jimis98 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, όπως λέει και ο τίτλος έχω συχνά αποσυνδεσεις για πολλές ώρες την ημέρα με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε και τηλέφωνο, υπάρχει περίπτωση να φταίει το ρουτερ του παροχου ή είναι θέμα τις γραμμής?
iliasleon Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 ...αν ειναι προβληματικη η γραμμη σου , οτι ρουτερ και να βαλεις δεν θα καταφέρεις τιποτα.
jimis98 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, iliasleon είπε ...αν ειναι προβληματικη η γραμμη σου , οτι ρουτερ και να βαλεις δεν θα καταφέρεις τιποτα. και αν εχει προβλημα η γραμμη θα πρεπει να ξηλωσω τις παλιες γραμμες απο το σπιτι και να βαλω νεες?
iliasleon Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Από μεριά σου αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις το ρούτερ χωρίς φίλτρα κατευθείαν στην πρώτη πρίζα που έρχεται το καλώδιο του ΟΤΕ. Παράδειγμα,όλες οι πρίζες εκτός και συνδεμένο το ρούτερ μόνο του. Αν συνεχίζουν οι αποσυνδέσεις, το πιο πιθανό να είναι πρόβλημα του παρόχου. Υπάρχει και μια πιθανότητα να είναι ελαττωματικό το ρούτερ,απλά στο λέω να μην χρεωθείς άλλο ρούτερ και δεν κάνεις δουλειά. Σίγουρα ένα ρούτερ του εμπορίου π.χ Fritz (αυτό έχω) δεν έχει καμία σχέση με αυτά του εμπορίου αλλά κι εγώ όταν ήμουν πιο παλιά σε άλλον πάροχο που είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις ακόμα και το fritz δεν μπορούσε να κρατήσει την γραμμή σταθερή.
jimis98 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, iliasleon είπε Από μεριά σου αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις το ρούτερ χωρίς φίλτρα κατευθείαν στην πρώτη πρίζα που έρχεται το καλώδιο του ΟΤΕ. Παράδειγμα,όλες οι πρίζες εκτός και συνδεμένο το ρούτερ μόνο του. Αν συνεχίζουν οι αποσυνδέσεις, το πιο πιθανό να είναι πρόβλημα του παρόχου. Υπάρχει και μια πιθανότητα να είναι ελαττωματικό το ρούτερ,απλά στο λέω να μην χρεωθείς άλλο ρούτερ και δεν κάνεις δουλειά. Σίγουρα ένα ρούτερ του εμπορίου π.χ Fritz (αυτό έχω) δεν έχει καμία σχέση με αυτά του εμπορίου αλλά κι εγώ όταν ήμουν πιο παλιά σε άλλον πάροχο που είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις ακόμα και το fritz δεν μπορούσε να κρατήσει την γραμμή σταθερή. το εχω δοκιμασει αλλα συνεχιζουν
Specs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Στις 13/5/2021 στις 10:42 ΠΜ, jimis98 είπε ο εχω δοκιμασει αλλα συνεχιζουν Τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα