Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,
Όπως λέω και στον τίτλο, ψάχνω για μια καρέκλα γραφείου γύρω στα 250 ευρώ. Θα ήθελα να είναι εργονομική και αρκετά αναπαυτική, μιας και είμαι φοιτητής ιατρικής και ασχολούμαι και γενικά με τους υπολογιστές (gaming, ενημέρωση κτλ), που σημαίνει πολλές ώρες στην καρέκλα. Η καρέκλα που χρησιμοποιώ εδω και 8 με 10 χρόνια ειναι η Flintan από ΙΚΕΑ, αλλά ειδικά μέσα στην καραντίνα έδειξε οτι πλέον τα έχει φάει τα ψωμιά της. Χρειάζομαι μια καρέκλα με καλύτερο back support, με ύφασμα ωστε να είναι πιο breathable γιατί ιδρώνω γενικά πολύ και με αναπαυτικό κάθισμα, ωστε να μη με πονανε τα οπίσθια μετά την πρώτη ώρα :lol:. Σκεφτόμουν να πάρω τη Markus απο ΙΚΕΑ αλλά νομίζω ότι μου φάνηκε λίγο σκληρό το κάθισμα, ίσως δεν της έδωσα και τον απαραίτητο χρόνο. Έχετε καμιά άλλη πρόταση;

Δημοσ.

εχω την μαρκους που ολοι λενε τα καλυτερα. δεν αξιζει τα λεφτα της. σημαντικο μειονέκτημα για μένα ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις τα χερουλια γιατι ξυλωνετε το αθλια σχεδιασμένο υφασμα στο καθισμα. για 120 ευρω αξιζει, παραπανω οχι.

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

εχω την μαρκους που ολοι λενε τα καλυτερα. δεν αξιζει τα λεφτα της. σημαντικο μειονέκτημα για μένα ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις τα χερουλια γιατι ξυλωνετε το αθλια σχεδιασμένο υφασμα στο καθισμα. για 120 ευρω αξιζει, παραπανω οχι.

Ναι το έχω δει πολλές φορές αυτό το παράπονο δυστυχώς, βέβαια νομίζω υπάρχουν γενικά diy mods για να βελτιώσεις λίγο την κατάσταση αλλά και πάλι... 

5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Nitro genesis 950 ή ακόμα καλύτερα Anda (θες κάνα 50αρι ακόμα νομίζω) 

Γενικά να πω την αλήθεια δεν είμαι μεγάλος fan των gaming καρεκλών, νομίζω είναι λίγο-πολύ ένα φιάσκο που πατάει στον όρο gaming. Παρόλα αυτά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, τις έχεις δοκιμάσει τις συγκεκριμένες; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, luckris25 είπε

Ναι το έχω δει πολλές φορές αυτό το παράπονο δυστυχώς, βέβαια νομίζω υπάρχουν γενικά diy mods για να βελτιώσεις λίγο την κατάσταση αλλά και πάλι... 

Γενικά να πω την αλήθεια δεν είμαι μεγάλος fan των gaming καρεκλών, νομίζω είναι λίγο-πολύ ένα φιάσκο που πατάει στον όρο gaming. Παρόλα αυτά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, τις έχεις δοκιμάσει τις συγκεκριμένες; 

Kοίτα την Action D ή την Reflex του DROMEA, υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ.

Επίσης κάνε μια βόλτα και από το Πλαίσιο, έχει καλές προτάσεις σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις, ΟΧΙ τις πολύ φθηνές του όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, dpolal είπε

Kοίτα την Action D ή την Reflex του DROMEA, υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ.

Επίσης κάνε μια βόλτα και από το Πλαίσιο, έχει καλές προτάσεις σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις, ΟΧΙ τις πολύ φθηνές του όμως.

Τις καρέκλες του πλαισίου τις έχω δει, διαδικτυακά μόνο όμως, επειδή μένω Λάρισα και έχουν 2-3 καρέκλες μόνο διαθέσιμες στο μαγαζί. Όσον αφορά τις καρέκλες του dromea, τις έχω ακουστά πάλι απλά αυτό που με κρατάει πίσω είναι ότι δεν μπορώ κι αυτές να τις δοκιμάσω, οπότε είναι αγορά στα τύφλα.

Βέβαια αν έχει πολιτική επιστροφής χρημάτων τότε είμαι καλυμμένος... 

Επεξ/σία από luckris25
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, luckris25 είπε

Τις καρέκλες του πλαισίου τις έχω δει, διαδικτυακά μόνο όμως, επειδή μένω Λάρισα και έχουν 2-3 καρέκλες μόνο διαθέσιμες στο μαγαζί. Όσον αφορά τις καρέκλες του dromea, τις έχω ακουστά πάλι απλά αυτό που με κρατάει πίσω είναι ότι δεν μπορώ κι αυτές να τις δοκιμάσω, οπότε είναι αγορά στα τύφλα.

Βέβαια αν έχει πολιτική επιστροφής χρημάτων τότε είμαι καλυμμένος... 

Λόγο τοποθεσίας θα πρέπει αναγκαστικά να αγοράσεις στα «τυφλά» με μόνη ενημέρωση τα reviews, δυστυχώς.

Πάντως και οι δύο εταιρείες έχουν αρκετά καλές προτάσεις σε αυτή την κατηγορία τιμής που απέχουν από τις φθηνιάρικες.
Διαφέρουν στις λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Συγνωμη που επεμβαινω, αλλα εχω και εγω την Markus και δεν εχω κανενα παραπονο, γιατι σας ενοχλει που δεν βγαινουν τα χερουλια? Η μαλλον καλυτερα γιατι θελετε να τα βγαλετε? Σας ενοχλουν καπου?  Ευχαριστω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Amaretos είπε

Συγνωμη που επεμβαινω, αλλα εχω και εγω την Markus και δεν εχω κανενα παραπονο, γιατι σας ενοχλει που δεν βγαινουν τα χερουλια? Η μαλλον καλυτερα γιατι θελετε να τα βγαλετε? Σας ενοχλουν καπου?  Ευχαριστω

Γιατι δεν χωραει η καρεκλα κατω απο το γραφειο και γιατι απλα με ενοχλουν οταν καθομαι. 

Τις μοντες δεν τις εχω δει και Δ στο αρχίσει να ξυλωνεται στο χρόνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...