Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 καλησπέρα σας χρειάζομαι γνωμάτευση άπο παθολόγο για μία άδεια άλλα τώρα είμαι ανασφάλιστοι μπορούν να μου δώσουν η όχι ?
GREGORYMO Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, sevmira είπε Οι ανασφάλιστοί μπορούν να πάρουν γνωμάτευση ? ΤΙ γνωμάτευση ?
stefanos_13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, sevmira είπε καλησπέρα σας χρειάζομαι γνωμάτευση άπο παθολόγο για μία άδεια άλλα τώρα είμαι ανασφάλιστοι μπορούν να μου δώσουν η όχι ? για άδεια ενώ είσαι ανασφαλιστη? Πως να πάρεις την νόμιμη άδεια εαν δουλευεις μαυρα?Εκτός εαν δεν κατάλαβα εγώ σωστα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, stefanos_13 είπε για άδεια ενώ είσαι ανασφαλιστη? Πως να πάρεις την νόμιμη άδεια εαν δουλευεις μαυρα?Εκτός εαν δεν κατάλαβα εγώ σωστα όχι δεν δουλεύω πρόκειται να βγάλω άδεια διδασκαλίας
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΤΙ γνωμάτευση ? άπο παθολόγο για άδεια διδασκαλίας
AristidisZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Εάν πληρώσεις ιδιωτικά τον γιατρό γιατί να μην πάρεις γνωμάτευση ; 1
TuXaKoS Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 15 ώρες πριν, sevmira είπε καλησπέρα σας χρειάζομαι γνωμάτευση άπο παθολόγο για μία άδεια άλλα τώρα είμαι ανασφάλιστοι μπορούν να μου δώσουν η όχι ? Θα πας ιδιωτικά σε έναν γιατρό θα τον πληρώσεις και θα σου βγάλει ότι χρειάζεσαι. 1
tsioulak Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε Θα πας ιδιωτικά σε έναν γιατρό θα τον πληρώσεις και θα σου βγάλει ότι χρειάζεσαι. Αυτό, το ίδιο και στον ψυχίατρο. Μπορείς φυσικά να κλείσεις ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά....
TuXaKoS Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 35 λεπτά πριν, tsioulak είπε Αυτό, το ίδιο και στον ψυχίατρο. Μπορείς φυσικά να κλείσεις ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά.... Δεν θα σου δώσουν βεβαίωση αν είσαι ανασφάλιστος. Η δωρεάν υγεία (και για τους ανασφάλιστους) ισχύει για προβλήματα υγείας και κανονικά μόνο για επείγοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα