρέπει να σιγουρευτείς αν έχεις θεμα hw η με τα win10 λύσε το θέμα με τους δίσκους πρώτα να τους βλέπει σωστά το bios 

Δημοσ.

Ασε ένα δίσκο επάνω αυτον με τα win να βεβαιωθεις, και μετα κανε τις προσθήκες.

Και μην προσθέσεις δισκο που εχει και αυτός λειτουργικό, αν θελεις τα αρχεία καντον εξωτερικό

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Aris_ είπε

πρέπει να σιγουρευτείς αν έχεις θεμα hw η με τα win10 λύσε το θέμα με τους δίσκους πρώτα να τους βλέπει σωστά το bios 

Λοιπόν όλα καλά με τους δίσκους τελικά. Φαίνονται όλα. Τώρα για να ξανακάνω την αλλαγή. Υπάρχει θέμα που ο δίσκος που θέλω να βγάλω έχει ένα partition που λέγεται system reserved? Θα επηρεάσει τα windows αν τον βγάλω?

Δημοσ.

Ναι θα επηρεάσει, έχει αποθηκευτεί το boot σημείο εκεί, ουσιαστικά το σύστημα ξεκινάει από αυτόν.

Επίσης αν μπορείς διόρθωσε λίγο την υπογραφή σου, έχει σβηστεί το βίντεο που έβαλες και τρώει πολύ χώρο η ειδοποίηση του youtube.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Ναι θα επηρεάσει, έχει αποθηκευτεί το boot σημείο εκεί, ουσιαστικά το σύστημα ξεκινάει από αυτόν.

Επίσης αν μπορείς διόρθωσε λίγο την υπογραφή σου, έχει σβηστεί το βίντεο που έβαλες και τρώει πολύ χώρο η ειδοποίηση του youtube.

Υπαρχει τροπος να μετακινησω αυτο το partition ωστε μετα να μπορεσω να αφαιρεσω τον δισκο ?

(Δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι υπηρχαν ακομα υπογραφες, το εσβησα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...