Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες μάλλον ζω σε λιθαργο.... Έχω ένα 5ετιας S7. Από την πρώτη στιγμή κατέβασα το es manager. Την θεωρώ την αγαπημένη μου εφαρμογή. Για εναλλαγές σε φακέλους διαφορά αρχεία αντιγραφές κτλ, για να δημιουργώ φακέλους και να στέλνω τις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας, γιά μουσική καθώς έχει δικό του του player στον οποίο μπορώ να βάζω οποίο τραγούδι θέλω άπο ξεχωριστούς φακέλους. Και άλλες πολλές λειτουργίες. Μου θυμίζει γενικά πολύ η λειτουργία του όπως περιβάλλον στα Windows. Ανακάλυψα ότι εδώ και καιρό έχει βγει από το playstore καθώς άπο ό,τι διάβασα έστελνε από κάτω διαφημίσεις η κάτι τέτοιο δεν ξέρω δεν το πολύ έψαξα. Εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά ακόμα σε οτιδήποτε δεν έχω προσέξει τπτ.

Το δουλεύει κάνεις? Ειναι ασφαλής για να το βάλω και σε ένα νέο κινητό?? Έχει τις κλασικές πηγές εκτός playstore ώστε να το βρω.

(δοκίμασα πειραματικά άλλες ανάλογες εφαρμογές αλλά μου φάνηκαν κατώτερες)

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πολύ καλή εφαρμογή και ας αφαιρέθηκε από το play store. Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας.  Για εναλλακτική δοκίμασε το solid explorer. Δεν θα απογοητευτείς . Ίσως είναι και πιο ολοκληρωμένη...πχ έχει δυνατότητα να κάνεις edit αρχεία txt κτλ κάτι που αν θυμάμαι καλά δεν έχει ο ez explorer

Επεξ/σία από bele
  • Like 1
Δημοσ.

Καμια σαπια εφαρμογη της cheetah δεν αξιζει να εχιες στο κινητο σου γιατι οσες αγοραστηκαν απο αυτη γινανε σκουπιδια και σωστα φυγανε απο το store.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bele είπε

Είναι πολύ καλή εφαρμογή και ας αφαιρέθηκε από το play store. Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας.  Για εναλλακτική δοκίμασε το solid explorer. Δεν θα απογοητευτείς . Ίσως είναι και πιο ολοκληρωμένη...πχ έχει δυνατότητα να κάνεις edit αρχεία txt κτλ κάτι που αν θυμάμαι καλά δεν έχει ο ez explorer

την δοκιμασα μαζι μετα υπολοιπα file managers,βασικα εχει αφθονες εφαρμογες που κανουν τα τυπικα,ανοιγμα αρχειων edit, γρηγοροτερο copy paste κτλ,αυτο που δεν βρηκα σε καμια αυτο που εχει ο es στο θεμα μουσικης,

ειναι 2 ξεχωριστες αλλα ουσιαστικες λεπτομερειες

1)μπορω ας πουμε να ανοιξω ενα φακελο να επιλεξω απο τα 30 τραγουδια που εχει μεσα 4 ραντομ να τα παιξω στο player του es ,μετα να βγω απο το φακελο να μπω σε αλλον φακελο να κανω επιλογη 4 αλλων ραντομ τραγουδιων και να τα βαλω μεσα στην υπαρχουσα playlist,ειναι το κλασσικο τρικ που κανουμε στα windows με το winamp που παιρνουμε οτι θελουμε οποτε θελουμε

2)να κανω ελαχιστοποιηση τον player να μπω σε οποιδηποτε αλλη εφαρμογη και να παιζει σαν χαλι(αυτο πχ το κανει το spotify και ολες οι εφαρμογες μουσικης αλλα οχι οι ενσωματωμενες apps μουσικης των υπολοιπων file manager...εκει αν βγεις κλεινουν)

υγ)ενα αλλο που εχουν μερικοι αλλα οχι ολοι ειναι το να στελνω ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας (πχ download)kαι να μπαινω απευθειας

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι αν εχει ομορφο menu. Το θεμα ειναι πως o es-file manager αλλα και πολλα αλλα apps οπως π.χ ο UC Browser τους δίνετε εξουσιοδότηση να βλέπουν όλα τα αρχεία σάς είτε σε sd card ειτε σε private storage και αυτα τα περνούν και τα ανεβάζουν σε αγνώστους servers στην Κίνα. Με αποτέλεσμα τα αρχεία σας να βρίσκονται στον οποιοδήποτε user στον κοσμο. Επίσης στο Playstore υπάρχον πολλα τέτοια apps κάποια επιτελους εγιναν ban οπως ο es-file manager μετα απο τα τοσα πολλά που κάναν σε χρήστες. Καλο ειναι να βάζετε λιγα και καλα apps απο αξιόπιστους developers. Και οχι κάνω install οτι app νανε και αμα δεν μου αρεσει το σβήνω.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι πρέπει να προσέχουμε όσο μπορούμε. Ωστόσο αν κάποια εφαρμογή όντως κάνει τη δουλειά όπως θέλουμε δεν ξέρω αν έχει σημασία αν ανεβάζει αρχεία σε κάθε κινεζικο σέρβερ...εκτός και αν κρατάμε στα κινητά εθνικά μυστικά...αν αναλογιστούμε τα ποσα δεδομένα δίνουμε πχ στη google κάθε λεπτό όπως τη θέση μας με το gps, μου είναι ψιλοαδιαφορο αν ο Κινέζος ξέρει ότι άνοιξα αυτό το PDF ή το άλλο mp3. Και αν έχουμε τόσο τρέλα με τα δεδομένα μας ,ας πάρουμε με τη σειρά το xda ή οποιαδήποτε άλλη πηγή να βρούμε mod εφαρμογές και να τις ελεγξουμε αν είναι όντως καθαρές....

Οσον αφορά το solid explorer που πρότεινα, δεν ξέρω αν κάνει αυτό που θέλεις με τα τραγούδια, αλλά σίγουρα δοκιμασμένα μπορεί να φτιάξει συντομεύσεις από αρχεία στην αρχική οθονη

Δημοσ.

Την χρησιμοποιώ πολλά χρόνια από εποχές galaxy s3. . Είναι πολύ ανώτερη από οτιδήποτε υπάρχει στο store σε θέματα πρακτικότητας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...