ninjakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Βρήκα, αν και με έχουν καλέσει για άλλη μια συνέντευξη, δουλειά ως IT σε μια δομική εταιρεία, θα είμαστε μια ομάδα τριών ατόμων, και ο ένας εκ των οποίων, εγώ, θα δουλεύει από το σπίτι μόνιμα, με βολεύει κιολάς καθώς πρόκειται για άλλη πόλη η έδρα. Τα ωράρια είναι κλασικά 8ωρά 5/7 μπλοκάκι, αλλά με ρωτήσαν αν θα έχω πρόβλημα να είμαι διαθέσιμος για τυχόν προβλήματα μέσα στην μέρα, και εις το πλείστον όχι σε ώρες κοινής ησυχίας. Αυτό με παρεξένεψε λίγο αλλά ένας γνωστός μου που δουλεύει στον τομέα λέει οτί είναι συνιθησμένο σε μεγάλες εταιρείες. Και το άλλο που με παρεξένεψε και συγχωρέστε με γιατί δεν έχω ξαναδουλέψει ως ελεύθερος επαγγελματίας είναι ότι μου ζητήσαν αποκλειστικότητα, και ο ίδιος γνωστός μου είπε οτί είναι πολυ συνηθησμένο και αυτό. Στραβός είναι ο γυαλός ή εγώ στραβά αρμενίζω? Τα λεφτά είναι υπερβολικά καλά και δεν θα ήθελα να αρνήθω μια τέτοια πρόταση, αλλά με προβληματίζουν κάποια πράγματα.
SilentVoice Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, ninjakos είπε Βρήκα, αν και με έχουν καλέσει για άλλη μια συνέντευξη, δουλειά ως IT σε μια δομική εταιρεία, θα είμαστε μια ομάδα τριών ατόμων, και ο ένας εκ των οποίων, εγώ, θα δουλεύει από το σπίτι μόνιμα, με βολεύει κιολάς καθώς πρόκειται για άλλη πόλη η έδρα. Τα ωράρια είναι κλασικά 8ωρά 5/7 μπλοκάκι, αλλά με ρωτήσαν αν θα έχω πρόβλημα να είμαι διαθέσιμος για τυχόν προβλήματα μέσα στην μέρα, και εις το πλείστον όχι σε ώρες κοινής ησυχίας. Αυτό με παρεξένεψε λίγο αλλά ένας γνωστός μου που δουλεύει στον τομέα λέει οτί είναι συνιθησμένο σε μεγάλες εταιρείες. Και το άλλο που με παρεξένεψε και συγχωρέστε με γιατί δεν έχω ξαναδουλέψει ως ελεύθερος επαγγελματίας είναι ότι μου ζητήσαν αποκλειστικότητα, και ο ίδιος γνωστός μου είπε οτί είναι πολυ συνηθησμένο και αυτό. Στραβός είναι ο γυαλός ή εγώ στραβά αρμενίζω? Τα λεφτά είναι υπερβολικά καλά και δεν θα ήθελα να αρνήθω μια τέτοια πρόταση, αλλά με προβληματίζουν κάποια πράγματα. Εφόσον είσαι με μπλοκάκι, θα χρεωνεις και τις υπερωρίες σου. Αυτό επιβεβαίωσε. Το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσεις είναι το κάθε πότε θα σου δίνουν το ποσό. Αν σε ενδιαφέρει να παίρνεις καλοκαίρι άδεια, επιβεβαίωσε το πως τότε θα πρέπει να σε αφήνουν ήσυχο. Μίλα και με έναν λογιστή να δεις ακριβώς τι έξοδα θα έχεις και τι κέρδος θα έχεις ως ελεύθερος επαγγελματίας.
great Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 δομική εταιρεια (όχι τεχνολογιας) και IT να θελει off site και stanby; και πληρωνει καλα. Συγγνωμη μπορεις να μου πεις περιπου για τι ποσο μιλας, γιατι νομιζω οτι θα ειναι μικρό για καποια μεγέθη. Δεν κολλάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα