Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι οι έμποροι αυτοκινήτων είναι απατεώνες μαντραδες και πουλάνε μόνο σαβούρα ενώ ιδιώτες πουλάνε μόνο άριστα συντηρημένα αμάξια,επειδη έχουν το χρήμα για σωστή και τακτική συντήρηση. 

Λογική του μέσου insomniac. 

Με την ίδια λογική όλοι οι γιατροί είναι κλέφτες, όλοι οι δικηγόροι ψεύτες, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τεμπέληδες και πάει λέγοντας.

Η γενίκευση και το τσουβάλιασμα πάει σύννεφο. 

Εδω γνωρίζουν και τι ζημιά θα βγάλει το αμάξι και μετά από πόσα χλμ. 😄

Την έχω πατήσει και από ιδιώτες και από μαντραδες, δεν υπάρχει πουθενά εμπιστοσύνη, μόνο μετά από καλό έλεγχο σε μηχανικό που γνωρίζει και με όσο περισσότερα χαρτιά γίνεται, επισκευές που έκανε, κτεο κλπ, μειώνονται οι πιθανότητες να πάρεις σαβούρα. 

Σίγουρος δεν είσαι ποτέ, ούτε από έμπορο, ούτε από ιδιώτη. Κοιτάς αποκλειστικά το αμάξι. 

Το χαρακτηρισμό "στόκο" προς τον TS, ας τον κρίνετε εσείς. 

Επεξ/σία από jmmys
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Όλοι οι έμποροι αυτοκινήτων είναι απατεώνες μαντραδες και πουλάνε μόνο σαβούρα ενώ ιδιώτες πουλάνε μόνο άριστα συντηρημένα αμάξια,επειδη έχουν το χρήμα για σωστή και τακτική συντήρηση. 

Λογική του μέσου insomniac. 

Με την ίδια λογική όλοι οι γιατροί είναι κλέφτες, όλοι οι δικηγόροι ψεύτες, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τεμπέληδες και πάει λέγοντας.

Η γενίκευση και το τσουβάλιασμα πάει σύννεφο. 

Εδω γνωρίζουν και τι ζημιά θα βγάλει το αμάξι και μετά από πόσα χλμ. 😄

Την έχω πατήσει και από ιδιώτες και από μαντραδες, δεν υπάρχει πουθενά εμπιστοσύνη, μόνο μετά από καλό έλεγχο σε μηχανικό που γνωρίζει και με όσο περισσότερα χαρτιά γίνεται, επισκευές που έκανε, κτεο κλπ, μειώνονται οι πιθανότητες να πάρεις σαβούρα. 

Σίγουρος δεν είσαι ποτέ, ούτε από έμπορο, ούτε από ιδιώτη. Κοιτάς αποκλειστικά το αμάξι. 

Το χαρακτηρισμό "στόκο" προς τον TS, ας τον κρίνετε εσείς. 

Απλά φίλε μου κατά 95% από τον ιδιώτη δεν θα γίνει κάτι με δόλο. Αφήνω ένα 5% για τους ιδιώτες που παράλληλα πουλάνε αμάξια για χαρτζιλίκι..

Στους μαντραδες είναι το αντίθετο. Το 95% θέλει να σε φάει και το 5% είναι σωστοί..

Επεξ/σία από Liapisftw
  • Like 1
Δημοσ.

ενταξει παιδακια. παρτε τελικα απο μαντρα. ειναι φουλ αξιοπιστα. ετσι για να μην σας χαλασουμε το χατηρι και κλαιτε μετα... 

Δημοσ.

Πάντως έλεγχο σε δικό σου μηχανικό δεν δέχονται εύκολα οι μαντράδες, αυτό είναι δεδομένο. Το κύριο είναι αυτό. Να το ελέγξεις σε δικό σου συνεργείο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, telis είπε

Πάντως έλεγχο σε δικό σου μηχανικό δεν δέχονται εύκολα οι μαντράδες, αυτό είναι δεδομένο. Το κύριο είναι αυτό. Να το ελέγξεις σε δικό σου συνεργείο 

Όποιος φοβάται τον έλεγχο τον αγνοείς...τόσο απλά!

Θυμάμαι ένας στην αρχή μου έλεγε μπορεί να γίνει ο έλεγχος και μέσω αντιπροσωπείας κλπ και μετά που έδειξα ενδιαφέρον άρχισε τα μα-μου...και δεν έχει πινακίδες...και δεν μπορεί να βγει έξω...και φέρε από την αντιπροσωπεία άτομο...μα η αντιπροσωπεία ρώτησα και δεν στέλνει έξω...και φέρε άλλο μηχανικό...μα ο μηχανικός μου χρειάζεται να πάει στο χώρο του το όχημα να ελεγχθεί σωστά...και βρες κάποιον που να ελέγχει έξω να το δει...και μόλις του λέω θα στειλω spotmechanic μου λέει όχι δεν τους θέλω αυτούς...καλά οκ-άντε γειά!

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Όποιος φοβάται τον έλεγχο τον αγνοείς...τόσο απλά!

Θυμάμαι ένας στην αρχή μου έλεγε μπορεί να γίνει ο έλεγχος και μέσω αντιπροσωπείας κλπ και μετά που έδειξα ενδιαφέρον άρχισε τα μα-μου...και δεν έχει πινακίδες...και δεν μπορεί να βγει έξω...και φέρε από την αντιπροσωπεία άτομο...μα η αντιπροσωπεία ρώτησα και δεν στέλνει έξω...και φέρε άλλο μηχανικό...μα ο μηχανικός μου χρειάζεται να πάει στο χώρο του το όχημα να ελεγχθεί σωστά...και βρες κάποιον που να ελέγχει έξω να το δει...και μόλις του λέω θα στειλω spotmechanic μου λέει όχι δεν τους θέλω αυτούς...καλά οκ-άντε γειά!

Ε αυτό λέω, ότι οι μαντράδες δεν δέχονται στην ουσία έλεγχο. Οπότε δεν μπορεί να είναι σοβαρή λύση για αγορά. Εξαιρώντας βέβαια τις δόσεις που κάνουν, που φυσικά δεν τις βρίσκεις σε ιδιώτες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, telis είπε

Ε αυτό λέω, ότι οι μαντράδες δεν δέχονται στην ουσία έλεγχο. Οπότε δεν μπορεί να είναι σοβαρή λύση για αγορά. Εξαιρώντας βέβαια τις δόσεις που κάνουν, που φυσικά δεν τις βρίσκεις σε ιδιώτες

Έχω πετύχει όμως και σωστούς που μου έλεγαν οτι στο πάω όπου θες...για να μην τα τσουβαλίαζουμε.

Το ίδιο πάλι μπορεί να τύχει και με ιδιώτες.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Έχω πετύχει όμως και σωστούς που μου έλεγαν οτι στο πάω όπου θες...για να μην τα τσουβαλίαζουμε.

Για πες μάντρα που σε αφήνει να το πας σε συνεργείο δικό σου. Με ενδιαφέρει

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε αναγάγει την αγορά μεταχειρισμένου σε επιστήμη. 

Δεν χρειάζεται να πάει συνεργείο το αμάξι,αν πάει ακόμα καλύτερα,έναν άνθρωπο γνώστη χρειάζεται που να ξέρει τι ακριβώς να κοιτάξει στο αμάξι σαν όχημα και να ξέρει τι χαρτιά να ζητήσει.Θα καταλάβει αμέσως αν αξίζει ή όχι.Επισης θα καταλάβει από το ύφος του πωλητή πολλά πράγματα. Από εκεί και πέρα είναι λαχείο. 

Εξαίρεση ίσως η αγορά αμαξιού λίγων ετών με λίγα χλμ από επίσημη αντιπροσωπεία με γραπτή εγγύηση.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Ετσι ..Σε 4 μεταχεριρισμενα κανεις δεν μου αρνηθηκε να το παω οπου θελω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, telis είπε

Έχεις p.m. (μην κάνουμε διαφήμιση).

8 ώρες πριν, jmmys είπε

Έχετε αναγάγει την αγορά μεταχειρισμένου σε επιστήμη. 

Δεν χρειάζεται να πάει συνεργείο το αμάξι,αν πάει ακόμα καλύτερα,έναν άνθρωπο γνώστη χρειάζεται που να ξέρει τι ακριβώς να κοιτάξει στο αμάξι σαν όχημα και να ξέρει τι χαρτιά να ζητήσει.Θα καταλάβει αμέσως αν αξίζει ή όχι.Επισης θα καταλάβει από το ύφος του πωλητή πολλά πράγματα. Από εκεί και πέρα είναι λαχείο. 

Εξαίρεση ίσως η αγορά αμαξιού λίγων ετών με λίγα χλμ από επίσημη αντιπροσωπεία με γραπτή εγγύηση.

Όσο πιο στο πόδι γίνεται η δουλειά τόσο το χειρότερο.

Αλλά εντάξει...και άλλοι δεν το ελέγχουν και καθόλου.

Δεν είναι ανάγκη να σεβόμαστε όλοι τα λεφτά που δίνουμε.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
16 ώρες πριν, telis είπε

Οι περισσότερες το επιτρέπουν.

Πολλές φορές πάντως οι μαντράδες αρνούνται όταν βλέπουν ότι ο ενδιαφερόμενος δεν ενδιαφέρεται σοβαρά.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Το πήγαμε το αμάξι σε αντιπροσωπεία εχθές, ο μηχανικός έλεγξε τα πάντα, μηχανικά είπε είναι καλά, κάτι γρατζουνιες είχε απο κάτω ειπε δεν ειναι κατι αυτο. Παρατήρησε το καπό να είναι βαμμένο αλλα ειπε οτι δεν υπάρχουν σημάδια τρακαρίσματος. Το έκανε και μια βόλτα και ολα καλα.
Στο κτέο έγγραφε οτι περασε το 2018 οπότε το θέμα τον χιλιομετρων δε μπορουσαμε να το επιβεβαιώσουμε εκεί.
Του ειπα να παρει τηλ μπροστα μου στο ΚΤΕΟ να μαθουμε τι ειχε δείξει το 18' οπου μας ειπαν 112000 χμ.
Τελικά συμφωνήσαμε και του έδωσα μια προκαταβολή. Ούτος ή αλλιώς για την μεταβίβαση θα υποχρεωθεί να το περάσει ΚΤΕΟ οπότε θα φανεί όλη η αλήθεια. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικα με τα ΚΤΕΟ που εχει περασει το αυτοκινητο και τα χλμ καθε φορα ειδα στο δικο μου οτι απο το 2012 αναφεροντε καθαρα 

1η κυκλοφορια 2008

Οποτε δεν μπορει καπιος να αλαλξει τα χλμ και να το περασει μετα κτεο 

20210524_092849.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Όλα τα αυτοκίνητα ακόμα και αυτά που έρχονται απο έξω χρειάζονται πια αναγκαστικά ΚΤΕΟ για να μπορουν να ταξινομηθούν στην Ελλάδα. Εφόσον έχεις παλαιότερα ΚΤΕΟ και βλέπεις τα χιλιόμετρα είναι πολύ πιο δύσκολο να πέσεις σε αυτοκίνητο με «γυρισμένα» χιλιόμετρα. Πάντα κοιτάς για σημάδια φθοράς που δεν δικαιολογούνται απο τα χιλιόμετρα του κοντέρ. Αν μπορείς να το πας και σε φανοποιό (εκτός του μηχανικού) είναι το ιδανικό Μπορείς να ρωτήσεις και έναν ασφαλιστή (δεν ξέρω αν μπορεις και μόνος σου) και με το πλαίσιο να σου πει αν έχει εμπλακέι σε ατύχημα και αν ναι τί έχει αλλαχθεί και πως. 

Το τσουβάλιασμα των πωλητών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι κακιά :D . Πάντα και παντού υπάρχουν σωστοί και σκάρτοι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...