Backpacker Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 36 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Δεν μου λες χωρις παρεξήγηση είσαι τελείως τρελός? Φέρε μου ένα αποδεικτικό που να λέει ότι η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΠ που ειναι για οικονομολογους αναγνωριζεται. Γιατι εγω ο ίδιος που τους έχω στείλει e-mail, μου τα μασανε. Δηλαδή περισσότερο πάνε να μου προωθήσουν το πρόγραμμα, παρά να μου απαντήσουν στο αν αναγνωρίζεται. Προσωπικά επικοινώνησα με τη Δευτεροβάθμια της περιοχής μου, και μου ειπαν οτι στο τελευταιο ΦΕΚ δεν υπηρχε μεσα. Αρα που αναγνωριζεται η εν λογω παιδαγωγικη επαρκεια? Οταν θα ανοιξουν οι πινακες του ΑΣΕΠ ξανα και θα καταθετουν οι αποφοιτοι τους την επαρκεια , και δεν θα τη κανουν δεκτη τοτε θα γελασουμε. Για μενα μονο η ΑΣΠΑΙΤΕ αξιζει, αλλα και αυτη για ορισμενες ειδικοτητες. Αν εισαι τωρα κατι ΠΕ80 που ειμαστε 7500 οικονομολογοι δεν θα πας ουτε για ωρομισθιος ποτε. ΕΚει που εισαι μια χαρα εισαι. Πάντως και εγω το ειχα ακουσει οτι λογω κορωναιου κυρίως αλλα και λογω οτι δεν επελεγαν τη παιδαγωγικηα επαρκεια πλεον για πιστοποιηση, καποια παραρτηματα θα εκλειναν μεχρι να ξανα-ανοιξουν καποιες ειδικότητες. Πχ τωρα που βαζουν τη πληροφορικη στα νηπιαγωγεια θα γινει χαμος. Εγώ είμαι τρελός άνθρωπε μου? Παίρνεις φάρμακα? Σε άλλο τόπικ εσύ ο ίδιος έγραψες αυτό πριν 2 μηνες ακριβώς.
airtrelomike13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Backpacker είπε Εγώ είμαι τρελός άνθρωπε μου? Παίρνεις φάρμακα? Σε άλλο τόπικ εσύ ο ίδιος έγραψες αυτό πριν 2 μηνες ακριβώς. ναι το εψαξα και δεν ισχυει πλεον. Ειναι ακυρο. Επικοινωνησα εκ νεου με τα Υπουργεία και τη Δευτεροβάθμια της περιοχής μου και μου ειπαν ότι λογω ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι καινούριο, δεν έχουν καποια ενημέρωση άρα δεν αναγνωρίζεται
Backpacker Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Γιατί έχει υπάρξει για τα χαρτιά που δίνουν πλέον οι σχολές στους φοιτητές τους? Στην επόμενη προκύρυξη που θα βγει απλά θα είναι μέσα. Simple as that. Εσύ αν δεν θες μη το κανεις και περιμενε να το δεις στην προκύρυξη..μετά μεχρι να ξαναξεκλειδώσουν οι πίνακες θα έχουν περάσει κάτι χρόνια ξανά (μετά το 2025). Τι ειναι το ΕΑΠ κανα ΙΕΚ της πλακας να φαει λεφτα απο κοσμο? Απο ελληνικα ΑΕΙ ολα αναγνωριζονται. Παλια εχει και το Πανεπιστημιο Κρητης στο Ρεθυμνο (εξ αποστασεως μαλιστα μεχρι το 2018) και το ΕΚΠΑ μεχρι το 2019 και τα σταμάτησαν. Κανονικά αναγνωρίζονται και αυτά. Όποιος είναι μέσα στις σχολές από τις οποίες δέχεται το ΕΑΠ για το πρόγραμμα παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας είναι η καλύτερη επιλογή καθώς είναι εξ αποστάσεως. Τώρα πόσα άτομα έκανα τα χαρτιά τους σε σχέση με τις θέσεις που έχει για να δούμε τι πιθανότητες έχει κάποιος να κληρωθεί δεν το γνωρίζω αλλά από τις ΑΣΠΑΙΤΕ δεν μπορώ να φανταστώ να είναι χειρότερες.
airtrelomike13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, Backpacker είπε Γιατί έχει υπάρξει για τα χαρτιά που δίνουν πλέον οι σχολές στους φοιτητές τους? Στην επόμενη προκύρυξη που θα βγει απλά θα είναι μέσα. Simple as that. Εσύ αν δεν θες μη το κανεις και περιμενε να το δεις στην προκύρυξη..μετά μεχρι να ξαναξεκλειδώσουν οι πίνακες θα έχουν περάσει κάτι χρόνια ξανά (μετά το 2025). Τι ειναι το ΕΑΠ κανα ΙΕΚ της πλακας να φαει λεφτα απο κοσμο? Απο ελληνικα ΑΕΙ ολα αναγνωριζονται. Παλια εχει και το Πανεπιστημιο Κρητης στο Ρεθυμνο (εξ αποστασεως μαλιστα μεχρι το 2018) και το ΕΚΠΑ μεχρι το 2019 και τα σταμάτησαν. Κανονικά αναγνωρίζονται και αυτά. Όποιος είναι μέσα στις σχολές από τις οποίες δέχεται το ΕΑΠ για το πρόγραμμα παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας είναι η καλύτερη επιλογή καθώς είναι εξ αποστάσεως. Τώρα πόσα άτομα έκανα τα χαρτιά τους σε σχέση με τις θέσεις που έχει για να δούμε τι πιθανότητες έχει κάποιος να κληρωθεί δεν το γνωρίζω αλλά από τις ΑΣΠΑΙΤΕ δεν μπορώ να φανταστώ να είναι χειρότερες. Καταρχας να σου ζητησω συγνωμη για το χαρακτηρισμο πριν. Ηταν εν βρασμω γιατι επικοινωνησα με το υπουργειο με τη δευτεροβαθμια και μ ειπαν οτι δεν ισχυει και προσπαθω να βγαλω μια ακρη. Εδω επιτρεψε μου να διαφωνησω. Η Ασπαιτε ειναι φθηνοτερη απο του ΕΑΠ κατα 300 ευρω το χρονο, ενω πιστεψε με δεν ειναι και οτι καλυτερο τα εξ αποστασεως. Δηλαδη αν ειναξ τωρα καποιος στη Ροδο και μπορει να κανει την ΑΣΠΑΙΤΕ εκει ως οικονονολογος γιατι να το ρισκαρει να κανει του ΕΑΠ που θα του φαει παραπανω χρηματα, ταξιδια και εξ αποστασςως μεθοδο? Καλο ειναι να εχεις το καθηγητη διπλα σου. Στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ ειχα ακουσει οτι ηταν πολυ καλη η ΑΣΠΑΙΤΕ 1
Backpacker Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 57 λεπτά πριν, pavlovic είπε τελειωσε περυσι ο ξαδερφος μου στη Μυτιληνη και τους ειπε μια υπευθυνη εκει οτι για φετος θα ηταν η τελευταια φουρνια που θα εμπαινε γιατι δεν συμπληρωνοντια ατομα. το ιδιο θα γινει μαλλον και στις Σαππες και στη Ροδο. Ήταν μια φούσκα που έσκασε καθώς η μισή Ελλάδα έχει παιδαγωγική επάρκεια και σχεδόν όλες οι σχολές έχουν μαγκώσει στους πίνακες. Βλέπε κάτι Οικονομολογους, μηχανικούς, όπως και κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους πλεον. Σκεψου η Μυτιληνη ειχε 120 θεσεις και πηγαιναν 70. Όσοι ήταν να κανουν παιδαγωγικη επαρκεια εκαναν Και εγώ εκεί τελείωσα την περίοδο 2018-2019. Και τότε 70 άτομα είμασταν και τα ίδια ακούγονταν και τότε. Και πριν απο μας 2 χρονιες το ιδιο ηταν. Ροδο ακόμα χειρότερα και στο Άργος τα ίδια. Τα έξοδα τους τα βγάζουν δεν βρίσκω λόγο να τα κλείσουν. 70 άτομα επί 600 ευρώ που είναι τα διδακτα μιλάμε για 42χιλ ευρώ. 4 ωρομίσθιους καθηγητές είχε η σχολή και την γραμματέα. Ούτε βιβλία ούτε εργαστήρια ούτε ενοίκια (μεσα σε ενα ΕΠΑΛ γινοταν τα μαθηματα) ούτε τίποτα. Αλλά ακόμα και να μην ήταν κερδοφόρο για το κράτος εϊναι και θέμα ίσων ευκαιριών...δεν μπορεί το κράτος να στερεί την ευκαιρία από πολίτες ολόκληρων γεωγραφικών του διαμερισμάτων. Για αυτό είναι έτσι απλωμένα τα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ...ένα σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα. Το μόνο ακαδημαικό "περιουσιακό" στοιχείο που έχει απομείνει στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι τα ΕΠΠΑΙΚ δεν νομίζω να πάνε να τα μειώσουν. Είναι μονοπώλιο στην ουσία. Έχει μείνει το μόνο ΤΕΙ στη χωρά μετά την πανεπιστημιοποίηση όλων των ΤΕΙ. 4 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Καταρχας να σου ζητησω συγνωμη για το χαρακτηρισμο πριν. Ηταν εν βρασμω γιατι επικοινωνησα με το υπουργειο με τη δευτεροβαθμια και μ ειπαν οτι δεν ισχυει και προσπαθω να βγαλω μια ακρη. Εδω επιτρεψε μου να διαφωνησω. Η Ασπαιτε ειναι φθηνοτερη απο του ΕΑΠ κατα 300 ευρω το χρονο, ενω πιστεψε με δεν ειναι και οτι καλυτερο τα εξ αποστασεως. Δηλαδη αν ειναξ τωρα καποιος στη Ροδο και μπορει να κανει την ΑΣΠΑΙΤΕ εκει ως οικονονολογος γιατι να το ρισκαρει να κανει του ΕΑΠ που θα του φαει παραπανω χρηματα, ταξιδια και εξ αποστασςως μεθοδο? Καλο ειναι να εχεις το καθηγητη διπλα σου. Στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ ειχα ακουσει οτι ηταν πολυ καλη η ΑΣΠΑΙΤΕ Και γω απάντησα απότομα μετά...περασμένα ξεχασμένα. Καλά προφανώς το ΕΑΠ δεν αφορά κατοίκους πόλεων που μπορούνε εύκολα να πάνε στην ΑΣΠΑΙΤΕ (Ροδος-Λεσβος-Αργος-Λειβαδια κτλπ). Αφορά κατοίκους πόλεων που δεν έχουν στην πόλη τους ΕΠΠΑΙΚ και δεν μπορούν λόγω υποχρεώσεων ή εξόδων να πηγαινοέρχονται σε παραπλήσιους νομούς που μπορεί να έχει ΕΠΠΑΙΚ. Επίσης ξαναλέω μπορει να εχουν καλυτερες πιθανοτητες και οι κατοικοι Θεσσαλονικης-Αθηνων γιατι αυτοι για να μπουν στο ΕΠΠΑΙΚ Αθηνας-Θεσσαλινικης οι πιθανοτητες ειναι απειροελάχιστες ακομα και αν κανουν 5 χρονια σερί αιτήσεις. Πχ εγώ είμαι Σερραίος...Θεσσαλονική για να κληρωθώ ας παίξω τζόκερ καλύτερα...Σάπες είναι πολύ μακριά δεν γίνεται να πηγαινοέρχομαι. Το ιδιο και οσοι ειναι απο Δραμα-Κιλκις-Καβαλα κτλπ. Το ιδιο και για τος κατοικους της Ηπειρου που στα Γιαννενα δεν παιζει να κληρωθουν...ή τους Θεσσαλους...ή τους Κρητικους..χώρα ποσα νησιά (επτανησα-δωδεκανησα-σποραδες κτλπ) Εγώ μπόρεσα και το συνδύασα με δουλειά σε ΜΚΟ σαν project manager τότε για αυτό πήγα απο Σερρες στη Μυτιλήνη. Αλλά για να μετακομίσει για το ΕΠΠΑΙΚ κάποιος είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν ελάχιστοι (στη Λεσβο ήμασταν 3 ατομα μόνο που το καναμε αυτο εκείνη τη χρονια) και όλοι απο ειδικότητες που ξέραμε οτι με την επάρκεια δουλεύουμε στάνταρ μετά κατευθείαν σίγουρα!Δλδ άξιζε 100% η επένδυση.
airtrelomike13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, Backpacker είπε Και εγώ εκεί τελείωσα την περίοδο 2018-2019. Και τότε 70 άτομα είμασταν και τα ίδια ακούγονταν και τότε. Και πριν απο μας 2 χρονιες το ιδιο ηταν. Ροδο ακόμα χειρότερα και στο Άργος τα ίδια. Τα έξοδα τους τα βγάζουν δεν βρίσκω λόγο να τα κλείσουν. 70 άτομα επί 600 ευρώ που είναι τα διδακτα μιλάμε για 42χιλ ευρώ. 4 ωρομίσθιους καθηγητές είχε η σχολή και την γραμματέα. Ούτε βιβλία ούτε εργαστήρια ούτε ενοίκια (μεσα σε ενα ΕΠΑΛ γινοταν τα μαθηματα) ούτε τίποτα. Αλλά ακόμα και να μην ήταν κερδοφόρο για το κράτος εϊναι και θέμα ίσων ευκαιριών...δεν μπορεί το κράτος να στερεί την ευκαιρία από πολίτες ολόκληρων γεωγραφικών του διαμερισμάτων. Για αυτό είναι έτσι απλωμένα τα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ...ένα σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα. Το μόνο ακαδημαικό "περιουσιακό" στοιχείο που έχει απομείνει στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι τα ΕΠΠΑΙΚ δεν νομίζω να πάνε να τα μειώσουν. Είναι μονοπώλιο στην ουσία. Έχει μείνει το μόνο ΤΕΙ στη χωρά μετά την πανεπιστημιοποίηση όλων των ΤΕΙ. Και γω απάντησα απότομα μετά...περασμένα ξεχασμένα. Καλά προφανώς το ΕΑΠ δεν αφορά κατοίκους πόλεων που μπορούνε εύκολα να πάνε στην ΑΣΠΑΙΤΕ (Ροδος-Λεσβος-Αργος-Λειβαδια κτλπ). Αφορά κατοίκους πόλεων που δεν έχουν στην πόλη τους ΕΠΠΑΙΚ και δεν μπορούν λόγω υποχρεώσεων ή εξόδων να πηγαινοέρχονται σε παραπλήσιους νομούς που μπορεί να έχει ΕΠΠΑΙΚ. Επίσης ξαναλέω μπορει να εχουν καλυτερες πιθανοτητες και οι κατοικοι Θεσσαλονικης-Αθηνων γιατι αυτοι για να μπουν στο ΕΠΠΑΙΚ Αθηνας-Θεσσαλινικης οι πιθανοτητες ειναι απειροελάχιστες ακομα και αν κανουν 5 χρονια σερί αιτήσεις. Πχ εγώ είμαι Σερραίος...Θεσσαλονική για να κληρωθώ ας παίξω τζόκερ καλύτερα...Σάπες είναι πολύ μακριά δεν γίνεται να πηγαινοέρχομαι. Το ιδιο και οσοι ειναι απο Δραμα-Κιλκις-Καβαλα κτλπ. Το ιδιο και για τος κατοικους της Ηπειρου που στα Γιαννενα δεν παιζει να κληρωθουν...ή τους Θεσσαλους...ή τους Κρητικους..χώρα ποσα νησιά (επτανησα-δωδεκανησα-σποραδες κτλπ) Εγώ μπόρεσα και το συνδύασα με δουλειά σε ΜΚΟ σαν project manager τότε για αυτό πήγα απο Σερρες στη Μυτιλήνη. Αλλά για να μετακομίσει για το ΕΠΠΑΙΚ κάποιος είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν ελάχιστοι (στη Λεσβο ήμασταν 3 ατομα μόνο που το καναμε αυτο εκείνη τη χρονια) και όλοι απο ειδικότητες που ξέραμε οτι με την επάρκεια δουλεύουμε στάνταρ μετά κατευθείαν σίγουρα!Δλδ άξιζε 100% η επένδυση. Ηταν καλη η ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΚΕΙ? Εχω ακουσει οτι επειδη δεν ειναι μεγαλουπολη και γενικα στις ασπαιτε πιο μικρων νησιων οι καθηγητες ειναι πολυ πιο χαλαροι και περνουσαν αβερτα
Backpacker Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Για μας ισχύει όντως...ήταν πάρα πολύ χαλαρά τα πράγματα. Για Σάπες όμως που επίσης είναι ένα χωριό/κωμόπολη στη Θράκη ακούγαμε τα χειρότερα. Πάρα πολύ αυστηροί με τις απουσίες και πάρα πολλές εργασίες. Για Ρόδο δεν έχω ιδέα δεν γνώρισα ποτέ κανέναν που να έχει τελειώσει εκεί. Για Άργος επίσης άκουσα οτι ήταν πολύ χαλαρά από 2 γνωστούς μου που τελείωσαν εκεί. Και Λιβαδειά το ίδιο. Κοζάνη-Γιαννενα πολυ χώσιμο επίσης...Βολο καπως καλύτερα. Θεσσαλονικη αλλά κυρίως Αθήνα χώσιμο αβέρτα και προβλεπέ με απουσίες και ώρες προσέλευσης.
pavlovic Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, Backpacker είπε Για μας ισχύει όντως...ήταν πάρα πολύ χαλαρά τα πράγματα. Για Σάπες όμως που επίσης είναι ένα χωριό/κωμόπολη στη Θράκη ακούγαμε τα χειρότερα. Πάρα πολύ αυστηροί με τις απουσίες και πάρα πολλές εργασίες. Για Ρόδο δεν έχω ιδέα δεν γνώρισα ποτέ κανέναν που να έχει τελειώσει εκεί. Για Άργος επίσης άκουσα οτι ήταν πολύ χαλαρά από 2 γνωστούς μου που τελείωσαν εκεί. Και Λιβαδειά το ίδιο. Κοζάνη-Γιαννενα πολυ χώσιμο επίσης...Βολο καπως καλύτερα. Θεσσαλονικη αλλά κυρίως Αθήνα χώσιμο αβέρτα και προβλεπέ με απουσίες και ώρες προσέλευσης. Ξερεις τι γινεται. Επειδη διαβασα αυτα που ειπες στον @airtrelomike13και εχω να πω το εξής: Αν καποιο παιδι ομως ειναι απο Ροδο, Μυτιλήνη, Σάππες, και εργαζεται και δεν του επιτρέπει η εργασία του λογω ωραριου να κανει την ΑΣΠΑΙΤΕ σε αυτα τα μερη, καλυτερα να κανει του ΕΑΠ και ας ειναι απο μερη που στην ΑΣΠΑΙΤΕ τους δεχονται ευκολα. Εγώ προσωπικά την ΑΣΠΑΙΤΕ, δεν την εχω πολύ σε εκτίμηση και λόω του 30ευρω αλλά και λόγω ότι μέσα σε ενα ακαδημαικο ετος εχει 13 μαθήματα συν πρακτικές συν πτυχιακές. Πτυχιακή σε προγραμμα πιστοποιησης παιδαγωγικης επαρκειας. αυτο ειναι τρελο. Το μονο θετικο οτι με 600 ευρω σου ανοιγει το πεδιο της εκπαιδευσης. Μεχρι εκεί... Aλλά γενικά ότι η ΑΣΠΑΙΤΕ έχει ομαδικές εργασίες, συχνά καθημερινά μαθήματα, δεν αποτελεί και πλεονέκτημα σε σχεση με του ΕΑΠ αν είσαι οικονομολόγος
Backpacker Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, pavlovic είπε Ξερεις τι γινεται. Επειδη διαβασα αυτα που ειπες στον @airtrelomike13και εχω να πω το εξής: Αν καποιο παιδι ομως ειναι απο Ροδο, Μυτιλήνη, Σάππες, και εργαζεται και δεν του επιτρέπει η εργασία του λογω ωραριου να κανει την ΑΣΠΑΙΤΕ σε αυτα τα μερη, καλυτερα να κανει του ΕΑΠ και ας ειναι απο μερη που στην ΑΣΠΑΙΤΕ τους δεχονται ευκολα. Εγώ προσωπικά την ΑΣΠΑΙΤΕ, δεν την εχω πολύ σε εκτίμηση και λόω του 30ευρω αλλά και λόγω ότι μέσα σε ενα ακαδημαικο ετος εχει 13 μαθήματα συν πρακτικές συν πτυχιακές. Πτυχιακή σε προγραμμα πιστοποιησης παιδαγωγικης επαρκειας. αυτο ειναι τρελο. Το μονο θετικο οτι με 600 ευρω σου ανοιγει το πεδιο της εκπαιδευσης. Μεχρι εκεί... Aλλά γενικά ότι η ΑΣΠΑΙΤΕ έχει ομαδικές εργασίες, συχνά καθημερινά μαθήματα, δεν αποτελεί και πλεονέκτημα σε σχεση με του ΕΑΠ αν είσαι οικονομολόγος Του ΕΑΠ δεν ξέρω πόσο απαιτητικές είναι οι εργασίες του. Γενικά πάντως σαν ίδρυμα θεωρείται πολύ δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα (τα μεταπτυχιακα του και τα προπτυχιακα του). Τώρα το πρόγραμμα επάρκειας του θα σε γελάσω. Καλα η "πτυχιακη" του ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι της πλάκας δεν το συζητάμε. Μην ακούς πτυχιακή και ψαρώνεις. Μια εργασιούλα της πλάκας ήταν που την τελείωνε κάποιος σε 2-3 μέρες μέσα. Οι άλλες εργασίες που είχαμε μέσα στα εξάμηνα ήταν εργασίας που ξεμπέρδευες από 10 λεπτά μέχρι μέσα σε μια ώρα το πολύ!! Τουλάχιστον Μυτιλήνη που ήμουν εγώ. Και οι εξετάσεις πανεύκολες! Του ΕΑΠ παρότι δεν ξέρω δεν πιστεύω οτι θα ειναι τόσο χαλαρό. Μερικοί ακούνε εξ αποστάσεως και νομίζουν οτι ειναι ευκολάκι. Στα δια ζώσης δημιουργείς και σχέσεις με τους καθηγητές και έτσι χαλαρώνουν τα πράγματα πάρα πολύ. Δεν είσαι ένα απλό γραπτό. 1
DrXavier Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Έχοντας υπάρξει φοιτητής της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Θεσσαλονίκη, είχα πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Αρχικά, στα 6 μαθήματα του εξαμήνου ζήτημα τα 2 να είχαν ένα κάποιο επίπεδο. Υπήρχαν μαθήματα που κυριολεκτικά νόμιζες πως σε κάθε μάθημα είσαι και σε άλλη σχολή. Συνοχή μηδέν, ένα πρόγραμμα μαθημάτων που ήταν κυριολεκτικά all over the place και οργάνωση σαν σχολή, μηδέν! Το άλλο που θέλω να σχολιάσω είναι το απαράδεκτο σύστημα εισαγωγής με κλήρωση (wtf) το οποίο δεν διασφαλίζει σε καμία περίπτωση το επίπεδο αυτών που εισάγονται στην σχολή. Αποτέλεσμα αυτού, βρέθηκα σε τμήμα του οποίου μέλη ήταν κάτι μεσόκοποι τύποι οι οποίοι είχαν χρόνια που είχαν βγει από κάτι άκυρες σχολές, ούτε που θυμόντουσαν τι είχαν σπουδάσει (φάνηκε από τις μικρο διδασκαλίες όπου έλεγαν άλλα αντί άλλων) και μπήκαν εκεί επειδή απλά από συνήθεια μάλλον έκαναν κάθε χρόνο αίτηση. Δυνητικά, αυτοί οι άνθρωποι αύριο μπορεί να διδάσκουν τα παιδιά σας. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν πτυχία (από ποια σχολή δεν ξέρω) και δεν ήξεραν να φτιάξουν μια απλή παρουσίαση στο Power Point. Θυμάμαι πως ένας από τους καθηγητές της σχολής είχε δώσει για τις τελικές εξετάσεις 20 ερωτήσεις για 40 σελίδες ύλη και άρχισαν να φωνάζουν και να ωρύονται πως ήταν πάρα πολλά (!). Ήταν ένα απόλυτο κρίμα η εμπειρία μου εκεί μέσα. Σε συνδυασμό με τις μηδενικές πιθανότητες σε φορτωμένες ειδικότητες κάποιος να διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ, καλύτερα επιλέξτε κάτι άλλο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από DrXavier
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Καλησπέρα. Και εγώ ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου και θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις από κάποιον που να έχει τελειώσει εκεί για εργασίες, πρόγραμμα μαθημάτων, καθηγητές, αυστηρότητα στις απουσίες κλπ.
airtrelomike13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Humira είπε Καλησπέρα. Και εγώ ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου και θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις από κάποιον που να έχει τελειώσει εκεί για εργασίες, πρόγραμμα μαθημάτων, καθηγητές, αυστηρότητα στις απουσίες κλπ. καταρχάς τι εχεις τελειωσει προπτυχιακό? ΓΙατι οι περισσοτερες ειδικοτητες στον ΑΣΕΠ ειναι γεματες για τα επομενα 20 χρονια
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε καταρχάς τι εχεις τελειωσει προπτυχιακό? ΓΙατι οι περισσοτερες ειδικοτητες στον ΑΣΕΠ ειναι γεματες για τα επομενα 20 χρονια ΠΕ87.01 ανήκω. Είναι κορεσμένος ο συγκεκριμένος κλάδος στην εκπαίδευση;
pavlovic Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, Humira είπε ΠΕ87.01 ανήκω. Είναι κορεσμένος ο συγκεκριμένος κλάδος στην εκπαίδευση; ΟΙ Γιατροι νομιζω ειναι εκει. Οτι και αν ειναι εσυ να το κανεις αν το θες. Μην ακους κανεναν. Ο καθενας βλεπει τα πραγματα με τη δικη του αντιληψη
airtrelomike13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δεν ξερω αν καποιος ειναι ΠΕ80 που ειναι γεματοι οι πινακες και αξιζει να κανει την ασπαιτε. Για να προσληφθεις ως αναπληρωτης στη συγκεκριμένη ειδικοτητα θες δυο μεταπτυχιακα. Ο θεος βοηθος δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα