aggeloskwstas Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop μέχρι 400 ευρώ οι επιλογές υπάρχουν τώρα κατά πόσο είναι καλά δεν γνωρίζω για αυτό και χρειάζομαι μία γνώμη αν έχετε κάτι να μου προτείνετε,η χρήση που κάνω εγώ στο laptop είναι κυρίως ίντερνετ και word απλά πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Στα χρηματα που λες μπορεις να βρεις refurbished με χαρακτηριστικα τυπου intel 4-5ης γενιας και πανω, 8gb ram και πανω, και ssd, το οποιο ειδικα για την απλη χρηση που θες θα ειναι κανονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δεν χρειάζεται να πάει σε refurbished, βρίσκει ικανοποιητικά μηχανήματα "κούτας" μέχρι τα 400. Θα μπορούσε για να παράδειγμα να δει κάτι τέτοιο https://www.e-shop.gr/laptop-innovator-mtl1563-1208-156-fhd-intel-j4125-8gb-120gb-ssd-free-dos-p-PER.921008 Επειδή δεν τα ψάχνω και είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν πολύ καλύτερες προσφορές, ειδικά αν υπάρχει δυνατότητα να αγοράσεις από εξωτερικό. Πέρνα και κάνε μια ερώτηση στο παρακάτω νήμα μιας και τα παιδιά εκει μέσα ασχολούνται με λάπτοπ νυχθημερόν και θα έχουν ήδη έτοιμες προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazos21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 καλησπέρα σχολιάζω διότι θα με ενδιέφερε και μένα ένα καλό μέχρι 400-500 ελαφρύ για καθημερινή απλή χρήση που θα αντέξει χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα