Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

Αναρωτιόμουν αν μπορεί να γίνει ολική αλλαγή των φαναριών ενός αυτοκινήτου. Δεν εννοώ απλά τους λαμπτήρες, πχ να τους αντικαταστήσω με led, αλλά ολόκληρο το φανάρι να βγει και να αντικατασταθεί. Είχα ρωτήσει σε ένα συνεργείο και μου είχαν πει ότι δε γίνεται αλλά μου φαίνεται παράξενο να μην μπορεί να συμβεί.

ευχαριστω εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Grovio είπε

Χαίρετε,

Αναρωτιόμουν αν μπορεί να γίνει ολική αλλαγή των φαναριών ενός αυτοκινήτου. Δεν εννοώ απλά τους λαμπτήρες, πχ να τους αντικαταστήσω με led, αλλά ολόκληρο το φανάρι να βγει και να αντικατασταθεί. Είχα ρωτήσει σε ένα συνεργείο και μου είχαν πει ότι δε γίνεται αλλά μου φαίνεται παράξενο να μην μπορεί να συμβεί.

Γίνεται αρκεί να βρείς και να αγοράσεις ολόκληρα aftermarket φανάρια.
Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα είναι κινέζικα κακής ποιότητας, όμορφα μεν στην εμφάνιση αλλά με χάλια φωτισμό υπό συνθήκες.

Επίσης, σε πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα που ελέγχουν με εγκέφαλο την κατάσταση των φώτων δεν μπορείς να επέμβεις διότι θα σου δίνει συνεχώς μνμ βλάβης.
Αν με αυτό που ρωτάς εννοείς να αντικαταστήσεις τα φανάρια σε σύγχρονο όχημα με άλλα του ίδιου μοντέλου αλλά ποιό αναβαθμισμένα, π.χ. από απλά φανάρια να βάλεις τα full led που μπορεί να έχει το ακριβότερο μοντέλο το ποιό πιθανό να έχεις πάλι πρόβλημα με τον εγκέφαλο.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Grovio είπε

Χαίρετε,

Τα παντα υπαρχουν,απλα μην το κανεις γιατι ξαφνικα θα χασεις "τα φωτα σου"

Ειναι κακιστης ποιοτητας αυτα που κυκλοφορουν στο εμποριο.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

"Φρου Φρου κι Αρωματα" 😁

Πριν  6  ωρες  γραφτηκε   την  ειπε  κι  εξαφανιστηκε.....😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...