AntiCambeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω την εφαρμογή Email της Sony που ήταν προεγκατεστημένη στο XZ1, λειτουργούσε κανονικά τόσο καιρό και ξαφνικά βγάζει το σφάλμα "Δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με το τον διακομιστή", δεν εμφανίζονται τα email. Εκανα εκκαθάριση cache και δεδομένων και set up απο την αρχή, τίποτα, στο set up βγάζει πάλι το ίδιο σφάλμα, όποια απο τις 3 επιλογές και να επιλέξω (Τύπος λογαριασμού). Μετά την απενεργοποίησα, γύρισε σε παλαιότερη έκδοση και έκανα ενημέρωση στην τελευταία έκδοση. Εκανα πάλι set up, τα ίδια.Μέσω browser (outlock), το email λειτουργεί κανονικά. Να βάλω αυτή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.outlook Επεξ/σία 10 Μαΐου 2021 από AntiCambeR
Tsilitheo2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Το εχω και λειτουργει πολυ καλα ,εφάμιλλο με το gmail. Μπορεις να κανεις και προσθηκη λογαριασμων (gmail yahoo κτλ) και να τα εχεις ολα σε 1 app
AntiCambeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Στις 10/5/2021 στις 2:39 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε Το εχω και λειτουργει πολυ καλα ,εφάμιλλο με το gmail. Μπορεις να κανεις και προσθηκη λογαριασμων (gmail yahoo κτλ) και να τα εχεις ολα σε 1 app Τελικά το έβαλα και μου έρχεται και ειδοποίηση όταν έχω email, στο application της Sony δεν ερχόταν ειδοποίηση. Εγινε όμως κάτι αρνητικό, είχα το outlock ανοιχτό+3-4 απλές εφαρμογές (έγγραφα κλπ) και ξαφνικά μου έβγαλε στην οθόνη ειδοποίηση "το UI σταμάτησε να ανταποκρίνεται", πάγωσε για λίγο η οθόνη, μαύρισε για 2" και ξεκόλλησε. Στα 2.5 χρόνια που έχω το κινητό δεν θυμάμαι να το έκανε αυτό, δεν νομίζω να ήταν θέμα της Ram, αυτό δεν μου το έχει κάνει με 4-5 ανοιχτές εφαρμογές+game, δηλαδή σκέφτομαι μήπως φταίει το outlook, ίσως ήταν τυχαίο, πάντως διάβασα πως είναι πιο "βαρύ" πχ απο το Gmail, εμένα με νοιάζει να λειτουργεί σωστά. Δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ hard reset, έκανα μόνο προληπτικά όταν πέρασα απο android 8 το 9.
Tsilitheo2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Υποθετω αν εφταιγε το αουτλουκ θα σου παγωνε η εφαρμογη δινοντας σου το μνμ η εφαρμογη αουτλουκ σταματησε να ανταποκρινεται τερματισμος ή αναμονη..... Απο αυτο που περιγραφεις μου κανει για σκαλωμα του λαντσερ
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Υποθετω αν εφταιγε το αουτλουκ θα σου παγωνε η εφαρμογη δινοντας σου το μνμ η εφαρμογη αουτλουκ σταματησε να ανταποκρινεται τερματισμος ή αναμονη..... Απο αυτο που περιγραφεις μου κανει για σκαλωμα του λαντσερ Πιθανότατα ναι, κόλλησε το UI.Θα μου το έχει ξανακάνει 2-3 φορές πιο παλιά και δεν θα το θυμάμαι. Γενικώς το κινητό είναι γρήγορο, δεν έχω πρόβλημα. Το outlock χθές μου εμφάνισε να κάνω αποδοχή πάρα πολλά διαφημιστικά τρίτων κλπ, όλα ήταν ανενεργά εκτός από 1 αλλά δεν είχε επιλογή αποθήκευσης, έκανα back, το έκλεισα και όταν το άνοιξα πάλι το ίδιο.Τώρα πχ που το άνοιξα δεν το έκανε. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από AntiCambeR
chios Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easilydo.mail Απλή καλή και χωρίς διαφημίσεις είναι αυτή κάνε την μία δοκιμή.
Tsilitheo2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chios είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easilydo.mail Απλή καλή και χωρίς διαφημίσεις είναι αυτή κάνε την μία δοκιμή. Δεν νομιζω οτι μιλα για διαφημίσεις εντος της εφαρμογής... Εξ'αλλου το outlook επίσημη εφαρμογή της Microsoft ,δεν εχει διαφημίσεις εντος της εφαρμογής.... Μάλλον μιλα για διαφημιστικα εμαιλς.... Αλλα για να ειμαι ειλικρινης ,δεν καταλαβα πολλα οπως γραφει Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από Tsilitheo2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα