Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να παρω ξανα το ρευμα στο ονομα μου, ζητανε ε9 απο την ελπεντισον. Πως μπορω να στειλω ε9 ΜΟΝΟ για το συγκεκριμενο σπιτι? να μην βλεπουν τα αλλα σπιτια μου

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Για να παρω ξανα το ρευμα στο ονομα μου, ζητανε ε9 απο την ελπεντισον. Πως μπορω να στειλω ε9 ΜΟΝΟ για το συγκεκριμενο σπιτι? να μην βλεπουν τα αλλα σπιτια μου

Στείλε το συμβόλαιο με το οποίο το απέκτησες.

Δημοσ.

κάνε μια εκτύπωση το Ε9 και κάνε edit τα υπόλοιπα

εναλλακτικά, για πιο vintage φάση, τύπωμα, μουντζούρωμα, σκανάρισμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DimosthenisG είπε
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Στείλε το συμβόλαιο με το οποίο το απέκτησες.

Δηλαδη ? 

Συμβόλαιο = το έγγραφο που να αποδεικνύει ότι έχεις την ιδιοκτησία ή έστω την κυριότητα του ακινήτου, άρα και το δικαίωμα να πάρεις το ρεύμα στο όνομα σου.

1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

κάνε μια εκτύπωση το Ε9 και κάνε edit τα υπόλοιπα

εναλλακτικά, για πιο vintage φάση, τύπωμα, μουντζούρωμα, σκανάρισμα

Είναι σίγουρο πως θα δεχτούν παραποιημένο Ε9?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Είναι σίγουρο πως θα δεχτούν παραποιημένο Ε9?

Δε το ξέρω, αν πάντως με προβλημάτιζε να δώσω στη ΔΕΗ όλο το Ε9 μου, θα το δοκίμαζα

Δεν είναι παραποιημένο btw, "επεξεργασμένο" είναι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν σβήσεις τα υπόλοιπα ακίνητα και φαίνεται μόνο αυτό για το οποίο σου ζητάνε να αποδείξεις ότι είσαι ιδιοκτήτης.

Όπως και όταν ζητάνε εκκαθαριστικό εφορίας για πιστοποίηση ΑΦΜ και διεύθυνσης σβήνεις τα οικονομικά στοιχεία.

Τουλάχιστον εμείς, όποτε χρειάστηκε, κανείς δεν μας είπε γιατί δεν είναι ολόκληρη η σελίδα! Και μάλιστα κάποιες φορές μας το έλεγαν οι ίδιοι ότι δεν χρειάζεται να φαίνεται τίποτε άλλο εκτός από αυτό που ζητάνε!

Δημοσ.

Ζήτησαν ε9, όχι τα συμβόλαια. Μάλλον θέλουν να φαίνεται ο αριθμός παροχής ρεύματος.

Ποιο θέλουν, το χρωματιστό χαρτί? Ή το ασπρόμαυρο που γράφει την περιουσία μας?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

Ζήτησαν ε9, όχι τα συμβόλαια. Μάλλον θέλουν να φαίνεται ο αριθμός παροχής ρεύματος.

Ποιο θέλουν, το χρωματιστό χαρτί? Ή το ασπρόμαυρο που γράφει την περιουσία μας?

Όποιο και αν δώσεις σημασία έχει να φαίνονται τα πλήρη στοιχεία σου, τα στοιχεία του ακινήτου και ο αριθμός παροχής!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...