PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, PanosM30 είπε Λοιπόν έχω ένα alfa romeo 147 1.6 twin spark 120hp εδώ και 3 μήνες χρονολογία 2007 το έχω πάρει μεταχειρισμένο από τον bitro στην Νίκαια βιβλίο service δεν είχε και στο κτέο γράφει 61.200 χιλιόμετρα τελευταία μέτρηση Μαλιστα.. Μπητρος χειροτερα δεν γινεται! Συνηθως δινει αυτοκινητα σε δελεαστικες τιμες και τα περισσοτερα ειναι φολα!!! Τωρα θα σου ερθει πιο ακριβα..! Δεν ειναι μονο τα χρηματα αλλα ψαξιμο/τρεξιμο/προβληματισμος! Τα μοτερ αυτα καινε λαδια αλλα αγαπανε και τις διαρροες! Επισης επειδη ειναι ευαλωτα με τις θερμοκρασιες θελουν προσοχη..(καλη συντηρηση στο κυκλωμα ψυξης) γι αυτο βγαζουν και φλαντζα!!! Εγω σου προτεινω να το πας σε αυτον να ξεμπερδευεις! http://www.autocentrosportivo.com/ Ψαχνεις για εξειδικευμενο αλλα και τιμιο! Υπαρχει και μελος μας που πηγε σε αυτο το συνεργειο αν θες να τον ρωτησεις..
xsterg Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 εχουμε πει απειρες φορες για μαντραδες, ευκαιριες, λιγα χιλιομετρα, το ειχε γερος, γκομενα, με λιγα χλμ, ατρακαριστο, δελεαστικο κλπ και ο παρονομαστης ειναι ενας. αυτοκινητα ταλαιπωρημενα, αγνωστου ιστορικου, με απειρα γυρισμενα χιλιομετρα και σε προβληματικη κατασταση με βλαβες και προβληματα που εμφανιζονται απο την πρωτη κι ολας εβδομαδα. συγγνωμη αλλα θα το πω. τα θελει ο κωλος σας. εκει. σαν χαζοι. ειδατε ενα γυαλισμενο αυτοκινητο και δεν πα να σας πουνε μακρυα εσεις εκει σαν μπουφοι. μου θυμιζετε μερικους που κολλανε με μια γκομενα και θελουνε να πανε για γαμο. βρε τους λενε δεν κανει, εχει χιλιομετρα, ειναι πολυεξοδη, παει με πολλους. θεωρειτε οτι εισαστε ο ενας και μοναδικος. και μετα τον γαμο βαζετε τα κλαμματα που το κερατο παει... στεφανι.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, PanosM30 είπε Λοιπόν έχω ένα alfa romeo 147 1.6 twin spark 120hp εδώ και 3 μήνες χρονολογία 2007 το έχω πάρει μεταχειρισμένο από τον bitro στην Νίκαια βιβλίο service δεν είχε και στο κτέο γράφει 61.200 χιλιόμετρα τελευταία μέτρηση Μόλις είπες Bitro…… το μεγαλύτερο λά…γιο τίποτα άλλο!
Black Demis Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 21 ώρες πριν, PanosM30 είπε Καλησπέρα σας Έχω στην κατοχή μου εδώ και 2μιση μήνες μια alfa romeo 147 όπως αναγράφω και στον τίτλο Θα ήθελα την αποψή σας για το εν λόγο αυτοκίνητο και επίσης τι πρέπει να προσέξω γιατί μου βγάζει κάτι κουλά Ευχαριστώ Με εκτίμηση Μαραπάς Παναγιώτης για πες το ειχα και εγω το αμάξι αυτό έχει αρκετά θετικά (κρατήματα στρίψιμο ροπές κλπ) αλλά έχει και ένα σορό αρνητικά edit τώρα είδα οτι μου λες οτι ειναι δυο φορές γυρισμένα τα χιλομετρα δλδ έχει πάνω από 300,000? αυτός ο κινητήρας δεν αντέχει τόσο.... εγώ έδωσα με 147,000 και ήδη άρχισε να παραμιλάει.........
giorgosvet Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δυστυχώς πολλοί αγοράζουν με μοναδικό κριτήριο την τιμή, τίποτε άλλο δεν τους ενδιαφέρει.Απο το παζάρι στη Θεσσαλονίκη πήρε ο άλλος μεταχειρισμένο με 2000 χωρίς κανένα έλεγχο και μόλις βγήκε στο δρόμο τον άφησε...
xsterg Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 εαν αγοραζα μεταχειρισμενο και ειχα καταληξει οτι μαλλον θα το αγορασω θα απαιτουσα τα εξης: να το δει συνεργειο της εμπιστοσυνης μου και περασμα με δικα μου εξοδα απο κτεο ανεξαρτητα απο το εαν εχει περασει εστω και την προηγουμενη ημερα. 1
ideal09 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Τα alfa romeo κρατάνε στα ποσά χιλιόμετρα εχει δουλέψει ο κινητήρας στον κόφτη. Προφανώς ο μηχανικός σου είδε ότι δούλεψε στον κόφτη στις 200.000 φαντάζομαι αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις. Πάντως η συγκεκριμένη περίπτωση δεν θεωρώ πως αφορά μια κλασσική alfa με τα γνωστά κουσούρια που βγάζει το κάθε μοντέλο, αλλά μια κλασσική περίπτωση κακοσυντηρημενου πιωμενου αυτοκινήτου με πολλά γυρισμένη χιλιόμετρα. 1 1
uesugi1989 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Μερικοί πράγματικα τα τραβάει ο αυτός σας, είστε λες και έχετε πέσει από τον Άρη και δεν έχετε ιδέα από κάποια πράγματα. Είναι δυνατόν αυτοκίνητο του 2007 να έχει γράψει 60.000 χλμ? Και με ταξί να τα είχε κάνει κάποιος, πιο φτηνά θα του πήγαινε από να δώσει 30k σχεδόν για να αγοράσει μια 147 καινούργια και να τα κάνει Πέραν αυτού, είμαι αστυνομικός και είχα υπηρέτησε στον Πειραιά για αρκετά χρόνια. Σχεδόν όλοι οι μαντραδες που είναι στη λεωφόρο Λαμπράκη (παλιά δημοκρατίας) είναι απατεώνες. Επίσης είμαι κάτοχος του ίδιου αυτοκινήτου, μοντέλο του 2008 με 155.000 χλμ πλέον, από τα οποία τα τελευταία 70.000 με υγραέριο. Κρίνοντας από το δικό μου, ο κινητήρας είναι αξιόπιστος. Μοναδική ζημιά ένα μπεκ ψεκασμού που αντικαταστήθηκε με μεταχειρισμένο από το eBay (10 ευρώ κόστος ). Ωστόσο τα τελευταία δύο περίπου χρόνια έχει υψηλότερη κατανάλωση λαδιού. Όχι κάτι τραγικό, επίσης δεν πέφτει λάδι πάνω στον κινητήρα ούτε έχει διαρροή αλλά συμπληρώνω περίπου 1 λίτρο στα 1.000 Χλμ. Whatever, για δύο χρονακια ακόμα θα το κρατήσω Αν το δικό σου έβγαλε τον ένδειξη low oil pressure στις δύο βδομάδες, πρέπει να έχει πολλά περισσότερα χιλιόμετρα από το δικό μου. Αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα σε επίσημη αντιπροσωπεια της Alfa/fiat και θα ζητούσα εγγραφή βεβαίωση ότι έχουν γυριστεί τα χιλιόμετρα. Μέτρα θα τράβαγα μήνυση για απάτη ( είναι textbook απάτη η περίπτωση, σου παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή για οικονομικό όφελος, άρθρο 386 ποινικού κώδικα ) στον μπητρο και θα το κοινοποιουσα σε ότι μέσω δικτύωσης υπάρχει. Μπορεί και να ζητήσει εξωδικαστική συμφωνία γιατί θα χάσει πελατεία από τα επόμενα θύματα. Όσον αφορά το αυτοκίνητο, πιθανών θέλει ανακατασκευή κινητήρα, στην αντιπροσωπεία τουλάχιστον έτσι θα σου πουν σίγουρα. Μπορείς να βάλεις πιο βαρύ λάδι π.χ. 10/40 για να αντέχει περισσότερα χιλιόμετρα Επεξ/σία 9 Μαΐου 2021 από uesugi1989 4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα