Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

budget : ως 120 euro
είμαι ανάμεσα στο : Amazfit T-Rex και Amazfit GTR 47mm

με προβληματιζει το υλικο κασας! καλητερα να παω Amazfit GTR λογο ανοξείδωτου Ατσάλιου;
το βασικο χαρακτηριστικο που θελω ειναι να μπαινει στη θαλασσα για κολυμπι, δηλαδη να αντεχει το θαλασσινο νερο.
thanks

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως θα τα ξεπλένεις μετά το κολύμπι, μη σε προβληματίζει το υλικό. Τα ρολόγια αυτά που προτείνεις ειναι παλιά μοντέλα με ανακριβές gps αλλα τεράστια αυτονομία. Το είχα το GTR και μετά πήγα σε Huawei και εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα κατασκευής. Προτείνω GT2 ή GT2e αλλιώς πηγαινε στο νεώτερο GTR2.

Δημοσ.

Κάτοχος gtr2 classic. Αν ξέρεις τι παίρνεις είναι απίστευτο και λειτουργικά και εμφανισιακά.

Τώρα που εχει πέσει περίπου στα 120 μην το σκέφτεσαι

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Aslbill είπε

Ούτως ή άλλως θα τα ξεπλένεις μετά το κολύμπι, μη σε προβληματίζει το υλικό. Τα ρολόγια αυτά που προτείνεις ειναι παλιά μοντέλα με ανακριβές gps αλλα τεράστια αυτονομία. Το είχα το GTR και μετά πήγα σε Huawei και εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα κατασκευής. Προτείνω GT2 ή GT2e αλλιώς πηγαινε στο νεώτερο GTR2.

to eida kai to gt2 alla proseksa kapoies aksiologisis oti gia na litourgisi 100% prepi na exeis kinito Huawei! isxiei?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, yolo666 είπε

to eida kai to gt2 alla proseksa kapoies aksiologisis oti gia na litourgisi 100% prepi na exeis kinito Huawei! isxiei?

Μόνο με IPhone έχουν κάποιους περιορισμούς απ' ότι έχω διαβάσει. Με xiaomi λειτουργεί τέλεια, καθώς και σε Samsung φίλου.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Aslbill είπε

Μόνο με IPhone έχουν κάποιους περιορισμούς απ' ότι έχω διαβάσει. Με xiaomi λειτουργεί τέλεια, καθώς και σε Samsung φίλου.

sigoura etsi? auta pou eixan ginei me tn google den epireazi kati e? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...