Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

πήρα 24/4 Macbook Air M1 από Πλαίσιο και την επόμενη μέρα έτριζε το δεξί ηχείο και χάλασε η οθόνη (εβγαλε γραμμή οριζόντια). Το πήγα πίσω και ακόμα περιμένω το σερβις από Infoquest. Η ενημέρωση από Πλαίσιο δε βοηθάει, λένε μόνο ότι έχει πάει στην αντιπροσωπεια. Έχει κανείς εμπειρία ποτε τα φτιάχνουν; Σε παλαιότερα λάπτοπ που μου συνέβει το ιδιο το είχα στείλει στην Document και μέσα στην ίδια εβδομάδα το πήρα πίσω. 

Δημοσ.

με την Infoquest δεν εχεις δοκιμασει να επικοινωνήσεις ;

γενικά σαν ημερολογιακές ημέρες ειναι αρκετές αλλά υπολόγισε και πόσες αργίες υπήρχαν. Πρακτικά 6 εργάσιμες έχουν περάσει 

• Like 1
Δημοσ.

Στο τιμολόγιο δεν γράφει DOA εγγύηση και δεν αναλαμβάνουν τίποτα. Η Infoquest μπορεί να στείλει καινούργιο αλλά το Πλαίσιο δεν εμπλέκεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, @_zerocool είπε

Στο τιμολόγιο δεν γράφει DOA εγγύηση και δεν αναλαμβάνουν τίποτα. Η Infoquest μπορεί να στείλει καινούργιο αλλά το Πλαίσιο δεν εμπλέκεται. 

Γενικά ότι χρειάστηκα από INFOQUEST ήταν άψογη. Να προσθέσω ότι σε θέμα ταχύτητας επισκευής κλπ σε μια μέρα

έχει λυθεί. Βέβαια τώρα το λαπτοπ είναι πολύ καινούργιο μοντέλο οπότε . . .

Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι το τιμολόγιο που σου έχει περαστεί/δεθεί το Serial στο ΑΦΜ σου. Σε παρόμοια περίπτωση

σε λαπτοπ μου το αλλάξαν άμεσα στο κατάστημα και μου κόψαν 2 τιμολόγια να φαίνεται η αλλαγή

Επεξ/σία από aret1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/5/2021 στις 3:29 ΜΜ, greekfragma είπε

κακώς το έστειλες σερβις. 24/4 σε καλύπτει το DOA 30ημερών. Έπρεπε να σου δώσουν άλλο επιτόπου.

Το DOA δεν είναι υποχρεωτικό.

Είναι καθαρά επιλογή καταστήματος αν θα το παρέχει και το Πλάισιο δεν δίνει.

Δεν έδινε ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...