Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το plextor 116A , kai 708A

anonymous-root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με το συνδιασμό των παραπάνω drive. Συγκεκριμένα το px116 δεν διαβάζει τα -R και μερικά +R που γράφω με το 708. Σήμερα δεν διάβασε ούτε και κάτι verbatim 8x αγορασμένα από το πλαίσιο. στο 708 κατά την ανάγνωση έριξε την ταχύτητα.

Έχω παρατηρήσει ότι συνεργάζονται καλύτερα με δισκάκια που η επιφάνεια εγγραφής είναι σκούρη μωβ. Υπάρχει κανένας που να έχει κάποια εμπειρία με αυτά τα Drive? το ΡΧ116Α είναι καλό ή να το δώσω δρόμο και να βάλω ένα teac που έχω?

Δημοσ.

Μήπως δεν έχεις αναβαθμίσει το Plextor PX-708A στο τελευταίο firmware?

Καθώς και το PX-116 στο τελευταίο firmware.

Ειδικά το firmware 1.05 του PX-708A είχε πρόβλημα που καθιστούσε τα -R που έγραφες μη αναγνώσιμα από άλλα drives.

Μπές http://www.plextor.be και κατέβασε και flashαρε στα τελευταία firmware και τα 2 drive σου.

Υ.Γ. Ποιό Teac έχεις?

( το PX-116A είναι μέτριο )

Δημοσ.

Ego eixa to Pioneer 120S Slot in kai mou espase ton ..... kai to petaksa kai pira to PX-116A2 kai eime euxaristrimenos oti grafo ta diavazi me tin mia kai poli pio grifgora apo to Pioneer.

Ala apoti ida vasizete sto Pioneer 121S eno to PX-116A sto 120S

Pandos kanda kai ta 2 update kai ksana dokimase

Δημοσ.

Έχω και στα 2 τα τελευταία firmware. Στο 116 η πλέξτορ δεν έχει καινούριο firmware στο σίτε της. Αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο του teac. είναι πάντως από τα καινούρια, 16Χ.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει το PX-116A2 και είναι άψογο, πιστεύω ότι είναι καλύτερο και από το TEAC το DV-516Ε. Το πρώτο βασίζεται όντως στο PIONEER 121 και το δεύτερο στο PIONEER 118 (πιο παλιό). Για το πρόβλημά σου όμως δες μήπως τα συγκεκριμένα δισκάκια είναι προβληματικά. Δοκίμασε να τα γράψεις και σε χαμηλότερη ταχύτητα...

Δημοσ.

Από:

Nero Info-Tool

Plextor Info-Tool

Μερικά drives το έχουν και στο name που δηλώνουν στο BIOS

...

Υπάρχουν κι άλλα.

( απλά δεν έχω χρόνο τώρα )

Δημοσ.

kostg τα δισκάκια που χρησιμοποιώ παίζουν ακόμα και σε sony dvd-rom (που αν δεν κάνω λάθος θεωρούνται από τα "πεταμένα") και σε επιτραπέζια deck. Το πρόβλημα το εντοπίζω κυρίως στα δισκάκια -r και σε επώνυμες μάρκες.

ερώτηση: με τι ταχύτητα κάνεις ripping συνήθως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...