harisnikolop Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Καλησπέρα σας. Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει verification στον λογαριασμό του; Μου έχει δεχθεί κανονικά την ταυτότητα μου αλλά θέλει και πιστοποίηση της διεύθυνσής μου. Το πρόβλημα είναι ότι, επειδή μένω με τους γονείς μου, το μόνο έγγραφο που έχω είναι ο λογαριασμό της πιστωτικής μου κάρτας. Όταν τον έκανα upload, έγινε declined. Μίλησα με το support τους και θέλουν λέει έγγραφο με λατινικούς χαρακτήρες. Προφανώς και ο λογαριασμός της πιστωτικής μου είναι στα ελληνικά. Τι κάνουμε;
Adrian Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 https://www.onlinedoctranslator.com/en/ Ίσως το πάρουν έτσι, σε κάποιους δούλεψε από τι άκουσα.
harisnikolop Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Adrian είπε https://www.onlinedoctranslator.com/en/ Ίσως το πάρουν έτσι, σε κάποιους δούλεψε από τι άκουσα. Δυστυχώς τα βγάζει όλα αλαμπουρνέζικα. Ευχαριστώ πάντως/
DimosthenisG Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Δυστυχώς τα βγάζει όλα αλαμπουρνέζικα. Ευχαριστώ πάντως/ kraken που ειναι γερμανικο..ασε τα αμερικανικα
Bitbit Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Όπου έχει χρειαστεί να πιστοποιησω τη διεύθυνση μου. Και πιστέψτε με ήταν αρκετές περιπτώσεις, έδινα το statement της N26. Το μοναδικό που το δεχοταν ολοι
SabotazNic Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, harisnikolop είπε Δυστυχώς τα βγάζει όλα αλαμπουρνέζικα. Ευχαριστώ πάντως/ Με το paint (ή photoshop) γράψε στα αγγλικά διεύθυνση, όνομα και κάποια άλλα πράγματα πάνω στο χαρτί. Περνάει μια χαρά
swstost Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Κι εγώ έφαγα μεγάλη ήττα γιατί έτρωγα πόρτα στο coinbase με 3 διαφορετικά έγγραφα, και δεν μου απαντούσαν από το support να μου πουν ότι έφταιγαν οι Ελληνικοί χαρακτήρες. Ένα παιδί από εδώ μου το είπε, ανέβασα screenshot από το paypal account μου με τα στοιχεία και το δέχθηκαν σε 5 λεπτά. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2021 από swstost
Bitbit Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 pdf editor, πειράζεις τη διεύθυνση στα λατινικά και είσαι οκ. Για να μη το κουράζουμε και πολύ. ό,τι έγραψε ο SabotazNic
AmixReckless Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Εγω εδωσα λογαριασμο NOVA . Αλλαξα τα στοιχεια μου απο Ελληνικα στα Λατινικα με το Adobe Acrobat Pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα