Kostasspil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Έβγαλαν μια σεζόν παραπάνω από όσο έπρεπε 2
Armoral Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Αν ειναι δυνατον κοπηκε τζαμπα ωρες πεταξα που την ειδα...... Με το πρώτο επεισόδιο, άντε βία στο δεύτερο έπρεπε να έχεις καταλάβει που πάει το πράγμα.
pontez2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Aυτά παθαίνεις οταν πας να επαναλάβεις ιδέες της δεκαετίας του 90. Το 8,5 έγινε 7,5 και συντομα θα πέσει κάτω απο 7, οπως ειχα προβλέψει. Πηγαν να το σωσουν οι λάτρεις του dark, αλλά ειναι τοσο αργο που δε το σωζει τιποτε. Οπως ειχαμε πει και τις προάλλες, ΑΝ ειχαν τη διάθεση να το τρέξουν λίγο, ισως να ειχε περισσότερο ενδιαφέρον. 1
Kostasspil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Η σειρά είναι η απόδειξη ότι το "απ τους δημιουργούς του τάδε...", δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. 2
DeareN Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Θα ήθελα και μια 2η σεζόν αλλά δε με χαλάει κιόλας που κόπηκε, λιγότερη ζαλούρα και ανούσια μυστήρια που δε θα έβγαζαν πάλι πουθενά...
Ren_Hoek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Θα μπορούσαν να το κλείσουν με μια 2η και τελευταία σεζόν αντί να κοπεί ολοκληρωτικά. Τι κακό αυτό με το νετφλιξ να τερματίζει σειρές που δεν κάλυψε όλα τους τα τικ. Οι δημιουργοί φαίνεται ότι είχαν όρεξη να πουν την ιστορία και ας μην έκανε την αρχή που περίμεναν. Το σενάριο μπορεί να μην ήταν το δυνατό του σημείο αλλά από σκηνοθεσία, ήχο και φωτογραφία μπορείς να πεις ότι ήταν μια προσεγμένη σειρά. Φτάνουμε πάλι στο σημείο να λέμε "μην επενδύσω τον χρόνο μου να δω μια σειρά πριν τελειώσει" και δημιουργείται το παράδοξο να κόβεται νωρίτερα... 3
nickmanak Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μπορει να ενδιαφερθει άλλη πλατφορμα και να το συνεχισει, έχει γινει στο παρελθον αυτο. Αν θα βγαλει την επένδυση, δεν γνωρίζω...
DeareN Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, nickmanak είπε Μπορει να ενδιαφερθει άλλη πλατφορμα και να το συνεχισει, έχει γινει στο παρελθον αυτο. Αν θα βγαλει την επένδυση, δεν γνωρίζω... Σιγά μην τους βγει η επένδυση Εδώ κολλάει το "έπεσαν τα καράβια μας έξω"
lnoldori Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Εμένα προσωπικά μου άρεσε αρκετά και έχω δεί πάρα πολλές στην ζωή μου τόσο ταινίες όσο και σειρές. Δεν θεωρώ ότι έπρεπε να κοπεί όταν άλλες σαβούρες τραβάνε και τραβάνε και στο τέλος τις ξεχειλώνουν. Κρίμα γιατί πιστεύω ότι ήταν κάτι διαφορετικό και ξεχώριζε έστω και λίγο αναμέσα στα σκουπίδια που παίζονται, τόσο στο Netflix όσο και στο Disney. 1
Arkin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Εδω παιζονται σκουπιδια οπως το supergirl ποσες σεζον και κοβουν το 1899? Καλα εδω εκοψαν το τεραστιο firefly τι να πεις. 2 3
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Arkin said: σκουπιδια οπως το supergirl Ναι γιατί το Supergirl εξυπηρετούσε την πολιτική ατζέντα, οπότε το στήριζαν Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από Kostasspil
Arkin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Ναι γιατί το Supergirl εξυπηρετούσε την πολιτική ατζέντα, οπότε το στήριζαν Αυτά θα μας φάνε για αυτό ψάχνουμε τις καλές σειρές με το κυαλι. Αφήνουν σειρές του 4 και 5 και κόβουν σειρές τους 7 και 8. Προφανώς δεν ήταν dark το 1899 αλλά ήθελα πολύ να δω τι συνέχεια όπως τελείωσε η πρώτη σεζόν μου φάνηκε σαν πρόγευμα του κυρίου πιάτου. 1
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Ήταν εξαιρετική σε επίπεδο παραγωγής, μέτρια σε επίπεδο σεναρίου. Σίγουρα άξιζε 2η σεζόν.
HateMe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, Arkin είπε Εδω παιζονται σκουπιδια οπως το supergirl ποσες σεζον και κοβουν το 1899? Καλα εδω εκοψαν το τεραστιο firefly τι να πεις. Εδώ έκοψαν το Flashforward και το Jericho. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα