ulalume Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Είμαι σε διαδικασία να αλλάξω τηλέφωνο. Έχω το LG G7 το οποίο τρομερά ποιοτικό με τον 845, 4k οθόνη κτλ με αλλά με τρώει να το αλλάξω χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα. Budget περίπου 300, ίσως λίγο πανω-κατω. Μόνο καινούργιο, από Ελλάδα, αγορά με πιστωτική- δώσεις, άρα μάλλον πολλά μαγαζιά skroutz δεν... Μέγεθος πάνω από 6 Να έχει NFC, fingerprint, sd αν είναι 128 δεν μου είναι απαραίτητη. Να έχει σίγουρα πολύ καλή κάμερα (στην κατηγορία) και πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας. 5g δεν με χάλασε αλλά δεν είναι και deal breaker αν δεν έχει Με τους παραπάνω περιορισμούς πέφτω πάνω σε Samsung A52 (αλλά κάνω downgrade επεξεργαστικα) Σε mi note 10 pro (αλλά πέφτω σε miui) Και γενικά έχω διαβάσει 500 συγκριτικά και δεν μπορώ να καταλήξω . Όποιος μπορεί να δώσει πρόταση η να πει εμπειρία ευπρόσδεκτος. (Δεν μπαίνω σε διαδικασία να σκεφτώ καν μάρκες τύπου realme, κτλ) Ευχαριστώ πολύ
Nakligan Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Εφόσον δεν έχει κάποιο πρόβλημα το g7, εγώ θα πρότεινα να περιμένεις και να κοιτάς τις προσφορές. Πχ πριν καμιά βδομάδα είχε βγάλει ο Γερμανός κάποιες προσφορές, από τις οποίες είναι ακόμα διαθέσιμο το huawei p30 στα 330. Άποψη μου είναι να μη πέσεις σε επεξεργαστή από τους SD 8XX ή αντίστοιχους γιατί θα σου κακοφανεί η διαφορά. Τα realme πάντως έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι λόγω των 3 ετών εγγύηση που έδιναν, και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με την τιμή τους. Προσωπικά από τα xiaomi τα προτιμάω λόγω ανώτερου UI. Θα σου έλεγα απλά να μη τα απορρίψεις αμέσως.
ulalume Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Thanks. Βασικά σε αυτή την αναμονή είμαι αλλά δεν βλέπω φως... Όσο και αν οι περισσότεροι κοροϊδεύουν δεν είναι εύκολο το upgrade από LG , τουλάχιστον στο range 300-350. Και την τελευταία φορά που ήθελα να αλλάξω το G6 τελικά κατέληξα στο 7. Τώρα όμως που η LG το εγκατέλειψε εντελώς το παιχνίδι δεν δίνω 400αρι για στοκαρισμενα g8. Το p30 δεν θα με χάλαγε όταν πήρα το g7, αλλά τώρα νομίζω δεν έχει ιδιεταιρο νόημα λόγω "παλαιότητας". Με Α52 θα ξενερώσω πολύ λες;
Nakligan Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Όχι τόσο με το ui, όσο με το ότι πέφτεις από ναυαρχίδα σε mid range. Προσωπικά δεν θα έκανα την αλλαγή, αλλά καταλαβαίνω πως σκέφτεσαι. Το Α52 δεν θεωρώ πως θα είναι αναβάθμιση αλλά αν ψάξεις τους επεξεργαστές τους δεν πέφτεις πολύ, είσαι περίπου στα ίδια. Οπότε αν το έχεις βάλει στο μάτι, πάνε να το δεις από κοντά σε κάποια μεγάλη αλυσίδα να δεις αν σε καλύπτει στα υπόλοιπα. Αν συμβιβάζεσαι με xiaomi, είναι vfm το poco x3 pro. Αν όμως κοιτάς τα xiaomi και δεν θες μόνο "επώνυμα", δες και τα realme. Το 7 pro ίσως, και τα 8 που βγαίνουν τώρα.
ulalume Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Κι εγώ όλο και βλέπω να απομακρύνεται η αλλαγή είναι αλήθεια. Με Xiaomi δεν τρελαίνομαι κιόλας, ενώ το x3 Pro ενώ το κοίταγα, καταλήγω κι εγώ ότι σε κάποια σημεία είναι downgrade... Είχα καλομαθει βασικά με ναυαρχίδες σε τιμή mid range
ulalume Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Με το f3 δεν ξέρω τι παίζει με τις κάμερες, και πάει και 400 αυτή τη στιγμή...
ideal09 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Στις 7/5/2021 στις 10:01 ΜΜ, ulalume είπε Κι εγώ όλο και βλέπω να απομακρύνεται η αλλαγή είναι αλήθεια. Με Xiaomi δεν τρελαίνομαι κιόλας, ενώ το x3 Pro ενώ το κοίταγα, καταλήγω κι εγώ ότι σε κάποια σημεία είναι downgrade... Είχα καλομαθει βασικά με ναυαρχίδες σε τιμή mid range Πολυ φτηνιάρικο το x3 pro. Μπορεί να έχει τρελά specs για τα λεφτά του. Η αίσθηση που σ αφήνει στη χρήση όμως οσον αφορά κράτημα στο χέρι, UI αλλά και κάμερες είναι επιπέδου redmi note. Από G7 κατά τη γνώμη μου, αξίζει να πας είτε σε p30/p30 pro τα οποια παλιώνουν. Διαφορετικά και η one plus είναι καλή εναλλακτική.
ulalume Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 37 λεπτά πριν, ideal09 είπε Πολυ φτηνιάρικο το x3 pro. Μπορεί να έχει τρελά specs για τα λεφτά του. Η αίσθηση που σ αφήνει στη χρήση όμως οσον αφορά κράτημα στο χέρι, UI αλλά και κάμερες είναι επιπέδου redmi note. Από G7 κατά τη γνώμη μου, αξίζει να πας είτε σε p30/p30 pro τα οποια παλιώνουν. Διαφορετικά και η one plus είναι καλή εναλλακτική. Ακριβώς επειδή παλιωνουν τα Huawei δεν πάω προς τα εκεί, και τα μεταγενέστερα δεν έχουν Google services οπότε άκυρο.. Με OnePlus (το Nord υποθέτω ) ενώ από skroutz η τιμή είναι εντός budget, αν πάω σε επίσημα κανάλια (για να έχω άτοκες δόσεις κτλ) πάει 450 και δεν είναι σίγουρος αν αξίζει τόσο..
imr Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 To κινητο σου ειναι flagship 2ετιας. Για αλλαγη με 300 ευρω μπορεις να πας μονο σε midrange, με παρομοιες επιδοσεις. Δεν θα δεις διαφορα. Για κατι καλυτερο πρεπει να δωσεις 500+ για flagship τωρινο. Αλλιως να περιμενεις αλλα 2 χρονια ωστε με τα τοτε midrange να εεις σημαντικη αναβαθμιση
ulalume Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Νομίζω θα το κρατήσω μεχρι να πεθάνει και μετά βλέπω...
ulalume Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Τελικά έγινε η υπέρβαση καθώς δεν έβρισκα κάτι που να καλύπτει. S20 fe και το LG κουτί και συρτάρι 1
imr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 30/5/2021 στις 6:04 ΜΜ, ulalume είπε Τελικά έγινε η υπέρβαση καθώς δεν έβρισκα κάτι που να καλύπτει. S20 fe και το LG κουτί και συρτάρι Με γεια, καλη επιλογη, λογικα θα δεις σημαντικες διαφορες Το 4g η 5g πηρες? Πως ειναι απο μπαταρια? Εντυπωσεις? Πηρα και εγω την 4g εκδοση και δεν ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος απο μπαταρια Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από imr
ulalume Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Να είσαι καλά. Πήρα το 4g, Βασικά απόλυτα ευχαριστημένος είμαι. Από μπαταρία με μέρα νύχτα ανοιχτά δεδομένα, Bluetooth για σύνδεση με ρολοι και τοποθεσία, όλα μόνιμα ανοιχτά μου βγάζει φουλ 24ωρο. Βέβαια όταν είμαι στη δουλειά δεν το σκαλιζω συνέχεια, αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με πριν. 1
imr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, ulalume είπε Να είσαι καλά. Πήρα το 4g, Βασικά απόλυτα ευχαριστημένος είμαι. Από μπαταρία με μέρα νύχτα ανοιχτά δεδομένα, Bluetooth για σύνδεση με ρολοι και τοποθεσία, όλα μόνιμα ανοιχτά μου βγάζει φουλ 24ωρο. Βέβαια όταν είμαι στη δουλειά δεν το σκαλιζω συνέχεια, αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με πριν. Και εγω full ευχαριστημενος ειμαι γενικα απλα για την μπαταρια εχω ενα θεμα που δυσκολευεται για ημερα χωρις εντατικη χρηση Βασικα την τρωει se idle απο οτι φαινεται
ulalume Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ναι ε; εμένα δεν πέφτει ιδιεταιρα όταν είναι idle. Εμένα είναι το 4g με τον snapdragon. Μήπως έχεις με τον exynos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα