Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και λογω ορθοστασιας στην δουλεια, αλλα και επειδη περπαταω (αθληση, μεγαλες βολτες κτλ), ψαχνω να αγορασω νεους πατους παπουτσιων. Γενικα εχω παπουτσια οπως τα nike air force, adidas ultra boost και nike air max 2090 (νομιζω καινουργια σειρα αυτη). Με ολα τα παπουτσια, στο τελος της ημερας εχω ενοχληση και καποιες φορες και πονους πχ στην πατουσα. 

Το να αλλαξω τους stock πατους με αλλους, αξιζει? Να δω για scholl ή κατι αλλο? Τους scholl συγκεκριμενα τους βρισκω στο skroutz κανα 10αρι. Φαρμακειο αμα παω παιζει να τους χτυπανε και 30+?

Δημοσ.

Εγώ είχα βάλει πάτους σιλικόνης σε κάτι παλιά παπούτσια που είχα. Αν δεν φοράς μεγάλο νούμερο και μπορείς να βρεις, σε εμένα δύσκολα έβρισκες στα νούμερα που φοράω, έκαναν κανένα 25αρι και αντέχουν αρκετά. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Εγώ είχα βάλει πάτους σιλικόνης σε κάτι παλιά παπούτσια που είχα. Αν δεν φοράς μεγάλο νούμερο και μπορείς να βρεις, σε εμένα δύσκολα έβρισκες στα νούμερα που φοράω, έκαναν κανένα 25αρι και αντέχουν αρκετά. 

46 φοραω. Αυτα σε Φαρμακεια?

Δημοσ.

Όχι, σε καταστήματα αθλητικών ειδικών. Ψάξε από Google για να μην ρωτάς άδικα σε μαγαζιά επειδή δεν πουλάνε όλοι. Το δικό μου παπούτσι το παλιό ήταν 48.5, τώρα που το άλλαξα αγόρασα 49 για να μην είμαι στο όριο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Γενικα εχω παπουτσια οπως τα nike air force, adidas ultra boost και nike air max 2090 (νομιζω καινουργια σειρα αυτη). Με ολα τα παπουτσια, στο τελος της ημερας εχω ενοχληση και καποιες φορες και πονους πχ στην πατουσα. 

Αν έχεις θέμα με παπούτσια όπως τα ultra boost τότε δεν θα βοηθήσουν οι πάτοι.
Μήπως να κάνεις ένα πελματογράφημα να δείς την γενικότερη κατάσταση με τα πόδια σου και να πάρεις μία επαγγελματική γνώμη ;;

Πάτους ακριβούς με gel,σιλικόνη κλπ θα βρείς και σε καλά φαρμακεία πάντως, ειδικά σε όσα έμπορεύονται ανατομικά και άλλων ειδών ειδικά παπούτσια.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...