Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Αν αγόρασε κανείς με ΤΜΛΓ να ενημερώσει αν πήρε την επιστροφή. Αυτός ήταν ο ενδοιασμός μου και δεν προέβησα σε αγορά.
glenngould Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Νομίζω πάντως ότι ήταν πολύ καλή αγορά από €1350, εμμέσως στα €900 για το flagship της samsung, με συνδυασμό 2 προφορών (κουπόνι -€200 και €πιστροφή 20%). Για να δώσω μια ακόμα πληροφορία, την €πιστροφή μου την δώσανε μετά από 5 ημέρες. (Δεν το έχω καν παραλάβει από το τοπικό κατάστημα ακόμα το s21 ultra που αγόρασα). Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από glenngould
hpdra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Αγόρασα τότε, αλλά ακόμα δε μου έχουν μπει πόντοι επιστροφής. Έχουν μπει σε άλλους;
Locko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, hpdra είπε Αγόρασα τότε, αλλά ακόμα δε μου έχουν μπει πόντοι επιστροφής. Έχουν μπει σε άλλους; Έκανες την αγορά σου ηλεκτρονικά ή σε φυσικό κατάστημα; Σε κατάστημα πάντως που έκανα την αγορά, η επιστροφή εμφανίστηκε αμέσως στο απόκομμα του POS και στην εφαρμογή. 1
hpdra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Locko είπε Έκανες την αγορά σου ηλεκτρονικά ή σε φυσικό κατάστημα; Σε κατάστημα πάντως που έκανα την αγορά, η επιστροφή εμφανίστηκε αμέσως στο απόκομμα του POS και στην εφαρμογή. Σε φυσικό κατάστημα...! (δε βρίσκω τώρα το απόκομμα του pos, αλλά στην εφαρμογή δεν δείχνει να μπήκε κάτι...) Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από hpdra
Giama Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Απο online αγορα μπηκαν 2 μερες μετα την παραδοση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, hpdra είπε Αγόρασα τότε, αλλά ακόμα δε μου έχουν μπει πόντοι επιστροφής. Έχουν μπει σε άλλους; Πάρε τηλέφωνο στη Eurobank. Σε προηγούμενη προσφορά, έπρεπε να τους πάρουμε τηλέφωνο μερικούς μήνες μετά για να τους πιστωσουν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, hpdra είπε Σε φυσικό κατάστημα...! (δε βρίσκω τώρα το απόκομμα του pos, αλλά στην εφαρμογή δεν δείχνει να μπήκε κάτι...) Σε φυσικο καταστημα καλο ειναι να επισημαινεις πριν την πληρωμη οτι θες να παρεις ποντους με το προγραμμα της "Χ" τραπεζας και αφου πληρωσεις να κοιταζεις παντα και το χαρτακι οτι περασε στο σωστο POS-τραπεζα και να βλεπεις και το λογοτυπο προγραμματος ποντοδοσιας και τους ποντους. Ετσι κανω εγω τουλαχιστον, εδω και καποια (πολλα) χρονια. 2
liakjim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Σε εμένα με αγορά σε φυσικό κατάστημα, μου ήρθε η επιστροφή σε δευτερόλεπτα (μέχρι να βγω από το κατάστημα).
hpdra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μόλις βρήκα ότι πιστώθηκε εκείνη την ώρα επιστροφή ...1% ! Θα επικοινωνήσω μαζί τους...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, hpdra είπε Μόλις βρήκα ότι πιστώθηκε εκείνη την ώρα επιστροφή ...1% ! Θα επικοινωνήσω μαζί τους... Οφείλεις το 10% των ευρεθέντων.🤪
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα