Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω κολλητήρι. Κυρίως για να υπάρχει, αν χρειαστεί να αλλάξω κανέναν πυκνωτή, να κολλήσω τπτ καλώδια κλπ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα τι χρειάζομαι. Ούτε πόσα να υπολογίζω να δώσω. Οπότε, εδώ έρχεστε εσείς και αναλαμβάνετε δράση να μου προτείνετε :P 

Θέλω ψιλοάμεση αγορά, οπότε Ελλάδα ή Ευρωπαϊκές αποθήκες. Κάτι άλλα, από Κίνα τα περιμένω 2 μήνες τώρα, οπότε προτιμώ να πληρώσω ένα (φυσιολογικό) premium και να το πάρω σε αυτήν τη ζωή

Ο,τι δεν έχω αναφέρει και θεωρείτε ότι θα έπρεπε, ρωτήστε

Θενκ γιου ιν αντβάνς

Δημοσ.

Ersa Multitip C25 230V

Οτι πρέπει για γενική χρήση. Το πρώτο μου κολλητήρι και απο οτι φαίνεται και το τελευταίο μου!. Δεν λέει να χαλάσει.

Το εχω πανω απο 25χρονια!. Το εχω ξεχάσει βράδια ολόκληρα στην πριζα και δεν εχει καει η αντίσταση του. Μονό οι μύτες φθείρονται (κατά καιρούς, που συμβαίνει σε ολα τα κολλητήρια) με κόστος 5-7 ευρω η μυτη.Και εχει φαει τρελή χρήση γιατι ειναι εργαλείο της δουλειάς μου.

Μαζί θα πρέπει να πάρεις :

1) Μια βάση κολλητηριού με σφουγγαράκι καθαρισμού της μύτης

2) Μια τρόμπα χειρός αποκόλλησης (για την κόλληση)

3) Κόλληση 1mm.

Αν εισαι απο Αθηνα μπορω να σου πω που να το βρεις, επίσης εναλλακτική και δοκιμασμένη λύση ειναι και το 25W ANTEX XS25

Μακριά απο κινεζιες και λοιπά γιατι κανουν μπαμ οι αντιστάσεις και το πετάς.

ce83a35612b154e99a3167b1f9468d50dfab7399.jpg

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Μαζί θα πρέπει να πάρεις :

1) Μια βάση κολλητηριού με σφουγγαράκι καθαρισμού της μύτης

2) Μια τρόμπα χειρός αποκόλλησης (για την κόλληση)

3) Κόλληση 1mm.

Αν εισαι απο Αθηνα μπορω να σου πω που να το βρεις, επίσης εναλλακτική και δοκιμασμένη λύση ειναι και το 25W ANTEX XS25

Ναι, αν μπορείς να μου προτείνεις μαγαζιά (αλλά και προϊόντα για τα 1-2-3 που αναφέρεις) θα σου ήμουν υπόχρεος :)

Δημοσ.

Θα σου στείλω σε PM γιατί απαγορεύετε δημοσιά απο τους κανονισμούς του φόρουμ για λογούς διαφήμισης

Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω το παρακάτω Weller από το 2007 νομίζω και το βλέπω να κρατάει μιά ολόκληρη ζωή.

https://www.amazon.de/-/en/Weller-Soldering-Station-Digital-T0056828699/dp/B002JCYZ6W/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=weller+l%C3%B6tstation&qid=1620899997&sr=8-5

Weller Soldering Station Digital 40 W T0056828699 N

• Like 1
Δημοσ.

και οι δυο μαρκες που αναφερατε ειναι πολυ καλες. εγω θα προσθεσω και αλλες δυο. antex και jbc. ειναι κορυφαιες. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...