Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας καλημέρα και καλή εβδομάδα. 

Ψάχνω μηχανικό πληκτρολόγιο (θα ήθελα chery mx blue) εώς 50€ αν υπάρχει, αλλιώς πάω σε άλλους διακόπτες. 

Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να έχει rgb lights . 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορεις ανεβα ενα 15αρι στο budget https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-alloy-fps-pro-mechanical-gaming-blue-switch-p-PER.573933

Δεν θα το μετανιωσεις. Αλλιως με 50 δυσκολα cherry mx . Ισως Kailh ή Outemu.

Επισης μια καλη επιλογη ειναι και αυτο εδω https://www.e-shop.gr/pliktrologio-sharkoon-shark-skiller-mech-sgk3-blue-switch-us-p-PER.804713

Επεξ/σία από AmixReckless
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά μου αρέσουν οι Kailh blue του Sharkoon αλλά αφού η ερώτηση ήταν για φτηνό με Cherry MX τότε τα hyperx είναι μονόδρομος.

Σαν ποιότητα κατασκευής επειδή έχουν περάσει και τα δύο από τα χέρια μου μπορώ να πω με σιγουριά ότι το Sharkoon είναι χειρότερο, έχει τα πιο φτηνά ελάσματα στα μεγάλα πλήκτρα και πιο λεπτά caps και πολύ μικρότερο βάρος. Το hyperx είναι μία μεσαία κατάσταση αλλά για να πας στην αμέσως καλύτερη πρέπει να διπλασιάσεις το budget.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, elpenor είπε

Προσωπικά μου αρέσουν οι Kailh blue του Sharkoon αλλά αφού η ερώτηση ήταν για φτηνό με Cherry MX τότε τα hyperx είναι μονόδρομος.

Σαν ποιότητα κατασκευής επειδή έχουν περάσει και τα δύο από τα χέρια μου μπορώ να πω με σιγουριά ότι το Sharkoon είναι χειρότερο, έχει τα πιο φτηνά ελάσματα στα μεγάλα πλήκτρα και πιο λεπτά caps και πολύ μικρότερο βάρος. Το hyperx είναι μία μεσαία κατάσταση αλλά για να πας στην αμέσως καλύτερη πρέπει να διπλασιάσεις το budget.

Να ενημερώσω πως θα παω πρώτη φορά σε μηχανικό... Απλά επειδή διαβάζω ότι οι chery mx blue θεωρουνται οι καλυτεροι γι'αυτό λέω να παω σε αυτους! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...