Προς το περιεχόμενο

Must: 50-55" <1000, "καλούδια", thin bezel, HDR - Welcome: 100+ Hz, twin tuner, 2021, rich software - Μια βοήθεια καλέ κύριοι. :)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος λέει τα περισσότερα.
Οι απαιτήσεις δεν είναι... τρομερές, αλλά προτιμώ να μη μιλάμε για "χαμηλά" μοντέλα.

- Οι ίντσες πρέπει να είναι 50-55" (τόσος είναι ο χώρος) κατά προτίμηση 55".

- Για αυτά που θέλω νομίζω μπορώ χαλαρά να παίξω κάτω από το 1000άρικο.

- Θέλω να έχει thin bezels γιατί και η τωρινή (Panasonic) έχει.

- Θέλω να είναι HDR και γενικά θέλω τα καλά του 2020 και 2021.

- Από τεχνολογία οθόνης δεν θα ήθελα "σκέτη" LED.

- Θέλω 100Hz και πάνω (πραγματικό refresh και σε PC connection).

- Θα ήθελα twin tuner (με PiP ή/και split) γιατί η προηγούμενη μου (πριν την Panasonic) το είχε και πράγματι μου λείπει.

- Δεν με ενδιαφέρει καν να είναι smart (!), μια και έχω android box (και ΗΤPC και stick PC και γενικά έχω πράμα να συνδέσω), αλλά αν είναι smart θα ήθελα να έχει κάποια πλατφόρμα που να μην ψάχνω εφαρμογές με το τουφέκι (όπως με την Panasonic που ακόμα και το YouTube κάποια στιγμή σταμάτησε να παίζει και δεν ανανεώθηκε ποτέ).

- Θα ήθελα να παίζει ertflix που νομίζω δεν υπάρχει κάτι 20-21 που δεν το παίζει.

Αυτά...

Δημοσ.

55Q70T

Μοντελο 2020, αν το βρεις καπου ετοιμοπαραδοτο, τιμολογειται απο 900€ και κατω.

Εχει διπλο δεκτη, υποστηριζει HDR10+ ειναι τεχνολογιας qled, ειναι 100HZ εγγενη και κατ εμε εχει απλουστερη και γρηγοροτερη πλατφορμα smart απο το android για τα βασικα...

Α εχει και ertflix..

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα.

Το θεμα ειναι τι θα βρεις απο τις περσινες σειρες γιατι οι φετινες ειναι "φρεσκιες" και τωρα πληρωνεις υπεραξια..

Βεβαια απο την αλλη,ξεκινανε και οι ενδιαμεσες εκπτωσεις το ΣΚ αρα ποτε δεν ξερεις..

Χωρις σειρα προτεραιοτητας αυτες ειναι η καθεμια τους πολυ καλη επιλογη..

https://www.skroutz.gr/s/25726109/LG-OLED55BX3LB-Smart-4K-UHD-55.html

https://www.skroutz.gr/s/27847070/Sony-KE-55XH9077-Smart-4K-UHD-55.html

https://www.skroutz.gr/s/23516029/LG-55NANO916NA-Smart-4K-UHD-55.html

https://www.skroutz.gr/s/22631565/Samsung-QE55Q80T-Smart-4K-UHD-55.html

https://www.skroutz.gr/s/24257789/Hisense-55U8QF-Smart-4K-UHD-55.html

https://www.skroutz.gr/s/23515554/LG-55NANO866NA-Smart-4K-UHD-55.html

https://www.skroutz.gr/s/22640635/Samsung-QE55Q70T-Smart-4K-UHD-55.html

Στις παραπανω υπαρχουν και οικονομικες και ακριβοτερες λυσεις αλλα ολες καλυπτουν τα βασικα ζητουμενα σου(και Ertflix).

Reviews υπαρχουν αρκετα για την καθεμια τους και μπορεις ευκολα να καταληξεις τί σε εξυπηρετει καλυτερα.

Με μια κουβεντα παντως,καλυτερη ποιοτητα εικονας εχει η OLED,πιο οικονομικες ειναι η nano866 και η Hisense και κατα πασα πιθανοτητα καλυτερη περιπτωση κοστους-ποιοτητας ειναι η Sony.

Φιλικα Βασιλης.

Δημοσ.

Κοιτάω σίγουρα και OLED, αφού αν βρω ευκολίες, περνάω και λίγο το 1000άρικο και νομίζω εκεί βρίσκω.

Αξίζει όμως;

Ευχαριστώ για τα links, η δική μου έρευνα είχε φέρει αυτά:

- Samsung QE55Q80A. Είναι QLED και full array, είναι μοντέλο 2021. Tizen. ΑΛΛΑ παίζει γερά και η σειρά T (δηλαδή του 2020) που κατά πολλούς (?) είναι καλύτερη από τη φετινή; Γνώμες;

- LG OLED55CX6 (και BX6 που δεν ξέρω τι διαφορά έχουν για το 100στάρικο της τιμής, αν και διάβασα ότι πράγματι η CX είναι ελαφρώς καλύτερη). OLED, αλλά 2020 μοντέλο. Αλλά OLED. WebOS.

- Sony KD-55GX9096. Φετινή, full array, Android.

Πως τα βλέπετε και με ποια σειρά θα τις βάζατε; (ή θα βάζατε άλλη από στη θέση κάποιας;...)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NLS είπε

Κοιτάω σίγουρα και OLED, αφού αν βρω ευκολίες, περνάω και λίγο το 1000άρικο και νομίζω εκεί βρίσκω.

Αξίζει όμως;

- Samsung QE55Q80A. Είναι QLED και full array, είναι μοντέλο 2021. Tizen. ΑΛΛΑ παίζει γερά και η σειρά T (δηλαδή του 2020) που κατά πολλούς (?) είναι καλύτερη από τη φετινή; Γνώμες;

- LG OLED55CX6 (και BX6 που δεν ξέρω τι διαφορά έχουν για το 100στάρικο της τιμής, αν και διάβασα ότι πράγματι η CX είναι ελαφρώς καλύτερη). OLED, αλλά 2020 μοντέλο. Αλλά OLED. WebOS.

Πως τα βλέπετε και με ποια σειρά θα τις βάζατε; (ή θα βάζατε άλλη από στη θέση κάποιας;...)

προσοχη  μεγαλη μη τη πατησεις με samsung......η φετινη q80a εχει ips panel  ακομα και η q90a στην Ευρωπη βγαινει και με ips panel εκτος απο τις 50ρες που ειναι σιγουρα full array αλλα η q80a εχει ips panel..Μακρυα ,αν θες Σαμι πας στη περσυνη q80 t ,πολυ καλυτερο μοντελο απο τη φετινη και full array(την εχω)...Αν δε θες Samsung πας σε oled για εμενα ...Οι υπολοιπες δεν εχουν να σου δωσουν κατι παραπανω

Δημοσ.
Στις 6/5/2021 στις 4:18 ΜΜ, NLS είπε

Αξίζει όμως;

Μαλλον αναφερεσαι στην XH9096 που ειναι απο τις επιτυχιες της χρονιας.Γιατι XG σειρα ειναι ακομη πιο παλια.. 

Κοιτα ειτε παρεις OLED ειτε την συγκεκριμενη Sony πας σε πολυ καλη επιλογη. Και για τις δυο υπαρχουν σχετικα νηματα που λογικα ηδη εχεις τσεκαρει για να δεις σχολια των ηδη κατοχων τους.

H Samsung η φετινη ειναι λιγο περιεργη..αν ειναι οντως χειροτερη απο την περσινη του 20,που με την σειρα της ηταν σιγουρα υποδεεστερη απο την αντιστοιχη του 19,τοτε καταλαβαινεις οτι πληρωνεις ονομα παραπανω απο τι πρεπει..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 6/5/2021 στις 9:51 ΜΜ, jimtriol είπε

προσοχη  μεγαλη μη τη πατησεις με samsung......η φετινη q80a εχει ips panel  ακομα και η q90a στην Ευρωπη βγαινει και με ips panel εκτος απο τις 50ρες που ειναι σιγουρα full array αλλα η q80a εχει ips panel..Μακρυα ,αν θες Σαμι πας στη περσυνη q80 t ,πολυ καλυτερο μοντελο απο τη φετινη και full array(την εχω)...Αν δε θες Samsung πας σε oled για εμενα ...Οι υπολοιπες δεν εχουν να σου δωσουν κατι παραπανω

Εγώ διαβάζω σε πολλά threads ότι η Q80A που πωλείται στην Ελλάδα έχει VA panel...  Δεν ισχύει ???  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2022 στις 1:12 ΜΜ, SakisLeft είπε

Εγώ διαβάζω σε πολλά threads ότι η Q80A που πωλείται στην Ελλάδα έχει VA panel...  Δεν ισχύει ???  

Ναι ισχυει. Η QE65Q80A ειναι η ευρωπαικη με VA panel κι η QN65Q80A ειναι η αμερικανικη με ADS/IPS panel.

Δες και τα παρακατω λινκ γιατι εχει πεσει πολυ παραπληροφορηση με το συγκεκριμενο μοντελο:

64.5" Samsung QE65Q80A - Specifications (displayspecifications.com)

Κι στο γειτονικο φορουμ avclub. https://xxxxxx.gr/index.php?threads/endiaferomai-na-agoraso-tin-samsung-qe-q70a.176642/

Επεξ/σία από greenpower22
Δημοσ.
Στις 21/1/2022 στις 7:07 ΜΜ, greenpower22 είπε

Ναι ισχυει. Η QE65Q80A ειναι η ευρωπαικη με VA panel κι η QN65Q80A ειναι η αμερικανικη με ADS/IPS panel.

Αυτό ισχύει και για τις 55" ? 

Δημοσ.
Στις 27/1/2022 στις 11:58 ΠΜ, SakisLeft είπε

Ναι ισχυει. Ολες οι Q80A στην Ελλαδα ερχονται με VA. Και θεωρω ειναι απο τα καλυτερα VFM. Στο παιχνιδι μπαινει και η περσινη 55q95td στα 999 η οποια ειναι μακραν ανωτερη σε ολα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, graphist83 είπε

Στο παιχνιδι μπαινει και η περσινη 55q95td στα 999 η οποια ειναι μακραν ανωτερη σε ολα.

Ναι την είδα. Σήμερα θα την παραγγείλω. Έχει μια μικρή διαφορά οικονομική από την Q80A αλλά αξίζει

Δημοσ.
Στις 27/1/2022 στις 11:58 ΠΜ, SakisLeft είπε

Η δική μου 55 έχει va

21 ώρες πριν, graphist83 είπε

Ναι ισχυει. Ολες οι Q80A στην Ελλαδα ερχονται με VA. Και θεωρω ειναι απο τα καλυτερα VFM. Στο παιχνιδι μπαινει και η περσινη 55q95td στα 999 η οποια ειναι μακραν ανωτερη σε ολα.

55q80a απίστευτη τηλεόραση και εξαιρετικός ηχος. Το μαύρο είναι κατάμαυρο σαν oled.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά δεν πήρα τελικά TV τότε, θα ήθελα να κάνω refresh το topic μου, πείτε τα νεώτερα αν δεν βαριέστε (με εννοείται updated τις ημερομηνίες αφού είμαστε Απρίλη 22)...

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...