poulmar11 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Είμαι εντελώς άσχετη....πριν λίγες μέρες ενεργοποιήθηκε wind 50 mbps και μου εστηλαν το συγκεκριμένο ρούτερ. Αναβοσβηνει με πάρα πολύ γρήγορο ρυθμό και μόνιμα το λαμπάκι του ίντερνετ.στα αλλά ρούτερ ήταν απλά σταθερά αναμενο.ειναι φυσιολογικό αυτό;το λαμπάκι του 5ghz αναβοσβηνει λογικά όταν είμαι συνδεδεμένη σε αυτό. Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση 😂🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goana12 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Ειναι φυσιολογικο. Μην ανησυχεις... 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 On 08/05/2021 at 20:52, poulmar11 said: Είμαι εντελώς άσχετη....πριν λίγες μέρες ενεργοποιήθηκε wind 50 mbps και μου εστηλαν το συγκεκριμένο ρούτερ. Αναβοσβηνει με πάρα πολύ γρήγορο ρυθμό και μόνιμα το λαμπάκι του ίντερνετ.στα αλλά ρούτερ ήταν απλά σταθερά αναμενο.ειναι φυσιολογικό αυτό;το λαμπάκι του 5ghz αναβοσβηνει λογικά όταν είμαι συνδεδεμένη σε αυτό. Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση 😂🙄 μια χαρα ειναι.θα βλεπεις κινηση και ας μην κανεις τιππτα.μικροτερη μεν αλλα υπαρκτη.αν ανησυχεις αλλαξε τυπικα και τους κωδικους του wifi ή μεσα απο το zte μπορεις να δεις ποσοι ποιοι ειναι συνδεδεμενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα