neo80 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 οι θερμοκρασίες για CPU & GPU νομίζω είναι φυσιολογικές αφού είναι κάτω απο 70 C πόσα χρόνια το έχεις το laptop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, neo80 είπε οι θερμοκρασίες για CPU & GPU νομίζω είναι φυσιολογικές αφού είναι κάτω απο 70 C πόσα χρόνια το έχεις το laptop; Από τον Δεκέμβριο του 2014. Είναι το HP ProBook 470 G1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μετά την 10 ετία να ξέρεις θέλει οπωσδήποτε καθάρισμα γιατί με τις υψηλές θερμοκρασίες θα σου καεί η GPU αλλά θα πέσει και η απόδοση του ssd. Εδώ θα δεις ποιες είναι οι max θερμοκρασίες για CPU & GPU που μπορούν να αντέξουν, μετά καπούτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, neo80 είπε Μετά την 10 ετία να ξέρεις θέλει οπωσδήποτε καθάρισμα γιατί με τις υψηλές θερμοκρασίες θα σου καεί η GPU αλλά θα πέσει και η απόδοση του ssd. Εδώ θα δεις ποιες είναι οι max θερμοκρασίες για CPU & GPU που μπορούν να αντέξουν, μετά καπούτ. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα αξιοπρεπές laptop που το χρησιμοποιούμε για γενική χρήση χωρίς παιχνίδια κλπ και δεν θα ήθελα να χαθεί άδοξα. Spoiler Αυτό το καθάρισμα πρέπει να γίνει από κάποιο ειδικό εργαστήριο; Είδα κάποια video που ήταν αρκετά πολύπλοκη η διαδικασία. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2021 από tinapo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tinapo είπε Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα αξιοπρεπές laptop που το χρησιμοποιούμε για γενική χρήση χωρίς παιχνίδια κλπ και δεν θα ήθελα να χαθεί άδοξα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αυτό το καθάρισμα πρέπει να γίνει από κάποιο ειδικό εργαστήριο; Είδα κάποια video που ήταν αρκετά πολύπλοκη η διαδικασία. κανονικά ναι θα πρέπει να το πας σε ένα μαγαζί που να ξέρουν απο καθαρισμό laptop και αλλαγή θερμο αγώγιμης πάστας στην cpu & GPU και όχι να κοιτάξεις να βρεις την πιο φθηνή λύση απο ιδιώτη. Αν και στα μαγαζιά και εκεί θέλει προσοχή γιατί κυκλοφορούν και τσαρλατάνοι. Αυτά θα τα κάνεις μετά την δεκαετία ή όταν δεις οι θερμοκρασίες να είναι πάνω απο 70 βαθμούς. Φαντάζομαι αυτό το βίντεο καθαρισμού θα το έχεις δει. Ξέχασα να πω ότι υπάρχουν και laptop cooling pads ρώτησε εδώ ποιο είναι συμβατό με το laptop σου. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2021 από neo80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 54 λεπτά πριν, neo80 είπε κανονικά ναι θα πρέπει να το πας σε ένα μαγαζί που να ξέρουν απο καθαρισμό laptop και αλλαγή θερμο αγώγιμης πάστας στην cpu & GPU και όχι να κοιτάξεις να βρεις την πιο φθηνή λύση απο ιδιώτη. Αν και στα μαγαζιά και εκεί θέλει προσοχή γιατί κυκλοφορούν και τσαρλατάνοι. Αυτά θα τα κάνεις μετά την δεκαετία ή όταν δεις οι θερμοκρασίες να είναι πάνω απο 70 βαθμούς. Φαντάζομαι αυτό το βίντεο καθαρισμού θα το έχεις δει. Ξέχασα να πω ότι υπάρχουν και laptop cooling pads ρώτησε εδώ ποιο είναι συμβατό με το laptop σου. Έχω μια τέτοια βάση από ένα άλλο laptop, θα δω αν ταιριάζει. Το κακό είναι ότι ζω στην Έδεσσα οπότε τα πιο κοντινά εργαστήρια είναι στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια έχω μια κακή εμπειρία από ένα LG που είχα στείλει με πρόβλημα κάρτας γραφικών. 1 ώρα πριν, neo80 είπε Φαντάζομαι αυτό το βίντεο καθαρισμού θα το έχεις δει. Ναι το έχω δει. Πολύ βίδα 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει κάποιος γνώμη για την σειρά exceria nvme's ,της Toshiba; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2021 από Rebel21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, Rebel21 είπε Έχει κάποιος γνώμη για την σειρά exceria nvme's ,της Toshiba; https://www.guru3d.com/articles-pages/kioxia-exceria-1tb-m-2-nvme-ssd-review,1.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Στις 8/5/2021 στις 6:41 ΜΜ, tinapo είπε Έχω μια τέτοια βάση από ένα άλλο laptop, θα δω αν ταιριάζει. Το κακό είναι ότι ζω στην Έδεσσα οπότε τα πιο κοντινά εργαστήρια είναι στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια έχω μια κακή εμπειρία από ένα LG που είχα στείλει με πρόβλημα κάρτας γραφικών. Ναι το έχω δει. Πολύ βίδα 😉 αφού έχεις χρησιμοποίησέ το αφού πρώτα του ρίξεις ένα καθαρισματάκι. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο 2 ανεμιστήρες και λίγο λαδάκι και θα είναι σαν καινούριο το cooling pad. Τι μάρκα είναι το cooling pad; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα