Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω και κανα τετράμηνο εχω βάλει στο μάτι μια x299 motherboard του 2019,  αλλα στο συγκεκριμένο μοντελο υπαρχει παγκόσμια  ελλειψη. Εχω κοιτάξει σε οnline μαγαζιά στη Γερμανια, Αγγλια, Αμερικη Amazon κλπ. Μαλιστα στην Αυστραλία βρηκα ενα κομμάτι του οποίου η τιμη εφτασε τα 1.100euro.

Για να μην τα πολυλογώ, τα γνωστά καταστηματα του skroutz ηταν ολα σε ελλειψη και φυσικα κανείς δε γνωριζει ποτε και αν ποτε ξανα ο προμηθευτής θα το φερει. Μεχρι και στην ίδια την ASUS έστειλα μήνυμα  και δε ξερει ουτε αυτη αν εχει σταματησει η παραγωγη η αν ποτε θα ξανα βγει.ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ....λες και τις φερνει ο αγιος βασιλης απο το Β.Πόλο, anyway.......

Μια μερα ξαφνικά σκαει μυτη σε ενα ελληνικό καταστημα στην Αθηνα και το βλεπω μέσω σκρουτζ. Παιρνω τηλέφωνο μου λεει το παιδι σε 4 μερες στη πορτα σου, οκ λεω, πληρώνω  και μετα απο 1 ωρα με παιρνουν τηλ. να μου πουν να παρω αλλη mobo γιατι καναν λαθος. Καλα λεω, τα λεφτα μου πίσω.ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

Περναν οι μέρες και λεω τη Παρασκευη θα συμβιβαστω με κατι άλο απο αυτο που ήθελα...Πέμπτη πρωι κανω μια ετσι στο Skroutz και τη βλεπω διαθέσιμη....παθαινω πλακα!!! Παιρνω τηλ. Μου λενε υπαρχουν μονο 2 κοματια!!! Νταξει λεω φερε το 1!!! Κουμπώνω προκαταβολη και παραλαβη απ το κατάστημα. Τωρα περιμενω να φανει, αφου με διαβεβαιωσαν οτι την παρηγγειλαν απ τον προμηθευτη τους. ΑΜΗΝ! 

Το περιεργο ειναι οτι σε ολο το κόσμο  (τουλαχιστον εκει που έψαξα) ακόμα την περιμένουν. Πως ξεφυτρωσαν ξαφνικά 2 στην Ελλάδα???

Μηπως παίζει κάτι ύποπτο...?  

Επεξ/σία από rexenor86
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rexenor86 είπε

Εδω και κανα τετράμηνο εχω βάλει στο μάτι μια x299 motherboard του 2019,  αλλα στο συγκεκριμένο μοντελο υπαρχει παγκόσμια  ελλειψη. Εχω κοιτάξει σε οnline μαγαζιά στη Γερμανια, Αγγλια, Αμερικη Amazon κλπ. Μαλιστα στην Αυστραλία βρηκα ενα κομμάτι του οποίου η τιμη εφτασε τα 1.100euro.

Για να μην τα πολυλογώ, τα γνωστά καταστηματα του skroutz ηταν ολα σε ελλειψη και φυσικα κανείς δε γνωριζει ποτε και αν ποτε ξανα ο προμηθευτής θα το φερει. Μεχρι και στην ίδια την ASUS έστειλα μήνυμα  και δε ξερει ουτε αυτη αν εχει σταματησει η παραγωγη η αν ποτε ξανα βγει.ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ....λες και τις φερνει ο αγιος βασιλης απο το Β.Πόλο, anyway.......

Μια μερα ξαφνικά σκαει μυτη σε ενα ελληνικό καταστημα στην Αθηνα και το βλεπω μέσω σκρουτζ. Παιρνω τηλέφωνο μου λεει το παιδι σε 4 μερες στη πορτα σου, οκ λεω, πληρώνω  και μετα απο 1 ωρα με παιρνουν τηλ. να μου πουν να παρω αλλη mobo γιατι καναν λαθος. Καλα λεω, τα λεφτα μου πίσω.ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

Περναν οι μέρες και λεω τη παρασκευη θα συμβιβαστω με κατι άλο απο αυτο που ήθελα...Πέμπτη πρωι κανω μια ετσι στο Skroutz και τη βλεπω διαθέσιμη....παθαινω πλακα!!! Παιρνω τηλ. Μου λενε υπαρχουν μονο 2 κοματια!!! Νταξει λεω φερε το 1!!! Κουμπώνω προκαταβολη και παραλαβη απ το κατάστημα. Τωρα περιμενω να φανει, αφου με διαβεβαιωσαν οτι την παρηγγειλαν απ τον προμηθευτη τους. ΑΜΗΝ! 

Το περιεργο ειναι οτι σε ολο το κόσμο  (τουλαχιστον εκει που έψαξα) ακόμα την περιμένουν. Πως φυτρωσαν 2 στην Ελλάδα???

Μηπως παίζει κάτι ύποπτο...?  

Για να καταλάβω.........την έχουν ετοιμοπαράδοτη ή την έχουν παραγγείλει ;

Υποπτο σαν τι;Να μαζευουν προκαταβολές;

Δημοσ.

Το κατάστημα την παρήγγειλε από τον προμηθευτή του, δινοντας αποστολη στον πελάτη απο 4 εως 10 εργασιμες. Το θέμα είναι οτι δεν υπήρχε εδώ και καιρό σε κανέναν προμηθευτή σε Ελλάδα και Ευρώπη.. Και εξακολουθεί να μην υπάρχει.. 

Θα μπορουσε πχ. να ειναι ενα μεταχειρισμενο κομματι απο επιστροφη;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rexenor86 είπε

Το κατάστημα την παρήγγειλε από τον προμηθευτή του, δινοντας αποστολη στον πελάτη απο 4 εως 10 εργασιμες. Το θέμα είναι οτι δεν υπήρχε εδώ και καιρό σε κανέναν προμηθευτή σε Ελλάδα και Ευρώπη.. Και εξακολουθεί να μην υπάρχει.. 

Θα μπορουσε πχ. να ειναι ενα μεταχειρισμενο κομματι απο επιστροφη;

Ελπίζω σε 10 μερες να μην γραφεις ότι δεν παρέλαβες και περιμένεις τα λεφτά που έδωσες.

Γιατι καποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι μαζευουν προκαταβολες ,εκμεταλλεύονται τα λεφτά για 10 μερες ,και μετά τα επιστρέφουν .Ή και όχι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ελπίζω σε 10 μερες να μην γραφεις ότι δεν παρέλαβες και περιμένεις τα λεφτά που έδωσες.

Γιατι καποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι μαζευουν προκαταβολες ,εκμεταλλεύονται τα λεφτά για 10 μερες ,και μετά τα επιστρέφουν .Ή και όχι.

Τι να πω.. δε θελω να ειμαι κακοπροερετος απλα μου εχει κανει πολυ εντιποση ολη αυτή η περιπετια με τη mobo......ειδομεν

2 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αυτό ψάχνεις;;

Asus Pro WS SageII

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

τώρα γιατι όλο αυτο μου θυμιζει game pre order και μετά το release περιμένεις 1-2 χρόνια να στρώση με patch ... εάν...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aris_ είπε

τώρα γιατι όλο αυτο μου θυμιζει game pre order και μετά το release περιμένεις 1-2 χρόνια να στρώση με patch ... εάν...

Για ολα φταίει το cyberpunk!  

• Like 1
Δημοσ.

Να ξέρεις γενικά ότι λόγω κορονοϊου υπάρχει θέμα με καθυστερήσεις προϊόντων από εξωτερικό.. Ειδικά αυτά που έρχονται εκτός Ευρώπης..και οι προμηθευτες Ευρωπης παραγγελνουν απο χωρες εκτος Ευρωπης συνηθως.. Ωστόσο μπορεί έχουν φτασει πράγματι σε κάποιους προμήθευτες εξωτερικου καποια κομματια..σκεψου οτι αυτοι δεν προμηθευουν μονο Ελλαδα αλλα και αλλες χωρες. Οποτε μπορει όντως το κατάστημα να βρηκε διαθεσιμες 2! Τώρα..αν ειναι ή οχι απατεωνες..αν την εχεις παραγγειλει απο καποιο μεγαλο καταστημα..λογικα θα σου ερθει..ισως οχι σε 3- 5 μερες αλλα μπορει σε 10 - 15..πιστευω αν ειναι μεγαλο καταστημα οτι δεν θα εχεις θεμα!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν είναι κανένα περίεργο site στο σκρουτζ με λίγες κριτικές μην το πλησίασεις. Αν λέει διαθέσιμο / παράδοση 1-3 μέρες τότε είσαι οκ, παρτους και ένα τηλέφωνο. Πάντως υπάρχει παντού έλλεψη και καθυστερήσεις. 2 κομμάτια δεν είναι πόλλα, μπορεί και να καθυστέρησαν στην παράδοση και να τους ήρθαν τώρα. Το περίεργο θα ήταν αν είχαν πολλά κόμματια.

Δημοσ.

Είναι παλιά μητρική σχετικά δεν πρόκειται να βγάλουν άλλες + ότι έχει πολλά PCIe slots οπότε ότι βρεθεί αγοράζεται απο Miners το μόνο αν βρεις καμιά ξέμπαρκη δηλαδή την βρει ο προμηθευτής στην αποθήκη του. 

Δεν παίζει με άλλα λόγια να μπορείς να βρεις την συγκεκριμένη μητρική απο πρώτο χέρι (εκτός αν ξαφνικά βρεθεί καμιά ξέμπαρκη)  δεν θέλω να το γρουσουζέψω αλλά κατα πάσα πιθανότητα (αν δεν την είχε ήδη το μαγαζί κάπου στην αποθήκη) να σου πουν και αυτοί πως έγινε λάθος. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, rexenor86 είπε

All set! Η mobo ήρθε του κουτιου σε αριστη κατάσταση!!! 

Screenshot_20210519-011200_Gallery.jpg

Screenshot_20210519-011337_Gallery.jpg

Τα τρία φανς που είναι κάτω κάνουν δουλειά γιατί είναι μεγάλη απόσταση από την gpu και μου φαίνονται αχρειαστα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κρείνω απο τις θερμοκρασίες ναι. Η πανω gpu κιμεντε απο 45-55 under load και οταν δουλεύουν μαζι στα sttings μου σημείωσα θερμοκρασία 45-50 με την κατω  3-5 βαθμούς πάντα χαμηλότερα. Η CPU παίζει απο 35 (με το χαμιλοτερο πιρινα στους 27) και δε ξεπερνα τους 73 under load.CPU Paste kryonaut

Επεξ/σία από rexenor86

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...