-WISE- Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Γεια σας παιδιά. Μετά από πρόσληψη σε νέα εργασία σκέφτομαι πολύ σοβαρά για την μετακίνησή μου να προβώ σε αγορά ηλεκτρικού πατινιού σε συνδυασμό πάντα με μετακίνηση μέσω μετρό. Μέχρι τώρα κινούμαι αποκλειστικά με αμάξι αλλά πιστεύω ότι θα με κουράζει πλέον σε καθημερινή βάση αφού η νέα εργασία μου είναι (αρκετά) πιο μακρύα από το σπίτι. Με βάση το budget που έχω σκεφτεί να δαπανήσω αρχικά και μετά από πολύ διάβασμα είχα καταλήξει στο Xiaomi Mi 1S ως το πιο vfm πατίνι εκεί έξω. Ψάχνοντας, όμως, έπεσα πάνω στο UrbanGlide Bike 140. Έχω δει τα συν και πλην των πατινιών και η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κάτι που να "κάθομαι" γιατί το θεωρώ πιο ασφαλές. Έχετε κάποια άποψη από τέτοιου είδους "ποδήλατα"; Υπάρχουν πολλές κόπιες Κινέζικες όπως τα DYU. Η απόσταση που θα διανύω από το μετρό έως την εργασία μου είναι περίπου 5-6km (2,5 πήγαινε και 2,5 έλα). Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μιλάμε για μία απόσταση από το μετρό Χαλανδρίου μέχρι τη Λεωφόρο Πεντέλης στο ύψος των Βριλησσίων. Το ερώτημα μου είναι πόσο καλά ανταπεξέρχονται αυτά τα ηλεκτρικά μέσα σε ανηφόρες; Υπάρχει πιθανότητα να τα παίρνω στα χέρια σε μεγάλες κλίσεις; Είμαι 75 κιλά. Δεν το θέλω για να ανεβαίνω βουνοπλαγιές απλά οι δρόμοι της Αθήνας έχουν και αυτοί τις ανηφόρες τους. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα