Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ούτε και κακή για εμένα. Επίσης δεν βαρέθηκα καθόλου. Απλά δεν ξέρω αν θα ήθελα δεύτερη σαιζόν. Η τελευταία σκηνή της πρώτης το αφήνει το όλο ζήτημα σχετικά "καλά" (σαφέστατα υπάρχουν τεράστια κενά). Αν έβγαινε άλλη υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνει τσίρκο. 

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakinen είπε

Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ούτε και κακή για εμένα. Επίσης δεν βαρέθηκα καθόλου. Απλά δεν ξέρω αν θα ήθελα δεύτερη σαιζόν. Η τελευταία σκηνή της πρώτης το αφήνει το όλο ζήτημα σχετικά "καλά" (σαφέστατα υπάρχουν τεράστια κενά). Αν έβγαινε άλλη υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνει τσίρκο. 

Εγώ λέω πάλι πως το έκοψαν πάνω στο καλό.

Μαλακία τους που χάλασαν ολόκληρη σεζον για να μας δείξουν τι και πως, ενώ μπορούσαν να το κάνουν σε 3 επεισόδια μαξ.

Εμένα αυτό προσωπικά με κούρασε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HateMe είπε

ενώ μπορούσαν να το κάνουν σε 3 επεισόδια μαξ.

Στα υπόλοιπα τι θα έδειχναν όμως; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οτι θα εδειχναν υποθετικα στη 2η σεζον. 

Και στην δεύτερη τι θα βλέπαμε; 

Οι περισσότερες σειρές έχουν και "συμπληρώματα" που ορισμένες φορές είναι ολόκληρα επεισόδια. Κάποιες φορές αυτά είναι ανούσια, βαρετά κτλ άλλες απλά ανάλαφρες σεκάνς. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, liakinen είπε

Στα υπόλοιπα τι θα έδειχναν όμως; 

Ότι θα έδειχναν στην 2η.

Θες να μου πεις ότι δεν έχεις καν π εριέργεια πως θα μπορούσε να εξελιχτεί αυτή η σειρά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HateMe είπε

Ότι θα έδειχναν στην 2η.

Θες να μου πεις ότι δεν έχεις καν π εριέργεια πως θα μπορούσε να εξελιχτεί αυτή η σειρά;

Βρε περιέργεια είχα αλλά ανάθεμα αν ήξεραν τι θα έδειχναν στην δεύτερη και αν δεν το πήγαιναν για νέο ναυάγιο το πλοίο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakinen είπε

Και στην δεύτερη τι θα βλέπαμε; 

Οι περισσότερες σειρές έχουν και "συμπληρώματα" που ορισμένες φορές είναι ολόκληρα επεισόδια. Κάποιες φορές αυτά είναι ανούσια, βαρετά κτλ άλλες απλά ανάλαφρες σεκάνς. 

Στη δευτερη θα εβλεπες οτι στη τριτη, αν ειχαν κανονισει κατι. Η απλουστερα δε θα υπηρχε 2η.

Αλλο τα fillers και αλλο μια σεζον ολοκληρη που παιρνεις το 99% της υποθεσης βλεποντας μονο το πρωτο και τελευταιο επεισοδιο και ολα τα ενδιαμεσα ειναι περι ανεμων και υδατων. Συνηθως δηλαδη πας 1 επεισοδιο πλοκης και 1 filler. Εδω ειχαμε 4-5 επεισοδια σερι να τρεχουν μεσα σε ενα πλοιο και να σκαρφαλωνουν σκαλες.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ισχύουν όλα τα παραπάνω, και ενδιαφέρον υπήρχε και πολλά filler επεισόδια υπήρχαν, τώρα έμειναν με τα καράβια στο χέρι...

Spoiler

και τα διαστημόπλοια...

Δημοσ.

Μάλλον τους τελείωσε το κάρβουνο το οποίο έκαψε και το μυαλο μας μετα το 4ο επεισόδιο που περίμενα πως και πως να τελειώσει μιας και η σειρά δεν πήγαινε πουθενά.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, cd2matheos είπε

Μάλλον τους τελείωσε το κάρβουνο το οποίο έκαψε και το μυαλο μας μετα το 4ο επεισόδιο που περίμενα πως και πως να τελειώσει μιας και η σειρά δεν πήγαινε πουθενά.

Εγώ σκέψου έχασα το ενδιαφέρον μου και στα 2 τελευταία επεισόδια με έψησαν να συνεχίσω και στην επόμενη σεζον.. 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ! χααχχαχαχααχ

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, HateMe said:

Εδώ έκοψαν το Flashforward και το Jericho.

Ακόμα το φυσάμε και δεν κρυώνει το κόψιμο του Carnivale από το ΗΒΟ, σχεδόν 20 χρόνια μετά.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Ακόμα το φυσάμε και δεν κρυώνει το κόψιμο του Carnivale από το ΗΒΟ.

Τι σειράρα ρε φίλε.

Παίζει να είχε πατήσει 9ρακι στο imdb (δεν δίνω και βάση φουλ εκεί, αλλά το θυμάμαι σαν χθες) :P 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...