Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά χριστός ανέστη!!!

Παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα στο αμάξι και θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος... Η πλαφονιέρα μέσα στο αμάξι η κεντρική παίρνει 3 λαμπάκια T10. Εάν βάλω λαμπάκια philips που έχω στην πίσω τα διαβάζει μια χαρά.... Εάν βάλω όμως κάτι άλλα μάρκα δεν θυμάμαι έχει θέμα και δεν κλείνουν εντελώς..Δηλαδή σβήνει το αμάξι αλλά μένουν πολύ λίγο ίσα που φαίνεται το λευκό φως... Απλός λόγω ότι δεν θέλω να τραβάνε ρεύμα από την μπαταρία θα πάω να πάρω τα philips που έχω και πίσω... Αλλά αυτό γιατί γίνετε ;  Το αμάξι είναι volkswagen polo 2003 μοντέλο 1.4

Δημοσ.

Εγω  παλι  πριν   το  εμβολιο   εβλεπα   φιδια   στον  δρομο.

Τωρα  βλεπω  καμηλοπαρδαλεις....🤣

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Εγω  παλι  πριν   το  εμβολιο   εβλεπα   φιδια   στον  δρομο.

Τωρα  βλεπω  καμηλοπαρδαλεις....🤣

Άκυρος αλλά οκ...στο θέμα που ρωτάω γνωρίζεις να βοηθήσεις ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, megaklhs είπε

Άκυρος αλλά οκ...στο θέμα που ρωτάω γνωρίζεις να βοηθήσεις ;

Δεν  μπορει  να  συμβει  αυτο  που  γραφεις....ετσι  απλα.

Δηλαδη   αν  δεν  ειναι  φιλιπς  τραβανε   ρευμα  με  το  ζορι?

Οσες  κοτσανες  και   να  εχει   κανει  η  VW   δεν   μπορει   να   συμβαινει   κατι   τετοιο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tigergreg είπε

Δεν  μπορει  να  συμβει  αυτο  που  γραφεις....ετσι  απλα.

Δηλαδη   αν  δεν  ειναι  φιλιπς  τραβανε   ρευμα  με  το  ζορι?

Οσες  κοτσανες  και   να  εχει   κανει  η  VW   δεν   μπορει   να   συμβαινει   κατι   τετοιο.

Για να το λέω σημαίνει ότι συμβαίνει και εάν θες στο βγάζω και βίντεο... Μόλις βάζω τα philips είναι μια χαρά αλλά λόγω ότι αυτές τις θέλω για την πίσω πλαφονιέρα πήγα και πήρα μπροστά κάτι άλλες σήμερα με 5-6 ευρώ τις έβαλα αλλά μένουν ανοιχτές λίγο και φαίνεται λευκό φως... Όταν ξαναέβαλα τις philips όλα οκ.... Κάτι διαβάζω τώρα στο internet για canbus αλλά δεν βγάζω άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε  αυτην  την  περιπτωση   μπορει   μεσα  σε  ολα  η  φολκς  να  εκανε  κι  αυτην  την  μακακια.

ΝΑ  ΕΒΑΛΕ  ΛΑΜΠΕΣ  ΜΕ  ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ!!!

https://autoplanet.gr/el/module/xipblog/single?page_type=post&id=53&rewrite=canbus-system-philips

Mε  κατι   τετοια   σκεφτομαι   οτι   αν  τυχον   αρχισουν   ηλεκτρομαγνητικες   καταιγιδες   δεν  θα  λειτουργουν   παρα

μονο   τα  καμινετα  και  τα  ρωσικα   μαχητικα.

Επισης   να  βρεθει  αρχιχακερας   και  με  μια  τεραστια  κεραια   στο  κεντρο   της  αθηνας   να  κανει  τα  αυτοκινητα

να  νομιζουν  οτι  ειναι  πλυντηρια  και  ηλεκτρικες  σκουπες.

Ηδη   στο   wifi   μου   πιανω   μια  τηλεοραση  δυο   σκουπες  και  τρεις  εκτυπωτες  μαζι  με  32  ακομα  δικτυα  ιντερνετ.

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μπας και βαζεις λεντ;

Ναι λεντ ειναι και τα philips και τα αλλα παιζει ρολο ;

29 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Σε  αυτην  την  περιπτωση   μπορει   μεσα  σε  ολα  η  φολκς  να  εκανε  κι  αυτην  την  μακακια.

ΝΑ  ΕΒΑΛΕ  ΛΑΜΠΕΣ  ΜΕ  ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ!!!

https://autoplanet.gr/el/module/xipblog/single?page_type=post&id=53&rewrite=canbus-system-philips

Mε  κατι   τετοια   σκεφτομαι   οτι   αν  τυχον   αρχισουν   ηλεκτρομαγνητικες   καταιγιδες   δεν  θα  λειτουργουν   παρα

μονο   τα  καμινετα  και  τα  ρωσικα   μαχητικα.

Επισης   να  βρεθει  αρχιχακερας   και  με  μια  τεραστια  κεραια   στο  κεντρο   της  αθηνας   να  κανει  τα  αυτοκινητα

να  νομιζουν  οτι  ειναι  πλυντηρια  και  ηλεκτρικες  σκουπες.

Ηδη   στο   wifi   μου   πιανω   μια  τηλεοραση  δυο   σκουπες  και  τρεις  εκτυπωτες  μαζι  με  32  ακομα  δικτυα  ιντερνετ.

Μου έκαψες τα εγκεφαλικά μου κύτταρα :P Τι είναι αυτά που λέει στο λινκ... Θα με κάνεις να ξηλώσω τα λαμπάκια άστο θα βάλω ένα κερί μέσα :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, megaklhs είπε

Ναι λεντ ειναι και τα philips και τα αλλα παιζει ρολο ;

Φυσικά και παίζει, οι led καταναλώνουν λιγότερο και το canbus μπερδεύεται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Φυσικά και παίζει, οι led καταναλώνουν λιγότερο και το canbus μπερδεύεται.

Κοίτα στην δική μου περίπτωση έβαλα τις philips και όλα είναι κομπλέ... Βάζω τις άλλες και τότε έχω το θέμα... Η λύση είναι να βρω λάμπες T10 Λευκό χρώμα σε όχι led δηλαδή ; Η υπάρχει και άλλη λύση ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, megaklhs είπε

Κοίτα στην δική μου περίπτωση έβαλα τις philips και όλα είναι κομπλέ... Βάζω τις άλλες και τότε έχω το θέμα... Η λύση είναι να βρω λάμπες T10 Λευκό χρώμα σε όχι led δηλαδή ; Η υπάρχει και άλλη λύση ;

Στα αυτοκίνητα με canbus η λύση είναι να βάζεις led με αντίσταση ούτως ώστε να καταναλώνουν το ίδιο ακριβώς ρεύμα με τις εργοστασιακές πυρακτώσεως.

Τώρα το "philips" δεν μου λέει κάτι, ούτε στο canbus λέει, αμπέρ κατανάλωσης διαβάζει και όχι μάρκες.

Δημοσ.

Οπότε καταλαβαίνω ότι η λύση είναι είτε πάω και αγοράζω τις ίδιες είτε ψάχνω για απλές όχι led στο ίδιο χρώμα σωστά ;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, megaklhs είπε

Μου έκαψες τα εγκεφαλικά μου κύτταρα

Ε  μα  γι  αυτο   εριξα  την  μπαλα  στην  εξεδρα  αλλα  εσυ  επεμεινες....🤩

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, megaklhs είπε

Οπότε καταλαβαίνω ότι η λύση είναι είτε πάω και αγοράζω τις ίδιες είτε ψάχνω για απλές όχι led στο ίδιο χρώμα σωστά ;

Είπαμε, το canbus δεν το ενδιαφέρει ούτε αν είναι "ίδιες" (ότι και να εννοείς με αυτό), ούτε το χρώμα, η κατανάλωση το ενδιαφέρει.

Sorry, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...