alexmm Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή το manual ειναι ανυπαρκτο, πώς αποθηκευει κανεις σταθμό ραδιοφώνου; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από alexmm
Bakxos Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Στις 12/5/2021 στις 12:58 ΜΜ, cleeverblade είπε αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να φτιάξεις ένα strereo to mono splitter, με το κάθε UGO να έχει το δικό του κανάλι και έτσι να έχεις και στερεοφωνία 😉 Μπορείς να μας δώσεις κάποια tip πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ
Doubt Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Bakxos είπε Μπορείς να μας δώσεις κάποια tip πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ Στην περιγραφή λέει για συνδέσεις USB και mini jack. Αν υποθέσουμε πως το μίνι jack είναι έξοδος για ακουστικά, η μόνη είσοδος του πρέπει να είναι το Bluetooth. Αν το μίνι jack είναι είσοδος, ίσως εννοεί κάτι τέτοιο.
Gatilaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Οι εισοδοι του ειναι USB,καρτα μνημης(micro sd),bluetooth,aux in.
Doubt Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Οι εισοδοι του ειναι USB,καρτα μνημης(micro sd),bluetooth,aux in. Άρα το aux in είναι mini jack κι από εκεί πρέπει να γίνεται ότι γίνεται.
cleeverblade Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Bakxos said: Μπορείς να μας δώσεις κάποια tip πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ Spoiler από το stereo jack θα φεύγουν 2 καλώδια ... το ένα θα έχει το ουδέτερο ("ground"-sleeve) και το R (ring) και το άλλο καλώδιο πάλι από το ουδέτερο ("ground"-sleeve) και το L (tip) Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από cleeverblade
fotaras76 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Διάβασα τα σχόλια και απορούσα πόσο καλό μπορεί να είναι ένα ηχείο που στοιχίζει μόλις 12,90 ευρώ. Τελικά έκανα την παραγγελία και το έχω εδώ και 3 μέρες. Πραγματικά έπαθα πλάκα, πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του.Θα μπορούσε άνετα να στοιχίζει τα διπλά χρήματα. Έκανα δουλειές στην αυλή ακούγοντας μουσική και άκουγαν και οι γείτονες😀. Αναμένεται νέα παραλαβή στις 20 Μαϊου οπότε όσοι δεν το πήρατε σε τόσο χαμηλή τιμή έχετε ακόμα την ευκαιρία.
coyote2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 εσύ είσαι που μας πήρες τα αυτιά με τα καλαματιανά?
Dantε Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Ε με ψησατε και μενα.Δε ξερω τι θα το κανω.Θα το βαλω στο αυτοκινητο να υπαρχει,ποτε δε ξερεις που θα χρειαστει να παρταρεις 🤣
coyote2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 εν το μεταξύ αν σε σταματήσει η αστυνομία, αντε να τους πείσεις ότι είχε προσφορά το eshop και πήρα 5-6 για δώρα.... και δε σε γράψει για κορωνοπάρτυ 😁
ge0rgi0s Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Έριξα και εγώ μια παραγγελία, αφού κατάφερα και αντισταθηκα τόσες μέρες.....😁 ....
godjet Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Έχω αρκετά ποιοτικά ηχεία και πήρα και αυτό για να βρίσκεται.. η τιμή είναι κλοπή όντως.. βέβαια δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά τα λεφτά του τα βγαζει ανετα . αυτή την Κινέζα που κάποιες φορές ξεκιναει στο χίλια να μιλάει..πώς μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε?
Zengar Zombolt Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 πηρα ακομα 1 για 1 φιλο καμια 10αρια πρεπει να εχω παρει απο τον λογαριασμο μου για φιλους συγγενεις χαχαχα
Bakxos Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, cleeverblade είπε Απόκρυψη περιεχομένων από το stereo jack θα φεύγουν 2 καλώδια ... το ένα θα έχει το ουδέτερο ("ground"-sleeve) και το R (ring) και το άλλο καλώδιο πάλι από το ουδέτερο ("ground"-sleeve) και το L (tip) Τις ακίδες που τις βρίσκουμε; από ότι καταλαβαίνω η δεύτερη ακίδα είναι αυτή που φεύγει από την πηγή δηλαδή πχ laptop και η πρώτη πάει στην είσοδο του κάθε ηχείου σύμφωνα με την σύνδεση δηλαδή ground to sleeve & audio R to tip και αντίστοιχα για το L. Σωστά κατάλαβα; Ευχαριστώ
cleeverblade Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Bakxos said: Τις ακίδες που τις βρίσκουμε; από ότι καταλαβαίνω η δεύτερη ακίδα είναι αυτή που φεύγει από την πηγή δηλαδή πχ laptop και η πρώτη πάει στην είσοδο του κάθε ηχείου σύμφωνα με την σύνδεση δηλαδή ground to sleeve & audio R to tip και αντίστοιχα για το L. Σωστά κατάλαβα; Ευχαριστώ Spoiler η 1η εικόνα είναι το mono jack που θα μπαίνει σε κάθε AUX το ένα jack θα έχει γραμμή από το sleeve και το ring (R) και το άλλο sleeve και tip (L) της 2ης εικόνας που είναι το stereo jack και που θα μπαίνει στην εκάστοτε πηγή. αν η ερώτηση είναι από πού θα βρεις τα jack, σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικού υλικού τα βάζω σε κρυφό κείμενο γιατί όλα αυτά είναι offtopic Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από cleeverblade
Προτεινόμενες αναρτήσεις