Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις έκλεισα για 1η δόση 29/5 κ 2η 19/06. Παίζει να είναι το αστραζενεκα; Γιατί ήξερα από 30-39 κάνουμε αυτό αλλά δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Kostas667 είπε

Καλησπέρα, μόλις έκλεισα για 1η δόση 29/5 κ 2η 19/06. Παίζει να είναι το αστραζενεκα; Γιατί ήξερα από 30-39 κάνουμε αυτό αλλά δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. 

Σε ποια πόλη θα το κάνεις και σου βγαίνουν αυτές οι ημερομηνίες; Θεσσαλονίκη που δοκίμασα εγώ μου έβγαλε 15/5 την πρώτη και 30/07 την δεύτερη

Επεξ/σία από REPLAY33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 βδομάδες το moderna... 3  βδομάδες το pfizer...astra σχεδόν 3μηνο και johnson μια δοση...

Προς το παρών όλα αυτά γιατί σχεδόν όλες οι εταιρείες λένε για 3η δόση που να περιέχει κ την ινδική πριν τα Χριστούγεννα... 

για κάποιο περίεργο λόγο η Ελλάδα αποφάσισε να μην πάρει τα έξτρα 2 μύρια(ξέμεινε στα 1.8m)! :;

Έπρεπε να βάζουν αναζήτηση βάση νομού κ όχι τ.κ. έτσι ωστε να επιλέγεις που θες να πας . Όπως κ ότι προσθέτουν νέα κέντρα χωρίς να ξέρουμε πού είναι..

@kostas667  λέγε τ.κ. να το βρουμε κ μεις. 

2η βδομάδα κ είμαι εκτός συστήματος παρά την ενσταση

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, REPLAY33 είπε

Θεσσαλονίκη που δοκίμασα εγώ μου έβγαλε 15/5 την πρώτη και 30/07 την δεύτερη

Eσένα είναι αστραζενεκα

• Like 1
Δημοσ.

Στην εφαρμογή αν πατήσουμε αλλαγή, ακυρώνει κάτι από το ραντεβού; ή σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις περιήγηση για να τσεκάρεις κάθε φορά μήπως βρεις κάτι πιο κοντά στις ημερομηνίες που θες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Στην εφαρμογή αν πατήσουμε αλλαγή, ακυρώνει κάτι από το ραντεβού; ή σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις περιήγηση για να τσεκάρεις κάθε φορά μήπως βρεις κάτι πιο κοντά στις ημερομηνίες που θες;

Το 2ο. Πατάς αλλαγή, επιλέγεις πρώτη δόση, δεύτερη δόση (ή μόνο μία δόση αν είναι Johnson), μετά επιβεβαίωση και τότε ακυρώνεται το πρώτο ραντεβού. Κατά την περιήγηση, αν έχεις λίγη έως αρκετή υπομονή, αλλάζοντας με τα βελάκια εμβολιαστικό κέντρο, θα δεις ότι εμφανίζονται μεμονωμένα ραντεβού, τα οποία συνήθως έχεις λίγα δευτερόλεπτα να τα κλείσεις (αυτό αν ψάχνεις να βρεις νωρίτερα ραντεβού).

Επεξ/σία από swayback
  • Like 1
Δημοσ.

Επισημαίνεται ότι ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να
αλλάξει το ραντεβού του έως μία (1) φορά και τοαργότερο τρείς (3) ημέρες πριν την ημέρα του 1ου ραντεβού.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες, το εμβόλιο της Johnson & Johnson γίνεται σε όλα τα νοσοκομεία καθώς και στα κέντρα υγείας Αμαρουσίου, Αγίου Στεφάνου και Μεταμόρφωσης.

Δημοσ.

Από τ.κ. για Χαϊδάρι, μου έβγαλε για το εμβολιαστικο κέντρο Περιστερίου ένα ανοιχτό ραντεβού για 29/5 ενώ το πρωί κ το μεσημέρι που είχα κοιτάξει δεν είχε τίποτα διαθέσιμο. Μάλλον ακύρωσε κάποιος; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Kostas667 είπε

Από τ.κ. για Χαϊδάρι, μου έβγαλε για το εμβολιαστικο κέντρο Περιστερίου ένα ανοιχτό ραντεβού για 29/5 ενώ το πρωί κ το μεσημέρι που είχα κοιτάξει δεν είχε τίποτα διαθέσιμο. Μάλλον ακύρωσε κάποιος; 

Συμβουλή : να κοιτάς συνέχεια. Εγώ την Μ. Τετάρτη 28/04 έκλεισα (με ταχυδρομικό σαν τον δικό σου αλλά με 2 στο τέλος) για το εμβολιαστικό στο Περιστέρι, στις 28/05. Αφού κλίκαρα εννοείται και τη λίστα αναμονής, αποφάσισα να μπω μετά από μισή ώρα ξανά. Όλως τυχαίως είχε ανοίξει (για το ίδιο εμβόλιο) την Μ. Παρασκευή 30/04, στη Φαβιέρου (δηλ. δύο ημέρες μετά). Οπότε, όσο έχεις χρόνο, να μπαίνεις και να τσεκάρεις. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
2 hours ago, AntiCambeR said:

Το καλύτερο είναι της Johnson, όχι πια δάκρυα.

πόσο τους είχα πιστέψει πιτσιρικάς στην διαφήμιση....

σαν τον βάμπιρο με ματωμενα ματια ξεπρόβαλα απτο μπάνιο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Συμβουλή : να κοιτάς συνέχεια. Εγώ την Μ. Τετάρτη 28/04 έκλεισα (με ταχυδρομικό σαν τον δικό σου αλλά με 2 στο τέλος) για το εμβολιαστικό στο Περιστέρι, στις 28/05. Αφού κλίκαρα εννοείται και τη λίστα αναμονής, αποφάσισα να μπω μετά από μισή ώρα ξανά. Όλως τυχαίως είχε ανοίξει (για το ίδιο εμβόλιο) την Μ. Παρασκευή 30/04, στη Φαβιέρου (δηλ. δύο ημέρες μετά). Οπότε, όσο έχεις χρόνο, να μπαίνεις και να τσεκάρεις. 

Θα το κοιτάω μήπως βρω συντομότερα. Αλλά απ ότι βλέπω στα εμβολιαστικα κέντρα δεν μου το βγάζει αυτό στη Φαβιέρου (στο κέντρο υγείας εννοείς λογικα) στις διαθέσιμες επιλογές, έστω ότι δεν βρέθηκε διαθέσιμο ραντεβού. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Kostas667 είπε

Θα το κοιτάω μήπως βρω συντομότερα. Αλλά απ ότι βλέπω στα εμβολιαστικα κέντρα δεν μου το βγάζει αυτό στη Φαβιέρου (στο κέντρο υγείας εννοείς λογικα) στις διαθέσιμες επιλογές, έστω ότι δεν βρέθηκε διαθέσιμο ραντεβού. 

Μπορείς να αλλάξεις ΤΚ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...