Προς το περιεχόμενο

Γεια χαρα παιδια,βοηθεια παρακαλω...

300Lions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι καινουργιος εδω γι αυτο συγχωρηστε με αν το προφιλ μου ειναι λιτο ακομα :)

Εχω το εξης προβλημα: Προσφατα ,στα καλα καθουμενα(αμφιβαλλωωω αλλα λεμε τωρα) δεν μπορω να μπω σε διαφορα τσατρουμς και μερικα αλλα παρα8υρα.Εχω WIN XP Professional χωρις SP1.Μου βγαινει:

Line 31

Char 2

Error on page: wndDDNotice is null or not an object (μπα? σοβαρα? :shock: ) '

Code 0

URL: bla bla bla

Ξαναεγκατεστησα τον explorer 6.0 και το Java Virtual Machine της Sun αλλα τιποτα...Δοκιμασα μηπως φταιει το firewall αλλα που τετοια τυχη...

Τι μπορει να ειναι? Τι να κανω? Που παμε τελικα?

Α,και με την ευκαιρια ,πως σηκωνεις αβαταρ στο φορυμ εδω,πρεπει να το εγκρινει ο admin?

Ευχαριστω για το χρονο σας ,ελπιζω να βγαλετε ασπροπροσωπους τουσ φιλους που σας συνιστουσαν ως πανακεια του aniatoy Βασιλοπορτα ιου (Bill Gates)

:wink:

[/img]

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην Insomnia και στο forum. :)

Μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους:

1. Το forum έχει πολλά υπο-forum με διάφορες θεματικές ενότητες. Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις ότι κάθε ερώτηση πάει και σε διαφορετικό forum. Ας πούμε, η δεύτερη ερώτηση περί avatar πάει στο Insomnia Site forum γιατί αναφέρεται σε θέμα της Insomnia και όχι στο Internet (που βρισκόμαστε τώρα).

2. Ρίξε μια ματιά στην επάνω μπάρα που λέει

• FAQ • Watched Topics • Search • Subtitles • Members • Rules • Usergroups • Profile • No new messages • Chat Room • Log out [ 300Lions ]

Έχει δύο πολύ χρήσιμα links: αυτό της Αναζήτησης και αυτό των Όρων Χρήσης. Μάθε να αναζητάς πριν ρωτήσεις, πολύ πιθανόν η ερώτησή σου να έχει αντιμετωπιστεί ξανά. Ρίξε μια ματιά σε παλιότερα θέματα στο forum, έχουν πολλά να πούνε.

Επί της ουσίας:

Η πρώτη σου ερώτηση πιθανόν να έχει απαντηθεί εδώ >>> http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=384383. Ρίξε μια ματιά.

Η δεύτερη ερώτησή σου έχει απαντηθεί πολλάκις στο Insomnia Site forum. Κάνε μια αναζήτηση στο συγκεκριμένο forum με λήμμα "avatar" και θα εκπλαγείς από τον αριθμό των θεμάτων.

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...