Προς το περιεχόμενο

ηλεκτρικά drums σε οικοδομή


TheGreco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,
Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τον τίτλο έχω ηλεκτικά drums και μένω σε οικοδομή. Έχω προσέξει πως κάνουν αρκετό θόρυβο (παίζω με ακουστικά προφανώς) τα χτυπήματα πάνω στις μεμβράνες (είναι όλα απο πλαστικό χωρίς μεμβράνη) https://www.thomann.de/gb/millenium_hd50_edrum_set.htm. Δεν μου έχει παραπονεθεί κανένας ,ακόμη, αλλά ξέρω ότι ακούγετε. Θέλω να ξέρω σε περίπτωση που μου φωνάξουν αστυνομία (προφανώς σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας) είμαι νόμιμος ; Επίσης ξέρει κανείς κανένα τρόπο να μειώσω τον θόρυβο κυρίως για τους απο πάνω και τους απο δίπλα ; Ο κάτω δεν έχει σίγουρα θέμα. 

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Νομίζω δεν κάνουν τόσο θόρυβο ώστε να ακούγονται στους γείτονές σου, ιδίως οι από πάνω παίζει να μην ακούνε απολύτως τίποτα.

Παρόλα αυτά για να είσαι καλυμμένος, μια φορά που θα τους πετύχεις πες ότι "παίζω ηλεκτρονικά ντραμς, μήπως ακούγεται και σας ενοχλώ?" .

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό από το να έχεις καλές σχέσεις με τους γείτονες κάνοντας μια κουβέντα για τα θέματα που απασχολούν την πολυκατοικία.

Τώρα για το θέμα της αστυνομίας, εφόσον παίζεις σε νορμάλ ώρες, δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι...οπότε απλά ξεκαθάρισε το θέμα με τους γείτονες σου (ελπίζω να είναι νορμάλ άνθρωποι και όχι ζώα, γιατί έχουμε μπόλικους από δαύτους) και θα είσαι κομπλε.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...