DimosthenisG Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Να βαζω ενα email, και να μου βρίσκει καθε λογαριασμο που εχει στο ονομα του, πχ facebook, twitter Κλπ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε Να βαζω ενα email, και να μου βρίσκει καθε λογαριασμο που εχει στο ονομα του, πχ facebook, twitter Κλπ Και εγώ θέλω ένα site να του βάζω τι iban μου και να μου μεταφέρει κάθε μέρα 100κ ευρώ Πέφτει στην κατηγορία προσωπικών δεδομένων αυτό που ζητάς και δεν προκειτε να το βρεις πουθενά, μήπως θέλεις να σου βγάζει και τους κωδικούς για το κάθε site για μεγαλύτερη ευκολία? 1 1
filip123go Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Το πιο κοντινό που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό .
G.TH. Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Ξέχασε την μπρο, όσο την βλέπεις τόσο πιο πολύ πονάει. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα πετύχει κάποια στιγμή παρόμοιο site, έψαξα να το βρω αλλά δεν το βρίσκω με τίποτα. Ίσως έπεσε η έφαγε κάποια μήνυση. Πάντως υπήρχε. Του στυλ παταγες το email σου και σου εβγαζε ότι έχεις πχ fb, LinkedIn, github κτλ κτλ κτλ Επεξ/σία 7 Μαΐου 2021 από TheoAlex50 1
DimosthenisG Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 45 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Και εγώ θέλω ένα site να του βάζω τι iban μου και να μου μεταφέρει κάθε μέρα 100κ ευρώ Πέφτει στην κατηγορία προσωπικών δεδομένων αυτό που ζητάς και δεν προκειτε να το βρεις πουθενά, μήπως θέλεις να σου βγάζει και τους κωδικούς για το κάθε site για μεγαλύτερη ευκολία? Δεν είναι καμία πυρηνική επιστήμη. Αλλά τσεκαρει ενα ένα τα γνωστά σάιτ και επίσης ψάχνει αν εμφανίζεται το Μάιλ κάπου γραπτά πχ σε κάποιο φόρουμ
TheoAlex50 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Δεν είναι καμία πυρηνική επιστήμη. Αλλά τσεκαρει ενα ένα τα γνωστά σάιτ και επίσης ψάχνει αν εμφανίζεται το Μάιλ κάπου γραπτά πχ σε κάποιο φόρουμ Φίλε θα σπάσω το μυαλό μου αλλά θα το θυμηθώ. Αυτή την στιγμή δεν μου έρχεται με τίποτα η ονομασία. Αν το θυμηθώ και δω δεν υπάρχει απλά θα γράψω εδώ την ονομασία για ιστορικούς λόγους. 😛
SilentVoice Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Να βαζω ενα email, και να μου βρίσκει καθε λογαριασμο που εχει στο ονομα του, πχ facebook, twitter Κλπ Αν βρεις το άτομο που θέλεις στο ινστα, μπορεί να έχει βάλει όλες τις σελίδες που έχει στο προφίλ του. Σίγουρα όμως δεν θα θες να κάνεις παρέα με τέτοια άτομα. Το πιθανότερο να είσαι ένας ακόμα φολοουερ στο 'εγώ' τους. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2021 από SilentVoice
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 45 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Φίλε θα σπάσω το μυαλό μου αλλά θα το θυμηθώ. Αυτή την στιγμή δεν μου έρχεται με τίποτα η ονομασία. Αν το θυμηθώ και δω δεν υπάρχει απλά θα γράψω εδώ την ονομασία για ιστορικούς λόγους. 😛 Μήπως το μπερδεύεις με ένα site που έβαζες το email σου και σου έλεγε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου από διάφορες σελίδες σε hacker database; Εγώ πρόσφατα είχα μπει σε ένα τέτοιο site, το ανέφερε μια είδηση στα κεντρικά του Insomnia, είδα ότι είχανε διαρρεύσει κωδικοί από εμένα κάποια στιγμή. Αυτό που ψάχνει ο ts δεν υπάρχει ακόμα και ο Θεός να είσαι. Στην καλύτερη να εισάγει το email του στο google και ότι του βγάλει, ελάχιστα πράγματα δηλαδή.
kage Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) https://haveibeenpwned.com/ Θα έλεγε ότι άνετα θα πουλήσουν τα στοιχεία σου κάποια στιγμή.. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2021 από kage
DimosthenisG Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 54 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Αν βρεις το άτομο που θέλεις στο ινστα, μπορεί να έχει βάλει όλες τις σελίδες που έχει στο προφίλ του. Σίγουρα όμως δεν θα θες να κάνεις παρέα με τέτοια άτομα. Το πιθανότερο να είσαι ένας ακόμα φολοουερ στο 'εγώ' τους. Όχι καμία σχέση, δεν Ψάχνω κάποιον influencer, μακρινό συγγενή ψαχνω 7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μήπως το μπερδεύεις με ένα site που έβαζες το email σου και σου έλεγε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου από διάφορες σελίδες σε hacker database; Εγώ πρόσφατα είχα μπει σε ένα τέτοιο site, το ανέφερε μια είδηση στα κεντρικά του Insomnia, είδα ότι είχανε διαρρεύσει κωδικοί από εμένα κάποια στιγμή. Αυτό που ψάχνει ο ts δεν υπάρχει ακόμα και ο Θεός να είσαι. Στην καλύτερη να εισάγει το email του στο google και ότι του βγάλει, ελάχιστα πράγματα δηλαδή. Όχι βρε, υπήρχαν και παλιότερα site που έβρισκες πληροφορίες μόνο μέσω ενός Μάιλ.
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Όχι καμία σχέση, δεν Ψάχνω κάποιον influencer, μακρινό συγγενή ψαχνω Όχι βρε, υπήρχαν και παλιότερα site που έβρισκες πληροφορίες μόνο μέσω ενός Μάιλ. OK, εγώ πολύ αμφιβάλλω αν υπήρξαν. Είναι τεχνικά ανεφικτο να εντοπίσεις κάτι τέτοιο εκτός αν γίνει μη εξουσιοδοτημενη πρόσβαση στα αρχεία του server που τρέχει η κάθε σελίδα, και αυτό δεν συμβαίνει αυτόματα αλλά χειροκίνητα και προφανώς είναι παράνομο. Πάντως αν βρει κανείς τίποτα τέτοιο ας το πει. Στοιχηματίζω πως αν βάλεις το email σου εκεί απλά θα μπεις σε spam list και email bomber list. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2021 από Basilhs23___
TheoAlex50 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Μήπως το μπερδεύεις με ένα site που έβαζες το email σου και σου έλεγε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου από διάφορες σελίδες σε hacker database; Εγώ πρόσφατα είχα μπει σε ένα τέτοιο site, το ανέφερε μια είδηση στα κεντρικά του Insomnia, είδα ότι είχανε διαρρεύσει κωδικοί από εμένα κάποια στιγμή. Αυτό που ψάχνει ο ts δεν υπάρχει ακόμα και ο Θεός να είσαι. Στην καλύτερη να εισάγει το email του στο google και ότι του βγάλει, ελάχιστα πράγματα δηλαδή. Καμία σχέση, το I have been pwned το ξέρω εδώ και πολλά χρόνια. Άλλο site ήταν και έκανε αυτό που αναφέρω ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις