Faithnomore Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Εχω τα ασύρματα ακουστικά ΑΜ61 της Huawei, τα οποία είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. Λόγω καθημερινής πολύωρης χρήσης, χρειάζομαι κάποιας αντίστοιχης ποιότητας σε εσνύρματα. Η χρήση που κάνω είναι για μουσική. Εχει κάποιος να προτείνει κάτι; Θα προτιμούσα όχι headset, να έχουν πολύ καλό ήχο και αν έχουν ή παίρνουν buds με in-ear-hook ακόμα καλύτερα. Από budget πιστεύω μέχρι 50 ευρώ πρέπει να είναι καλά.
Nabuko Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 BeyerDynamic Soul Byrd The House Of Marley Smile Jamaica Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD Shure SE112 φυσικά το τι εννοεί ο καθένας σαν καλό ήχο διαφέρει από άτομο σε άτομο. Άλλος γουστάρει μπάσα, άλλος τονισμένα μεσαία και πάει λέγοντας
Dr.Tesla Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Στα 50ευρώ είσαι στο low end του ήχου, αλλά είναι πολύ καλύτερο από τον ήχο που έχουμε μάθει από τα εμπορικά ακουστικά. Tin Audio T2 ή Τ2 Plus ( σε καμία περίπτωση τα pro / t3 ) KZ ZS10 Pro CCA C10 Και για να είσαι καλυμένος κοιτάς αγορά από Linsoul-DE στο amazon. Η Linsoul είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους πωλητές κινέζικων Hi-fi ακουστικών. Δυστυχώς δεν υπάρχουν καλά μοντέλα από Ευρώπη - Αμερική σε φυσιολογική τιμή. Οι κινέζικες εταιρίες ήχου βγάζουν πιο φτηνά και πιο καλά ακουστικά με το κιλό. Αν σε ενδιαφέρει η χρήση σε γυμναστήριο καλό έιναι να αποφύγεις τέτοια ακουστικά και να πας στα πιο απλά "sport" . Όλα τα παραπάνω έχουν αποσπώμενα καλώδια MMCX ή 2-Pin που μπορείς να φέρεις εύκολα από aliexpress με κάτω από 10 ευρώ. Συνήθως έχουν foam eartips για την καλύτερη άνεση και ακύρωση ήχου αλλά θα έχουν και σιλικόνης. Μπορείς να βρεις ότι θες ανάλογα με την ποιότητα που ψάχνεις.
Faithnomore Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Αναφορά σε κείμενο φυσικά το τι εννοεί ο καθένας σαν καλό ήχο διαφέρει από άτομο σε άτομο. Άλλος γουστάρει μπάσα, άλλος τονισμένα μεσαία και πάει λέγοντας Αν και ισχύει, δεν ξέρω πως ακριβώς να το πω, για αυτό φέρνω σαν παράδειγμα τα ΑΜ61 τα οποία σε αυτή τη κατηγορία είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Είναι λες και ακους μουσική με γούφερ, σαν να ακους το ίδιο τραγούδι και ακούς πράγματα που δεν ακους σε ακουστικά κάτω των 20 ευρώ. Αναφορά σε κείμενο Tin Audio T2 ή Τ2 Plus ( σε καμία περίπτωση τα pro / t3 ) KZ ZS10 Pro CCA C10 Μου τα έχει προτείνει ένας φίλος, αλλά νομίζω περνάνε τελωνείο και λογικά πάνε αρκετά πάνω από 50 ή κάνω λάθος; Αναφορά σε κείμενο Αν σε ενδιαφέρει η χρήση σε γυμναστήριο καλό έιναι να αποφύγεις τέτοια ακουστικά και να πας στα πιο απλά "sport" . Τα θέλω για τρέξιμο, HIIT, TRX κτλ, αν μπορώ να αλλάξω τα buds με in-ear hook είναι μια χαρά.
Dr.Tesla Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Faithnomore είπε Τα θέλω για τρέξιμο, HIIT, TRX κτλ, αν μπορώ να αλλάξω τα buds με in-ear hook είναι μια χαρά. Μην κοιτάξεις για πιο ακριβά σε αυτή την κατηγορία. Αυτά τα ακουστικά βασίζονται μπαίνουν πιο βαθειά στο αυτί και ξεκινάει να γίνεται επικίνδυνο. Δεν θα ακούσεις γύρω σου και μπορεί να κάποια απότομη κίνηση να τραβηχτούν. Την διαφορά στην ποιότητα ειδικά κατά τη διάρκεια γυμναστικής δεν θα την βρεις. Χρειάζεσαι ησυχία και κατά κύριο λόγο καλή ποιότητα τραγουδιών, Lossless και τα σχετικά. Μείνε με τα κλασσικά Sport αλλιώς άλλαξε κάποια αδιάβροχα όπως Jaybird , JBL reflect mini 2 Κλπ. Τουλάχιστον να πληρώσεις την αδιαβροχοποίηση που θα χρειαστείς εξαιτίας του ιδρώτα.
Faithnomore Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Χρησιμοποιώ ήδη για αυτή τη δουλειά τα ΑΜ61 τα οποία είμαι υπερ ευχαριστημένος. Επειδή έχουν το Hook, δεν μπαίνουν πολύ μέσα σε αντίθεση με τα silicon τα οποία είναι και πολύ ενοχλητικά και διαλέγω και τα μικρότερα buds για το αυτί. Ιδανικά αν η Huawei τα έβγαζε σε ενσύρματα θα έπαιρνα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα