Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Θέλοντας να προσθέσω χώρο στο pc μου, αγόρασα έναν SSD NVMe. Όμως λόγω του ότι το laptop μου είναι λίγο παλιό, παίρνει N.2. NVMe (NGFF) και εγώ δεν το ήξερα (το καταλάβα όταν ήταν πλέον αργά) και αγόρασα PCIe SSD. Το ερώτημα μου είναι, υπάρχει σε κάποιο eshop εδώ στην Ελλάδα μετατροπέας PCIe to NGFF, ή θα ήταν καλύτερο να πουλήσω την PCIe (έστω 30 E από τα 50 που την πήρα, και να πάρω κατευθείαν μια NGFF;

Επεξ/σία από pink_glitter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν υπάρχει αντάπταρας. Είναι διαφορετικά πρωτόκολλα.

Από ποιο κατάστημα έγινε η αγορά του; Διάβασε τους όρους χρήσης.

Σχεδόν όλα τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα να προσφέρουν περιθώριο 10 ημερών για αναιτιολόγητη επιστροφή προϊόντος.

(Συμπεριλαμβανομένουν των αποσφραγισμένων συσκευασιών)

Επεξ/σία από solution1
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Δυστυχώς στην συσκευασία είχε κολλημένο ένα χαρτί που έγραφε με μεγάλα γράμματα "Σιγουρευτείτε πρώτα για την συμβατότητα του προϊόντος με το σύστημα σας, διότι αν ανοιχτεί η συσκευασία η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή". Η εγκοπή απέχει ένα μόλις χιλιοστό από την προεξοχή του slot, και εκεί την πάτησα. Οπότε η μόνη λύση είναι η μεταπώληση. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο ήταν το κατάστημα;

Η αγορά του έγινε μέσω internet;

Αν ναι, είναι κοινοτική οδηγία η δυνατότητα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών. Περισσότερα εδώ: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Κανένα κολλημένο χαρτί δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από μια κοινοτική οδηγία.

Ένα παράδειγμα μεγάλης αλυσίδας όπου το αναφέρει στους όρους χρήσης του:

Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν αμεταχείριστο, ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Υπαναχώρηση δεν νοείται σε περίπτωση που ο πελάτης έχει χρησιμοποιήσει ή ενεργοποιήσει το είδος έστω και μια φορά οπότε το προϊόν θεωρείται πλέον μεταχειρισμένο.

Από εδώ: https://www.kotsovolos.gr/politiki-epistrofon

Το eshop κρατάει ένα μικρό πέναλτυ για επιστροφή αποσφραγισμένης συσκευασίας.

Αν θέλεις γράψε το κατάστημα απ' όπου έγινε η αγορά του.

Είμαι σίγουρος ότι στους όρους χρήσης του, αναφέρει τη δυνατότητα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...