Dimitris_Marousopoulos Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 καλησπερα φιλοι μ ειμαι κατωχος εχος volvo v70 2.5t 1998 κι σκεφτομαι να του βγαλω τον καταλυτη γιατι εχω ακουση εχει ποιο καλο θορυβο κι ανεβαζει κι μερικα αλογακια. Εσας ποια ειναι η αποψη σας;;
Nabuko Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε κι ανεβαζει κι μερικα αλογακια. Που τα ανεβάζει? 6 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε Εσας ποια ειναι η αποψη σας; Να μην το κάνεις. Είναι παράνομο. Να μάθεις να είσαι πάντα ένας νόμιμος πολίτης με σεβασμό στους γύρω σου
AiWaaa Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 H βαλε ενα ποιο ελευθερο καταλυτη αντι να τον βγαλεις τελειως
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε καλησπερα φιλοι μ ειμαι κατωχος εχος volvo v70 2.5t 1998 κι σκεφτομαι να του βγαλω τον καταλυτη γιατι εχω ακουση εχει ποιο καλο θορυβο κι ανεβαζει κι μερικα αλογακια. Εσας ποια ειναι η αποψη σας;; Οτι όποιος σου το είπε λεει βλακείες.Παράνομο,επικίνδυνο για την υγεία ,αντικοινωνικό.
Liapisftw Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε καλησπερα φιλοι μ ειμαι κατωχος εχος volvo v70 2.5t 1998 κι σκεφτομαι να του βγαλω τον καταλυτη γιατι εχω ακουση εχει ποιο καλο θορυβο κι ανεβαζει κι μερικα αλογακια. Εσας ποια ειναι η αποψη σας;; Αξίζει για να κερδίσεις 2-3 άλογα να αναπνέεις καρκίνο εσύ ο ίδιος, όλοι οι γύρω σου, να είσαι παράνομος, να μην περνάς ΚΤΕΟ και άλλα πολλά? Είχε ένας φίλος κάποτε ένα αυτοκίνητο που είχε βγάλει καταλύτη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω.. ειδικά στο παρκάρισμα που πρακτικά δεν κινούταν το αμάξι η βρώμα ήταν ανυπόφορη. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Αξίζει για να κερδίσεις 2-3 άλογα να αναπνέεις καρκίνο εσύ ο ίδιος, όλοι οι γύρω σου, να είσαι παράνομος, να μην περνάς ΚΤΕΟ και άλλα πολλά? Είχε ένας φίλος κάποτε ένα αυτοκίνητο που είχε βγάλει καταλύτη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω.. ειδικά στο παρκάρισμα που πρακτικά δεν κινούταν το αμάξι η βρώμα ήταν ανυπόφορη. Ως και με κατάσχεση κινδυνευει . Και αλήθεια έχεις καταφέρει να δαμάσεις όλα τα άλογα και σου λείπουν μερικά ακόμα;
piiii Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Βάλε ένα αγωνιστικό ρε αδερφέ, Καλύτερο θόρυβο θα κάνει από χωρίς και θα είσαι και νόμιμος.
Dimitris_Marousopoulos Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Απο τι καταλαβα δε λεει να τον βγαλω θα τον αφυσω πανω λετε αμα αλλαξω τελικο καζανακι να δω καμια διαφορα στον ηχω και στη αποσωση;
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 19 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε Απο τι καταλαβα δε λεει να τον βγαλω θα τον αφυσω πανω λετε αμα αλλαξω τελικο καζανακι να δω καμια διαφορα στον ηχω και στη αποσωση; Ποσων χρονών είσαι; Μένεις Μπουρνάζι;
Dimitris_Marousopoulos Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 ειμαι 18 αδερφε και οχι δε μενω μπουρναζι Μόλις τώρα, Dimitris_Marousopoulos είπε ειμαι 18 αδερφε και οχι δε μενω μπουρναζι μενω θεσσαλονικη 21 ώρες πριν, Nabuko είπε Που τα ανεβάζει? Να μην το κάνεις. Είναι παράνομο. Να μάθεις να είσαι πάντα ένας νόμιμος πολίτης με σεβασμό στους γύρω σου ναι εχεις δικιο φιλε
filarhos Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ας ξεκινήσουμε με αυτό: Το αυτοκίνητο σου δεν είναι για καγκουριές... Αν ήθελα να το ζωντανέψω θα έκανα: Ένα service και αλλάζεις τα αναλώσιμα που χρειάζονται αλλαγή και κάποια που είναι στο όριο τους βάσει χλμ και ετών (πχ θερμοστάτες, ρακοράκια, λαστιχάκια κα), δες και φρένα πως πάνε, ίσως χρειαστούν οι δαγκάνες επισκευή... Αλλάζεις εξάτμιση από χταπόδι και πίσω με καινούριο μεταλλικό καταλύτη με λιγότερες τρύπες (παλιό euro έχεις και αν δεν έχεις αλλάξει οριακά θα ζει) να αντέχει την δύναμη του αυτοκινήτου και ένα τελικό να γίνει λίγο πιο μπάσο. (εσύ δεν θα ακούς τίποτα αν δεν ανοίγεις το παράθυρο γιατί δεν είναι impreza lancer) Βάζεις πρόγραμμα που ως turbo θα πάρει 20-30 ίππους εύκολα... Υ.Γ. Ένα σετ καινούρια μαλακά λαστιχάκια ή αλλάγη με τα πρώτα γλιστρήματα γιατί έχεις σχεδόν 30 κιλά ροπής και η Θεσσαλονίκη έχει τους ''καλύτερους'' δρόμους... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από filarhos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα