IMKernel Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Πήγα σήμερα στον γιατρό και δεν μπορούσε λέει να μου γράψει αντιβίωση γιατί εκκρεμεί μια προηγούμενη συνταγή και μου είπε ότι πρέπει να βρω ποιος γιατρός μου την έγραψε για να την εκτελέσω.... Ξέρει κάποιος τί συμβαίνει σε περιπτώσεις που εκκρεμεί συνταγογράφηση; Ότι δηλαδή αν δεν εκτελεστεί η προηγούμενη συνταγή δε θα μπορεί να ξαναγραφεί ποτέ άλλη αντιβίωση; Ευχαριστώ πολύ
corsair04 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, IMKernel είπε Πήγα σήμερα στον γιατρό και δεν μπορούσε λέει να μου γράψει αντιβίωση γιατί εκκρεμεί μια προηγούμενη συνταγή και μου είπε ότι πρέπει να βρω ποιος γιατρός μου την έγραψε για να την εκτελέσω.... Ξέρει κάποιος τί συμβαίνει σε περιπτώσεις που εκκρεμεί συνταγογράφηση; Ότι δηλαδή αν δεν εκτελεστεί η προηγούμενη συνταγή δε θα μπορεί να ξαναγραφεί ποτέ άλλη αντιβίωση; Ευχαριστώ πολύ Μέσω της ΗΔΙΚΑ μπορείς να βρεις όλο το ιστορικό σου από το 15 και μετά με τους κωδικούς του gsis και το ΑΜΚΑ καθώς επίσης γράψου στην άυλη συνταγογράφηση για να ξέρει πότε γράφει κάποιος συνταγή και τι και σε μήνυμα και σε email https://eservices.eopyy.gov.gr/eHealthInsuranceRecordInsPerson/login.xhtml;eHealthInsuranceRecordInsPersonSessionID=7Qm6gTCJrj041YTqnlTT1PRd8HMBPy8HG0JhrV3d9cdMynWRyxTy!1389625116 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από corsair04 2
IMKernel Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Corsair04 ευχαριστώ πολύ, για κάποιο λόγο παρόλα αυτά δεν μπορώ να δω το ιστορικό μου στο ΗΔΙΚΑ Νταξει τελικά έβγαλα άκρη Corsair σε ευχαριστώ πολύ
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μιλάμε για το ίδιο φάρμακο να υποθέσω; Η συνταγή έχει ημερομηνία λήξης οπότε αν δεν έχει εκτελεστεί έχει λήξει και δεν υπάρχει θέμα. Σε εσένα μάλλον δεν έχει λήξει ακόμα κάποια συνταγή για το ίδιο φαρμσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα