Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Θέλω το καλοκαίρι να πάω από Θεσσαλονίκη στην Σκιάθο ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει πλοίο από Θεσσαλονίκη ή πρέπει να πάω μέχρι Βόλο. Πως μπορώ να δω τα δρομολόγια τον πλοίον και το κόστος? Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από G.h.o.s.t
Δημοσ.

Wtf!!!!

Βόλος Θάσος;;;  Ξέρεις που είναι η πόλη και που το νησί; 

Από Θεσσαλονίκη θα πας Κεραμωτή και από κει θα πάρεις πλοίο για Θάσο. Ίσως έχει και δρομολόγια από Καβάλα αλλά προτείνω Κεραμωτή που είναι πιο κοντά στο νησί

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Wtf!!!!

Βόλος Θάσος;;;  Ξέρεις που είναι η πόλη και που το νησί; 

Από Θεσσαλονίκη θα πας Κεραμωτή και από κει θα πάρεις πλοίο για Θάσο. Ίσως έχει και δρομολόγια από Καβάλα αλλά προτείνω Κεραμωτή που είναι πιο κοντά στο νησί

Μπερδεύτηκα Σκιάθο ήθελα να πω.

Δημοσ.

Αλλάζει το πράμα τότε.

Από Βόλο έχει σίγουρα πλοίο. 

Κάτι ακούγεται ότι θα έχει(ή έχει ήδη) και από Θεσσαλονίκη. 

Μπορείς να ψάξεις ή να ρωτήσεις σε κάποιο πρακτορείο. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αλλάζει το πράμα τότε.

Από Βόλο έχει σίγουρα πλοίο. 

Κάτι ακούγεται ότι θα έχει(ή έχει ήδη) και από Θεσσαλονίκη. 

Μπορείς να ψάξεις ή να ρωτήσεις σε κάποιο πρακτορείο. 

Γνωρίζεις μήπως κάποιο σιτε η κάτι που να μπορώ να δω ας πούμε πόσα δρομολόγια έχει την μετά και τι τιμές έχει για 2 άτομα και ένα αμαξη ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, G.h.o.s.t είπε

Γνωρίζεις μήπως κάποιο σιτε η κάτι που να μπορώ να δω ας πούμε πόσα δρομολόγια έχει την μετά και τι τιμές έχει για 2 άτομα και ένα αμαξη ?

Καλημέρα. Δεν έχουν βγει τα δρομολόγια ακόμα.. Θα γίνει η προκήρυξη σε λίγες μέρες... Υπομονή λιγο ακόμα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, G.h.o.s.t είπε

Ferryhopper.com από εκεί κλείνω εδώ και αρκετά χρόνια ακτοπλοϊκα , από Βόλο έχει σίγουρα , από Θεσσαλονίκη δεν ξέρω.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Ferryhopper.com από εκεί κλείνω εδώ και αρκετά χρόνια ακτοπλοϊκα , από Βόλο έχει σίγουρα , από Θεσσαλονίκη δεν ξέρω.

κλείνεις και για αμάξι η μόνο για άτομα?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, G.h.o.s.t είπε

κλείνεις και για αμάξι η μόνο για άτομα?

Δεν σου ανοίγει το link?

Και για αμάξι κλείνεις.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν σου ανοίγει το link?

Και για αμάξι κλείνεις.

Oχι μου το ανοιξε το ειδα. Ευχαριστω πολυ. 

Δημοσ.

Από Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρονια είχαν βάλει δελφίνια για άμεση ανταπόκριση Β.Ελλαδας με Σποράδες ...

Αλλά λόγω ότι τα καράβια ήταν δελφίνια για να γίνει γρηγορη η μετακίνηση δεν μπορούσες να παρεις αμάξι..

Τώρα κανονικο πλοιο δεν εχω ακούσει που να φορτώνει αμάξια και κοσμο..Μάλλον μόνο από Βολο που είναι σίγουρα.. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, thanosand είπε

Από Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρονια είχαν βάλει δελφίνια για άμεση ανταπόκριση Β.Ελλαδας με Σποράδες ...

Αλλά λόγω ότι τα καράβια ήταν δελφίνια για να γίνει γρηγορη η μετακίνηση δεν μπορούσες να παρεις αμάξι..

Τώρα κανονικο πλοιο δεν εχω ακούσει που να φορτώνει αμάξια και κοσμο..Μάλλον μόνο από Βολο που είναι σίγουρα.. 

Καλησπερα... Θα γινει προκηρυξη της γραμμης τις επομενες μερες.. Υπομονη... Θα μπει μαλλον ταχυπλοο  που θα περνει και αυτοκινητα...

https://ellinikiaktoploia.net/epanaleitourgei-i-aktoploiki-syndesi-thessalonikis-sporadon-apo-1-6-2021/

https://www.reporter.gr/Eidhseis/Naytilia/476931-Plakiwtakhs-Nea-aktoploikh-grammh-Thessalonikh-Sporades

https://skiathoslife.gr/eikones-z-makri-g-plakiotakis-telos-stin-apomonosi-tis-skopelou-kai-tis-alonnisou-evreia-synantisi-foreon-sto-y-n-n/

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το ferryhopper η το ferryscanner είναι τουριστικά γραφεία που άμα αγοράσεις τα εισιτήρια από αυτούς και μετά θες να τα ακυρώσεις σου ζητάνε χαρτί γιατρού για να δεχθούν την ακύρωση και να σου γυρίσουν τα χρήματα πίσω και δεν υπάρχει τηλεόραση επικοινωνία .Ολα αυτά περιγράφονται στα ψιλά γράμματα του σάιτ τους για αυτό προσοχή.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...