Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, AtiX είπε

Δεν θέλει εξυπνάδα αλλά όρεξη και χρόνο για να κάνεις ένα Android κινητό να λειτουργήσει σωστά… απλά αυτήν την σπατάλη σε χρόνο και όρεξη πολλοί την είδαμε ασήμαντη ή άσκοπη για ένα κινητό…

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω από που πηγάζουν αυτά. Έχω ένα xiaomi, το πήρα γιατί είχε αυτά που ήθελα στα 450€, δεν ασχολήθηκα με τίποτα. Το άνοιξα, το φόρτισα, όλα κομπλέ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Herald είπε

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω από που πηγάζουν αυτά. Έχω ένα xiaomi, το πήρα γιατί είχε αυτά που ήθελα στα 450€, δεν ασχολήθηκα με τίποτα. Το άνοιξα, το φόρτισα, όλα κομπλέ.

Προσωπικά έχω “δεινοπαθήσει” με το note 9 του φίλου μου που από το πουθενά αποφασίζει μόνο του τι ειδοποιήσεις θα κόβει και ποιες θα καθυστερεί… πλέον του λέω ότι είναι να κάνει σε update να το κάνει ΣΚ για να έχω χρόνο να ασχοληθώ…

αυτά σε miui γιατί αν πάμε στον χρόνο που πρέπει να σπαταλήσεις για να στήσεις πρώτα από όλα ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση και που ένα δυωράκι το έχασες… θυμάμαι από A3 σε A40 έφαγα ένα τετράωρο για να το φέρω στα ίσια του κάνοντας επαναφορά από προηγούμενη συσκευή της ίδιας εταιρίας…

Το Android είναι να μην το σκαλίσεις, αν το σκαλίσεις είσαι υπερικανοποιημένος με αυτά που θα σου προσφέρει αλλά πιθανόν στο πρώτο update να χρειαστεί να ξανασχοληθείς, αν δεν το σκαλίσεις δεν είναι Android…

Δημοσ.
Στις 8/5/2021 στις 4:24 ΜΜ, billdanos είπε

Εντάξει και η pizza fan πουλάει περισσότερο από την Dominos στην Ελλάδα! Αυτό την κάνει καλύτερη pizza? 😛 

καλο το ποιντ κακο το παραδειγμα και οι δυο ειναι μετριες στη καλυτερη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...