Giannis569 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Γεια σας παιδιά . Θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από οδήγηση . 1) Σε ποσό καιρό θα μάθω οδήγηση ; 2) Η διαδικασία για τα μαθήματα πρακτικά και θεωρητικά και οι εξετάσεις ποσό καιρό θα διαρκέσουν ; 3) Πρώτα να ξεκινήσω πρακτικά ή με τα σήματα ; Σε τρεις μήνες πιστεύεται μπορώ να μάθω και να έχω πάρει το δίπλωμα ;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 1)Αυτό εξαρτάται από εσένα και τον δάσκαλο κυρίως από εσένα άμα δει ότι είσαι έτοιμος το πολύ σε 25 μαθήματα πού είναι καί τά υποχρεωτικά θα δώσεις, αλλιώς άμα δεν είσαι έτοιμος θα κάνεις κάποια έξτρα μπορεί 2-4 ανάλογα τα λάθη σου μέχρι να είσαι άψογος στους δρόμους, το τιμόνι δεν είναι παιχνίδι. 2) Αυτό εξαρτάται από τον δάσκαλο που θά επιλέξεις τα ραντεβού του και τούς μαθητές που προηγούνται το πολύ 3-6 μήνες ανάλογα το φόρτο τού και παίζει ρόλο ποιες μέρες μπορείς και εσύ. 3) Πάντα ξεκινάς με τα θεωρητικά (σήματα) γιατί στα πρακτικά θα βγεις στους δρόμους πρέπει να γνωρίζεις πινακίδες ,όρια ταχύτητας ,προτεραιότητα, τα πάντα.
Giannis569 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Ευχαριστώ πολύ 😀 Θα ρωτήσω σε κάποιον δάσκαλο
BlueBlade Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Στις 6/5/2021 στις 6:49 ΜΜ, Giannis569 είπε Γεια σας παιδιά . Θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από οδήγηση . 1) Σε ποσό καιρό θα μάθω οδήγηση ; 2) Η διαδικασία για τα μαθήματα πρακτικά και θεωρητικά και οι εξετάσεις ποσό καιρό θα διαρκέσουν ; 3) Πρώτα να ξεκινήσω πρακτικά ή με τα σήματα ; Σε τρεις μήνες πιστεύεται μπορώ να μάθω και να έχω πάρει το δίπλωμα ; 1)Οδήγηση θα μάθεις στον δρόμο και με αρκετούς μήνες εξάσκηση. Στα μαθήματα απλά θα μάθεις τον χειρισμό του οχήματος όπου για αυτό μόνο εσύ ξέρεις πότε θα είσαι έτοιμος. Μπορεί να είσαι με 5 μαθήματα, μπορεί με 15, μπορεί με 30. 2)Υπό κανονικές συνθήκες, αν δεν έχεις κάποια άλλη ασχολία στην ζωή σου μπορείς να το πάρεις και σε 1 με 1.5 μήνα. Αλλά με την κατάσταση Covid δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα μιας και είναι πάρα πολλοί αυτοί που είναι σε αναμονή εδώ και μήνες. 3)Βάση νόμου ξεκινάς με σήματα, πας να δώσεις και αν περάσεις αρχίζεις τα πρακτικά. Στην θεωρεία αυτό, γιατί τελευταία ακούω για μερικές σχολές κλαιν μαιν που βγάζουν στον δρόμο τους μαθητές αβέρτα κουβέρτα χωρίς να έχουν δώσει τα σήματα πρώτα. 1
Giannis569 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Ευχαριστώ πολύ θα περιμένω λίγο καιρό να φύγει ο κορονοιος και θα δώσω
karampulas Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλε μου. Με τον κοβιντ δεν υπάρχει περιπτωση να το παρεις τόσο νωρις. Επισης να σε ενημερώσω ότι αυτη τη στιγμή δεν γίνονται εξετάσεις για σήματα παρα μονο τα θεωρητικα μαθηματα χωρις ομως να πραγματοποιουνται εξετασεις. Αυτο σημαινει οτι έτσι οπως παει το πραγμα και απο οσα εχω ακουσει οι εξετασεις για σηματα θα αρχισουν απο σεπτεμβρη πειρπου εκτος αν αποφασισουν να τις κανουν εξ αποστασεως. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από karampulas
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Θυμαμαι οτι απο το 2016 εχουν προβλημα οι σχολες οδηγων, συνεχεια σταματουσαν οι πρακτικες εξετασεις για διαφορους λογους και τωρα που ξανα ξεκινησαν θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση.
PLACEBO_89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Στις 6/5/2021 στις 6:49 ΜΜ, Giannis569 είπε Γεια σας παιδιά . Θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από οδήγηση . 1) Σε ποσό καιρό θα μάθω οδήγηση ; 2) Η διαδικασία για τα μαθήματα πρακτικά και θεωρητικά και οι εξετάσεις ποσό καιρό θα διαρκέσουν ; 3) Πρώτα να ξεκινήσω πρακτικά ή με τα σήματα ; Σε τρεις μήνες πιστεύεται μπορώ να μάθω και να έχω πάρει το δίπλωμα ; Οδηγηση δεν θα μαθεις..! Στη σχολη θα κανεις τυποποιημενα μαθηματα για να περασεις τις εξετασεις..! Απο κει και περα εχει να κανει με τη συνειδηση και την ικανοτητα του καθενος! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα