lakis.makis Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Για αγορά λαπτοπ για παιχνίδια μέχρι 1.500 €, κατά προτίμηση από e- shop , τι προτείνετε ; Επίσης το κλασικό ερώτημα επεξεργαστής and ή intel ?
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Αυτες τις επιλογες βλεπω στο eshop. 1o και προτελευταιο τα χτυπαγα ευκολα. Ψαξε τα μοντελα σε reviews. Σε τετοια specs παιζουν ιστοριες με thermal throttling και θελει λιγο προσοχη.
lakis.makis Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, mphxths είπε Αυτες τις επιλογες βλεπω στο eshop. 1o και προτελευταιο τα χτυπαγα ευκολα. Ψαξε τα μοντελα σε reviews. Σε τετοια specs παιζουν ιστοριες με thermal throttling και θελει λιγο προσοχη. Ευχαριστώ βλέπω ένα acer στο crazy sundays με 1399 ίσως είναι το τελευταίο που λες αλλά σαν μάρκα δεν την έχω δουλέψει καθόλου . Κι ακούω και διαφορά αρνητικά . Acer & msi Είναι γενικά αξιόπιστα ; Αντέχουν ταλαιπωρία ;
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, lakis.makis είπε Ευχαριστώ βλέπω ένα acer στο crazy sundays με 1399 ίσως είναι το τελευταίο που λες αλλά σαν μάρκα δεν την έχω δουλέψει καθόλου . Κι ακούω και διαφορά αρνητικά . Acer & msi Είναι γενικά αξιόπιστα ; Αντέχουν ταλαιπωρία ; Kοιτα , εχω καιρο να δουλεψω acer. Ειμαι με lenovo εδω και αρκετο καιρο. Τα acer παντα ειχαν την φημη των ανθεκτικων φορητων (σκυλια με λιγα λογια) και κακης υποστηριξης απο την ελληνικη αντιπροσωπεια. Θεωρω οτι αυτο εχει καλυτερεψει το τελευταιο καιρο , και απλα η υποστηριξη ειναι στο ιδιο επιπεδο με τις υπολοιπες μαρκες. Εχουν περασει αρκετα acer απο τα χερια μου (πριν χρονια ομως) και ηταν οντως σκυλια. Φυσικα υπηρχαν παντα εξαιρεσεις και αστοχιες οπως σε καθε μαρκα. Δηλαδη αν εξαιρεσουμε οτι η lenovo εχει σαν feature να μπορεις να συντηρησεις software-ικα την μπαταρια για να παρατεινεις την ζωη της , πραγμα που δεν ξερω αν το εχει και η acer , κατα τα αλλα δεν θα ειχα καποια ιδιαιτερη προτιμηση μεταξυ acer και lenovo. Θα κοιταγα specs και τιμη και θα επελεγα το καλυτερο .
lakis.makis Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 MSI? Βλέπω ένα με ωραία εμφάνιση αλλά ούτε κι αυτό το ξέρω σαν μάρκα
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, lakis.makis είπε MSI? Βλέπω ένα με ωραία εμφάνιση αλλά ούτε κι αυτό το ξέρω σαν μάρκα Δεν εχω προσωπικη εμπειρια με την μαρκα αυτη. Παραυτα ειναι αρκετο καιρο στον χωρο. Τα ακριβα της μοντελα ειναι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα