Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα το download μου δεν ανεβαίνει πάνω από 14.. και δεν είναι καθόλου σταθερό. Τώρα και δυο μήνες κατεβάζω με 30-45kb/s . Εχει κάνείς με dsl 128 το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

30-45KB με DSL 128 ;;;; :shock:

Πλάκα κάνεις ή δεν έχει βάλει όριο στο bandwidth η HOL;

Αν δεν είχε, μάλλον έβαλε τώρα γιατί τα 14ΚΒ μοιάζουν φυσιολογικά γιά αυτή τη σύνδεση.

Δημοσ.

Μαλλον θα αποφασισαν να το κλειδωσουν.Τα 40 kb/sec ειναι για 384 οποτε στα 15 kb/sec για 128 Kbit ειναι νορμαλ.

Δημοσ.

Την είχα αγοράσει πέρσι και ήταν δωρεάν αναβάθμιση σε dsl 128. Οποιον και να ρωτήσετε τέτοιες ταχύτητες είχε,...!!

editΟρίστε

** Συνομιλείτε με Blabla, HELP ONLINE (CC). **

ego : Καλημέρα

blabla : Καλημέρα σας b, πώς μπορώ να εξυπηρετήσω;

egw : Η ταχύτητα του download μου απο χθες εχει πέσει πολυ!

egw : Τι συμβαίνει?

egw: Ποία είναι η μέγιστη ταχύτητα download για dsl128?

blabla : με τι ταχυτητα κατεβαζετε?

egw : 14kb/s

egw: αλλα δεν είναι σταθερη

egw : πέφτει στα 8 και μετα αμεσως στα 4 και μετα ανεβαίνει στα 6.

.

egw ανεβοκατεβαίνει συνέχεια

egw μήνες μέχρι .. χθες κατεβαζα με 38Kb/s !!

blabla : 16kb/sec

egw: και πως τόσο καιρό κατέβαζα με .. 38??

blabla : ηταν προβλημα δικο μας

blabla : με αποτελεσμα να κατεβαζετε με μεγαλυτερη

ταχυτητα απο την επιτρεπομενη

blabla : η μεγιστη ειναι 16kb/sec

egw: και γιατί δεν μένει σταθερη?

egw: 16..

blabla : τα 38k/sec αντιστοιχουν στην ADSL 384

blabla : γιατι αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες

egw: οκ..

egw: γειά σας

blabla : για παραδειγμα ο αλλος που σας στελνει

-------------------------------------------------------------------

Δηλαδή τόσοι που αγόρασαν συνδέσεις απο την προσφορά του Απρίλιου για το λόγο ότι πιάναν πολυ καλή ταχυτητα την πατήσαν. Ευτύχώς που δεν είμαι ανάμεσα σε αυτούς!

(σε 3 μήνες λήγει) τι προτείνεται να βάλω acn, forthnet, otenet?

Δημοσ.

Ελα αδερφια το ιδιο επαθα και εφω εχθες!!! Για ενα μηνα κατεβαζα με 42 - 47 ξερετε ειμαι μονος μου στο DSLAM !!! Και απο εχθες επεσε η ταχυτητα εκανα την παραπανω συνομιλια και εγω. Και κατεληξα οτι ειναι διαφημηστικο κολπο, σου δινουν για 1 μηνα το μεγιστο για να γλυκαθεις και μετα ΜΠΟΥΜ!!!!

Τωρα αναβαθμισα γιατι δεν μπορω να βλεπω download στο 12 - 17!!!

Δημοσ.

Yparxoyn 2 senaria...

1)h HOL to afhse epitides gia na aresei kai na treksoume na anabathmisoume

2)h HOL to eixe kanei katalathos, kai epeidh ola ta eksypnopoulia to legane apo dw kai apo kei sta forum, to phre prefa... :cry:

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα,

Βρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλεγεστε...

Το συγκεκριμενο πακετο πως λεγετε; HOL any access 100, σωστα;

Το πακετο αυτο δινει isdn 64k και ADSL 128, σωστα;

To κοστος του συγκεκριμενου πακετου ειναι εξαιρετικα χαμηλο γιατι ουσιαστικα ειναι ενα πακετο isdn 64 που δωθηκε "δωρεαν αναβαθμιση" και σε adsl 128.

To download rate της adsl 128 ειναι 128/8= 16kbps σωστα; (μαλιστα αν υπολογισουμε και το overhead ειναι ελαφρος λιγοτερο το πραγματικο dl rate - γυρο sta 14-15).

To οτι μεχρι τωρα η HOL ειχε αφησει για αγνωστους λογους χωρις "βρυσακι" τις adsl της με αποτελεσμα οι 128αριδες να κατεβαζουν με ταχυτητες 384 ηταν φυσικα καλο για ολους εμας αλλα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ adsl 128.- Xαζοι ειναι οσοι τοτε πληρωνουν συνδρομη 384 και να εχουν τις ιδιες ταχυτητες με αυτους που αγορασαν μια απλη συνδρομη;

Για την HOL το συγκεκριμενο θεμα μπορει να ηταν ενα τεχνικο προβλημα, μπορει ομως και να εγινε αιτια και για μια μεγαλυτερη διαφημιση.

Το νοημα: ας σταματησουμε να σκεφτομαστε σας κλασικοι ελληνες που γκρινιαζουν για τα παντα και τους παντες και ας αρχισουμε να σκεφτομαστε σαν ωριμοι καταναλωτες που πριν κανουμε τις επιλογες μας ξερουμε τι αγοραζουμε και ξερουμε και τι απαιτησεις εχουμε- η καλυτερα πρεπει να εχουμε- απο αυτο που αγοραζουμε.

BTW εγω εχω μια HOL 384 που σε γενικες γραμμες με εχει αφησει ικανοποιημενο, αν εξαιρεσουμε καποια κατα καιρους μικρα προβληματα.

Αυτα τα λιγα :)

Δημοσ.

Λοιπόν η anyaccess 100 Νομίζω ότι είναι για pstn .. Εγώ είχα pstn από πέρσι τον Απρίλιο ήταν 12 μήνες+4 δώρο.. οπότε δεν την αγόρασα τώρα μετά απο τυχόν διαφήμιση. Εκανα την δωρεάν αναβάθμιση σε dsl128 και απο την αρχή κατέβαζε με 42-47. Φανταζόμουν βέβαια σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου πρίν δω την ταχύτητα του download οτι θα κατέβαζε γύρω στο 15kb.s.. όμως όταν είδα το 45 και 47 υπέθεσα ότι τελικά αυτή είναι η ταχύτητα της dsl 128.. Τώρα σχετικά με την αναβάθμιση πήρα τηλ. για να την κάνω και μου είπαν ότι επειδή βρίσκομαι στην περίοδο του δώρου δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση παραμόνο να αγοράσω καινούργια σύνδεση.. Οποτε σκέφτηκα να την κρατήσω αυτή μέχρι να λήξει (2 μήνες και 25 μέρες περιπου ακόμα) .. ή έστω και ενα μήνα πριν και μετά να πάρω άλλη.. Κατα πάσα πιθανότητα (forthnet) .. Επειδή άκουσα διάφορα -ότι πολλά θες .. να πληρώνεις 128 και να κατεβάζεις με 384.. ξαναλέω ότι απο την πρώτη μέρα κατέβαζε τόσο και δεν αντιλήφθικα ότι πρόκειται για "πρόβλημα" της HOL :!:

Δημοσ.
... όμως όταν είδα το 45 και 47 υπέθεσα ότι τελικά αυτή είναι η ταχύτητα της dsl 128..

...ξαναλέω ότι απο την πρώτη μέρα κατέβαζε τόσο και δεν αντιλήφθικα ότι πρόκειται για "πρόβλημα" της HOL :!:

LOL..υπεθεσες??? δεν μιλας σοβαρα ετσι... δηλαδη θα ξεχασουμε και τα μαθηματικα που ξεραμε... σε λιγο θα μας πεις, αν καταλαβα καλα, οτι θες η HOL να σου ζητησει και συγνωμη λογο του οτι τοσο καιρο σε αφηνε να κατεβαζεις με 384 ενω ειχες 128αρα...

Πας σε ενα μαγαζι να αγορασεις cd πχ, απο μ***κια του ο υπαλληλος σου δινει τα διπλα απο οσα πληρωνεις, και εσυ εχεις την απαιτηση στην επομενη αγορα σου να παρεις ξανα τα ιδια...

Αυτο παρα ειναι θρασος... :?

Δημοσ.

Η isdn 128 γνώριζα ότι κατεβαζε με 13-15 Kbs. Ο τεχνικός του οτε συγκεκριμένα .. του είπα οτι έχω 128 συνδεση και οτι υπολογιζα γύρω στο 15 να κατεβαζω.. και αυτός λέει (τοσα που ήξερε) ότι οχι .. ειναι dsl και κατεβάζει πολυ πιο γρήγορα. Δοκίμασα ενα προγραμματακι τοτε και κατεβαζε με 47 και μου λέει "Βλεπεις τώρα?" .. Και αυτός ήταν κι ένας ακόμα λόγος .. που πιστεψα ότι επρεπε να κατεβάζω τόσο. Οσο για το Θράσος που λές μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς ενοοώ. Φυσικά και δεν απαιτώ να μου ξανανεβάσουν την σύνδεση στα 384 αφου δεν την δικαιούμαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...