Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω τον TS το ενεργοποιησα για 3 μηνες...το ερωτημα ειναι πρεπει στο τριμηνο πανω να ακυρωσω το subscription η μπορω απο τωρα και να κρατησω το 3μηνο;

Δημοσ.

Λογικα ειναι μονο για νεα μελη, εμενα με ενεργη συνδρομη tidal μου βγαζει πανω πανω "The offer you are trying to claim is no longer valid".

Δημοσ.

Αν κάνετε εγγραφή μέσω Τουρκίας και πακέτο family, βγαίνει περίπου 3 ευρώ το μήνα για 6 accounts (0.5 το άτομο). Για μένα σε αυτή τη τιμή αξίζει τα λεφτά του, για το Hi-Fi, ειδικά για όσους έχουν και καλά ηχεία.

• Like 3
Δημοσ.

παιδια ακυρωσα cancellation την συνδρομη αλλα κανω log in και ακουω κανονικα μεχρι 8..8.21 γραφει εχω ελευθερας δε πιστευω να με χρεωσει τιποτα εξτρα μετα???

τι λετε εχω κανει την ακυρωση απο τωρα αλλα ξαναμπαινω που και που!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, PedroG είπε

παιδια ακυρωσα cancellation την συνδρομη αλλα κανω log in και ακουω κανονικα μεχρι 8..8.21 γραφει εχω ελευθερας δε πιστευω να με χρεωσει τιποτα εξτρα μετα???

τι λετε εχω κανει την ακυρωση απο τωρα αλλα ξαναμπαινω που και που!

Όχι, δεν θα σε χρεώσει μετά.

• Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/5/2021 στις 5:57 ΜΜ, Ola150 είπε

Αν κάνετε εγγραφή μέσω Τουρκίας και πακέτο family, βγαίνει περίπου 3 ευρώ το μήνα για 6 accounts (0.5 το άτομο). Για μένα σε αυτή τη τιμή αξίζει τα λεφτά του, για το Hi-Fi, ειδικά για όσους έχουν και καλά ηχεία.

Σταματάει η υπηρεσία στη γείτονα χώρα? 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, cac είπε

Σταματάει η υπηρεσία στη γείτονα χώρα? 

Πού το διάβασες αυτό; Δεν μου έχουν στείλει κάποιο μήνυμα από την εταιρεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα τι κάνουμε σύντροφοι? Έχει migrate για Ελλάδα αλλά  διαφορά είναι μεγάλη. 

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή πάτε κάπου εξίσου φθηνά (αν γίνεται) ή λέτε "ευχαριστώ" για όσο κράτησε και πάτε παρακάτω.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

H Argentina ειναι μια λυση, αλλα ο VPN (windscribe) μου ειναι currently down στην Αργεντινη για να δοκιμασω για νεα συνδρομη.

Δοκιαμσε κανεις?

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Crus είπε

H Argentina ειναι μια λυση, αλλα ο VPN (windscribe) μου ειναι currently down στην Αργεντινη για να δοκιμασω για νεα συνδρομη.

Δοκιαμσε κανεις?

Εχω λογαριασμό μέσω Αργεντινής εδώ και κάνα 8μηνο. Βγαίνει περίπου 1.2€ τον μήνα 

Δημιουργία και 1η πληρωμή λογαριασμού έγινε μέσω vpn  (Nordvpn συγκεκριμένα) 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...