Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολλές καθυστερήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες η NVIDIA πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα τις νέες κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti και RTX 3070 Ti στις 31 Μαΐου.

Οι δύο νέες κάρτες γραφικών της NVIDIA αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσημα από καταστήματα και e-tailers μέσα στον Ιούνιο. Πιο συγκεκριμένα, η NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti αναμένεται να διατεθεί στις 2 Ιουνίου από τα καταστήματα και GA104-400 GPU αναμένεται να ενσωματώνει 6.144 πυρήνες CUDA ενώ θα «συνεργάζεται» με 8GB μνήμης GDDR6X.

Η NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti από την άλλη βασίζεται στην GA102-225 GPU, η οποία ενσωματώνει 10.240 πυρήνες CUDA cores και συνδυάζεται με 12GB μνήμης GDDR6X. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 9 Ιουνίου. Οι τιμές για τις δύο κάρτες γραφικών, αναμένεται να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συμβαίνουν στην αγορά με τις ελλείψεις και την υπερκοστολόγηση και αναμένεται να βρίσκονται κοντά στα 1.338 δολάρια (3070 Ti) και 1.782 με 2.257 δολάρια αντίστοιχα (3080 Ti) στις Η.Π.Α. 

Αν και βεβαίως οι παραπάνω ημερομηνίες δεν είναι 100% σίγουρες, η NVIDIA έχει στείλει σε διάφορες ιστοσελίδες αξιολόγησης hardware για υπολογιστές ειδοποίηση να μην «ανεβάσουν» τα reviews τους πριν από τις 2 Ιουνίου και τις 9 Ιουνίου, οπότε το πιθανότερο είναι να έχουμε να κάνουμε με τελικές ημερομηνίες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Μετά από ένα σωρό αναβολές το είχαν κάνει 26 Μαίου. Τώρα πάλι 31...

Έπειτα, τι τιμές είναι αυτές;;;

Δεν την κόβω να φτιάχνει η αγορά για καιρό ακόμα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6800XT τα κανει ολα και συμφερει. amd.com. 650+30 Ευρω σε 10 μερες στη πορτα μου 

Επεξ/σία από giannis2156
  • Like 2
Δημοσ.

Στις 31 Μαΐου ανακοινώνονται ενδεχομένως οι νέες NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti και RTX 3070 Ti, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες ίσως κάποια στιγμή δοθούν σε non miners & non scalpers χρήστες...

Χριστός Ανέστη και καλή καρδιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατσε κατσε η 3090 ειχε MSRP στα 1499$ αλλα η 3080ti θα εχει 2259$ ? Ακυρο και παλι φετος παμε για την σειρα 4000

1 ώρα πριν, giannis2156 είπε

6800XT τα κανει ολα και συμφερει. amd.com. 650+30 Ευρω σε 10 μερες στη πορτα μου 

Φιλε ξερεις καθε ποτε κανουν restock? Εχει τελωνειο? 

Επεξ/σία από MessatsuRoku
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και είχα ελπίδα για 1500ευρω τιμή για την 3080ti για να αντικαταστήσω την 3080 μου αλλά το σκέφτηκε ποιο πρίν και αυτό ο πονηρός πετσινος😂😂

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Κατσε κατσε η 3090 ειχε MSRP στα 1499$ αλλα η 3080ti θα εχει 2259$ ? Ακυρο και παλι φετος παμε για την σειρα 4000

Φιλε ξερεις καθε ποτε κανουν restock? Εχει τελωνειο? 

Είναι από το ευρωπαϊκό κατάστημα Γερμανίας μόνο τα μεταφορικά, κι υπάρχει συνέχεια stock partalert λίγο υπομονή θελει

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, giannis2156 είπε

πως το κάνεις αυτό; πας πχ στης Ιταλίας που έχει direct και παραγγέλνεις?

Δημοσ.

Που κάνω σειρα, όχι για να πάρω την 3070 στα 1500 αλλά για να τους φασκελώσω. Να είναι καλά το ps3 και το x3 pro γιατί το pc gaming το άφησα εγώ και άλλοι πολλοί...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Returntolobby είπε

Που κάνω σειρα, όχι για να πάρω την 3070 στα 1500 αλλά για να τους φασκελώσω. Να είναι καλά το ps3 και το x3 pro γιατί το pc gaming το άφησα εγώ και άλλοι πολλοί...

Ενα πραγγμα που κανει η AMD πολλα Bravo κατασκευαζει PS5 XBOX εχει και online store και πουλαει 6000 σε νορμαλ τιμες με λιγο stock μεν αλλα καμια σχεση με την Nvidia. καταστηματα κοτσοβολ και πλαισιο φερνουν 6800Xt αλλα τιμες φαρμακειο απο 1200 

Επεξ/σία από giannis2156
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis2156 είπε

Με τους Drivers πώς τα πάει; Γιατί αν δεν τα πάει καλά, όπως με τις προηγούμενες προτιμώ να μείνω με NVIDIA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...