Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 https://www.imdb.com/title/tt5774002/reference Βασισμένο σε comic book series https://en.wikipedia.org/wiki/Jupiter's_Legacy_(comic) Αξιοπρεπέστατο μέχρι στιγμής. 1
Gogotsa Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Εγω το βρηκα χειροτερο και απο το winter soldier......
AtiX Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Περιμενα τουλάχιστον η πρώτη σεζόν να φτάσει μέχρι τα γεγονότα του τρίτου τεύχους… κακή σειρά δεν είναι, αλλά το τράβηξαν μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε και δυστυχώς κούρασε…
najinblue3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Εμένα Μ αρεσε όσο ειδα(τα πρώτα δυο) σε σχέση με τη σαβουρα που βάζουν τελευταία αυτό βλέπεται 1
Nomedor Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Είναι καλό για Netflix, μας έχει συνηθίσει σε πολύ κατώτερες παραγωγές. Μου φάνηκε ότι ο Sheldon Sampson παίζει πολύ καλύτερα σαν ηθοποιός από όλους τους άλλους πάντως.
KilliK Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 visionary Mark Millar. μαλιστα. ο Michael Bay των κομιξ. οταν επιτελους η τηλεοραση αρχισει να μεταφερει την δουλεια των Ellis και Morrison, τοτε θα μιλαμε για πραγματικους visionary. τουλαχιστον κατι γινεται με τον Gaiman. 1
AtiX Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, KilliK είπε visionary Mark Millar. μαλιστα. ο Michael Bay των κομιξ. οταν επιτελους η τηλεοραση αρχισει να μεταφερει την δουλεια των Ellis και Morrison, τοτε θα μιλαμε για πραγματικους visionary. τουλαχιστον κατι γινεται με τον Gaiman. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως καταφέρνει και κλείνει να μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών με αυτές τις μετριότητες… 1
KilliK Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 γιατι καλως κακως πουλανε. και αυτο πληρωνει αρκετα την δουλεια τους. 1
thermo-sifounas Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 αλλη μια χρυση μετριοτητα Netflix, αργοσυρτη πλοκη, μηδαμινη δραση, αχαροι και κακοι ηθοποιοι στην πλειοψηφια, τραγελαφικο μακιγιαζ και κοστουμια, μετριοκακα εφε. Αποφυγετε και δειτε Invincible οπως ειπε καποιος αλλος πιο πανω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Αλλη μια μετριοτητα στην καλυτερη. Για καποιον που δεν του αρεσουν/δεν εχει επαφη με κομικ θα το χαρακτηριζα αργο μαρτυριο(ειδα 2 επεισοδια). Ρε νετφλιξ ......The mosquito coast, Mare of Easttown, mythic quest......σειρες με μικρα/μετρια μπατζετ που ειναι ανω του 8. Ποσο δυσκολο ειναι πια. Εχουν βγαλει οτι κομικ υπαρχει σε σειρα λες και ειναι λεφτοδεντρα.
najinblue3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Dharma108 είπε Αλλη μια μετριοτητα στην καλυτερη. Για καποιον που δεν του αρεσουν/δεν εχει επαφη με κομικ θα το χαρακτηριζα αργο μαρτυριο(ειδα 2 επεισοδια). Ρε νετφλιξ ......The mosquito coast, Mare of Easttown, mythic quest......σειρες με μικρα/μετρια μπατζετ που ειναι ανω του 8. Ποσο δυσκολο ειναι πια. Εχουν βγαλει οτι κομικ υπαρχει σε σειρα λες και ειναι λεφτοδεντρα. Δε θα το ελεγα αργο, εχω δει μεχρι το 4 εχει δειξει αρκετο backstory που οκ legacy λεγεται η σειρα. Εμενα συνεχιζει να μου αρεσει παντως, πολυ τετριμμενο σεναριο αλλα βλεπεται ευχαριστα
SergioX Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Έχω δεί 1.5 επεισόδιο μέχρι στιγμής και όποτε βλέπω τον Sheldon με μακρί άσπρο μαλλί και μούσι,ξεκ@λιάζομαι στα γέλια!Τραγικός...και τα κοστούμια....Παναγιά μου!
Papakaliati Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Στις 8/5/2021 στις 8:01 ΜΜ, Gogotsa είπε Εγω το βρηκα χειροτερο και απο το winter soldier...... το winter soldier ητανε γαματο, οποτε that doesn't say much. 1
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Είναι αναμφισβητητα κακό, αλλά το είδα χαλαρά και δεν με ενόχλησε. Δεν ξέρω τι υπόβαθρο έχει, αλλά ξεκάθαρα θα μπορούσε να στηθεί ακριβώς το ίδιο πράγμα πολύ-πολύ καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα