mourgakos2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Καλημερα Απο τα τηλέφωνα που εκανα σε κουριερ, ελτα κτλ, κανενας δεν δέχεται αλκοολ. Ουτε καν κατι υγρο. Ξερει καποιος εαν υπάρχει τροπος για να το στειλω?
TuXaKoS Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε Καλημερα Απο τα τηλέφωνα που εκανα σε κουριερ, ελτα κτλ, κανενας δεν δέχεται αλκοολ. Ουτε καν κατι υγρο. Ξερει καποιος εαν υπάρχει τροπος για να το στειλω? Πριν από το Brexit ίσως να γινόταν αν ήσουν τυχερός. Τώρα, είναι σχεδόν αδύνατον 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δεν υπάρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να στείλεις αλκοόλ στην Αγγλία. 1
mourgakos2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Σκ@τ@. 😁 Μήπως, λεω μήπως, εαν ειναι στην κατηγορια rare whisky, εχω καμμια πιθανοτητα?
TuXaKoS Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε Σκ@τ@. 😁 Μήπως, λεω μήπως, εαν ειναι στην κατηγορια rare whisky, εχω καμμια πιθανοτητα? Καμία. Σκέψου ότι με το Brexit ακόμα και αεροπορικώς να πας ή οδικώς, θα στο πάρουν 1
mourgakos2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Καμία. Σκέψου ότι με το Brexit ακόμα και αεροπορικώς να πας ή οδικώς, θα στο πάρουν Σοβαρα? Για τις μετακινήσεις ειδα οτι μπορεις να παρεις μαζι σου μεχρι ενα ορισμενο βαρος. Την εκατσα δλδη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
TuXaKoS Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 37 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε Σοβαρα? Για τις μετακινήσεις ειδα οτι μπορεις να παρεις μαζι σου μεχρι ενα ορισμενο βαρος. Την εκατσα δλδη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Όχι τέτοια προϊόντα όμως https://www.in.gr/2021/01/12/in-tv/deltio/brexit-otan-ta-santouits-kreas-den-pernoun-ta-synora/ Για να πάρεις μια ιδέα.. 1
mourgakos2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε Όχι τέτοια προϊόντα όμως https://www.in.gr/2021/01/12/in-tv/deltio/brexit-otan-ta-santouits-kreas-den-pernoun-ta-synora/ Για να πάρεις μια ιδέα.. Μολις μίλησα με την aegean (μετα απο αναμονη 15λεπτων) κ μου είπαν οτι μπορω να εχω μαζι μου μια συσκευασια, ενα μπουκαλι ουίσκι. Αρκεί να είναι απο 24 εως 70% σε αλκοολη κ να ειμαι πανω απο 17 ετων.
DimosthenisG Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε Μολις μίλησα με την aegean (μετα απο αναμονη 15λεπτων) κ μου είπαν οτι μπορω να εχω μαζι μου μια συσκευασια, ενα μπουκαλι ουίσκι. Αρκεί να είναι απο 24 εως 70% σε αλκοολη κ να ειμαι πανω απο 17 ετων. Σε κάθε Τρίτη χώρα, δηλαδή εκτός ΕΕ, το όριο όταν ταξιδεύεις είναι 1 λίτρο αλκοόλ και μια κούτα τσιγάρα. 1
mourgakos2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Σε κάθε Τρίτη χώρα, δηλαδή εκτός ΕΕ, το όριο όταν ταξιδεύεις είναι 1 λίτρο αλκοόλ και μια κούτα τσιγάρα. Ωραια, καλη κ η επιβαιβεωση σου. Ευχαριστώ.
DimosthenisG Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, mourgakos2007 είπε Ωραια, καλη κ η επιβαιβεωση σου. Ευχαριστώ. Άλλο όμως το κούριερ, εκεί στα κατάσχουν όλα.
Hawk_K Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Πέρα από το τι παίζει πλέον μετά το Brexit κτλ, για να μεταφέρεις έφλεκτα υλικά, υπάρχουν εταιρίες ειδικών μεταφορών, κάτι που κοστολογικά δεν θα σε σύμφερε με την καμία να ασχοληθείς. Επίσης κατά την μεταφορά θες χαρτιά αναλύσεων πιστοποιητικά κτλ που φαντάζομαι δεν έχεις. Επίσης για να μην στα να αναλαμβάνει κουριερ μιλάς για ποσότητα μεγάλη λογικά που θα ήθελες ιδανικά να στείλεις. Επιπλέον ούτως ή άλλως πάντα τα αλκοοούχα διαλύματα φορολογούνται σε όλες τις χώρες (αν δεν κάνω λάθος) εκτός αν προορίζονται για παραγωγικούς λόγους. Τα ανγράφω αυτά γιατί αν κατάλαβα καλά θες να μεταφέρεις κάτι του στυλ χύμα τσίπουρο όχι ένα μπουκάλι κρασί εμφιαλωμένο από οινοποιείο για παράδειγμα. edit: Ειδα αυτο που αναφέρεις με το αεροπλάνο, αν μιλάμε για μικρές ποσότητες τότε ναι μπορείς 1 λιτρο. Επίσης τα παραπάνω τα έγραψα κυρίως σε περίπτωση που θέλεις να στείλεις κάτι χυμα, δικής σου παραγωγής κτλ. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2021 από Hawk_K 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Ρώτα και μεταφορική,πολλές πάνε Αγγλία,σίγουρα ξέρουν γιατί πάνε λάδια.ρακι κλπ
TuXaKoS Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, Hawk_K είπε Πέρα από το τι παίζει πλέον μετά το Brexit κτλ, για να μεταφέρεις έφλεκτα υλικά, υπάρχουν εταιρίες ειδικών μεταφορών, κάτι που κοστολογικά δεν θα σε σύμφερε με την καμία να ασχοληθείς. Επίσης κατά την μεταφορά θες χαρτιά αναλύσεων πιστοποιητικά κτλ που φαντάζομαι δεν έχεις. Επίσης για να μην στα να αναλαμβάνει κουριερ μιλάς για ποσότητα μεγάλη λογικά που θα ήθελες ιδανικά να στείλεις. Επιπλέον ούτως ή άλλως πάντα τα αλκοοούχα διαλύματα φορολογούνται σε όλες τις χώρες (αν δεν κάνω λάθος) εκτός αν προορίζονται για παραγωγικούς λόγους. Τα ανγράφω αυτά γιατί αν κατάλαβα καλά θες να μεταφέρεις κάτι του στυλ χύμα τσίπουρο όχι ένα μπουκάλι κρασί εμφιαλωμένο από οινοποιείο για παράδειγμα. edit: Ειδα αυτο που αναφέρεις με το αεροπλάνο, αν μιλάμε για μικρές ποσότητες τότε ναι μπορείς 1 λιτρο. Επίσης τα παραπάνω τα έγραψα κυρίως σε περίπτωση που θέλεις να στείλεις κάτι χυμα, δικής σου παραγωγής κτλ. Και εγώ το ίδιο κατάλαβα, ότι αναφέρεται σε κάτι χύμα.
mourgakos2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Κι ομως όχι. Ενα μπουκαλι rare whisky μεσα σε ξυλινη συσκευασια. Καμμια μεταφορική δεν το αναλαμβανει κ μαλιστα κ ενα μπουκαλι νερο να ηταν παλι δεν θα το έπαιρναν. Υγρα, γενικα, προς αγγλια με κουριερ ξεχάστε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα