agnostos13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Είμαστε σίγουροι οτι το Β αν είναι 00/00/0000 δεν σημαίνει παραεισαγωγή; Γιατί οκ...δεν είναι απίθανο να τα έχουν κάνει αχταρμά στο μηχανολογικό...αλλά από την άλλη δεν θα εμπιστευόμουν περισσότερο τον έμπορο! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Για τίποτε δεν είσαι σίγουρος, στον άλλον είχε μηδενικά που το αγόρασε καινούριο από αντιπροσωπεία, σε άλλον είχε μηδενικά επειδη ήταν εισαγωγής, σε εμένα στο Β γράφει 24/09/1998,τοτε κυκλοφόρησε Γερμανία, το αγόρασα το 2003 από την γερμανική αντιπροσωπεία, και το εκτελωνισα το 2017,αυτο το γράφει στο "4".Ίσως επειδή όταν το εκτελωνισα, ήταν ήδη στο όνομα μου,δεν ξέρω. Και τα μηδενικά ήταν στο "Η". Βγαλε άκρη. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Για τον κωδικο Ι δεν γραψατε κατι . Αν ειναι πρωτο χερι θα πρεπει το 4 και το Ι να ειναι ιδια. Σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 hours ago, ringboy said: Για τον κωδικο Ι δεν γραψατε κατι . Αν ειναι πρωτο χερι θα πρεπει το 4 και το Ι να ειναι ιδια. Σωστα? Όχι απαραίτητα, η άδεια μπορεί να έχει επανεκδοθεί για δεκάδες λόγους χωρίς το αυτοκίνητο να έχει αλλάξει ιδιοκτήτη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα