Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα φιλοι μ ειμαι κατωχος εχος volvo v70 2.5t 1998  κι σκεφτομαι να του βγαλω τον καταλυτη γιατι εχω ακουση εχει ποιο καλο θορυβο κι ανεβαζει κι μερικα αλογακια. Εσας ποια ειναι η αποψη σας;;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

κι ανεβαζει κι μερικα αλογακια.

Που τα ανεβάζει?

6 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

Εσας ποια ειναι η αποψη σας;

Να μην το κάνεις. Είναι παράνομο. Να μάθεις να είσαι πάντα ένας νόμιμος πολίτης με σεβασμό στους γύρω σου

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

καλησπερα φιλοι μ ειμαι κατωχος εχος volvo v70 2.5t 1998  κι σκεφτομαι να του βγαλω τον καταλυτη γιατι εχω ακουση εχει ποιο καλο θορυβο κι ανεβαζει κι μερικα αλογακια. Εσας ποια ειναι η αποψη σας;;

Οτι όποιος σου το είπε λεει βλακείες.Παράνομο,επικίνδυνο για την υγεία ,αντικοινωνικό.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

Αξίζει για να κερδίσεις 2-3 άλογα να αναπνέεις καρκίνο εσύ ο ίδιος, όλοι οι γύρω σου, να είσαι παράνομος, να μην περνάς ΚΤΕΟ και άλλα πολλά?

Είχε ένας φίλος κάποτε ένα αυτοκίνητο που είχε βγάλει καταλύτη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω.. ειδικά στο παρκάρισμα που πρακτικά δεν κινούταν το αμάξι η βρώμα ήταν ανυπόφορη.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Αξίζει για να κερδίσεις 2-3 άλογα να αναπνέεις καρκίνο εσύ ο ίδιος, όλοι οι γύρω σου, να είσαι παράνομος, να μην περνάς ΚΤΕΟ και άλλα πολλά?

Είχε ένας φίλος κάποτε ένα αυτοκίνητο που είχε βγάλει καταλύτη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω.. ειδικά στο παρκάρισμα που πρακτικά δεν κινούταν το αμάξι η βρώμα ήταν ανυπόφορη.

Ως και με κατάσχεση κινδυνευει .

Και αλήθεια έχεις καταφέρει να δαμάσεις όλα τα άλογα και σου λείπουν μερικά ακόμα;

Δημοσ.

Βάλε ένα αγωνιστικό ρε αδερφέ, Καλύτερο θόρυβο θα κάνει από χωρίς και θα είσαι και νόμιμος.

Δημοσ.

Απο τι καταλαβα δε λεει να τον βγαλω θα τον αφυσω πανω λετε αμα αλλαξω τελικο καζανακι να δω καμια διαφορα στον ηχω και στη αποσωση;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

Απο τι καταλαβα δε λεει να τον βγαλω θα τον αφυσω πανω λετε αμα αλλαξω τελικο καζανακι να δω καμια διαφορα στον ηχω και στη αποσωση;

Ποσων χρονών είσαι;

Μένεις Μπουρνάζι;

Δημοσ.

ειμαι 18 αδερφε και οχι δε μενω μπουρναζι

Μόλις τώρα, Dimitris_Marousopoulos είπε

ειμαι 18 αδερφε και οχι δε μενω μπουρναζι

μενω θεσσαλονικη

21 ώρες πριν, Nabuko είπε

Που τα ανεβάζει?

Να μην το κάνεις. Είναι παράνομο. Να μάθεις να είσαι πάντα ένας νόμιμος πολίτης με σεβασμό στους γύρω σου

ναι εχεις δικιο φιλε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ξεκινήσουμε με αυτό:

Το αυτοκίνητο σου δεν είναι για καγκουριές...

Αν ήθελα να το ζωντανέψω θα έκανα:

Ένα service και αλλάζεις τα αναλώσιμα που χρειάζονται αλλαγή και κάποια που είναι στο όριο τους βάσει χλμ και ετών (πχ θερμοστάτες, ρακοράκια, λαστιχάκια κα), δες και φρένα πως πάνε, ίσως χρειαστούν οι δαγκάνες επισκευή...

Αλλάζεις εξάτμιση από χταπόδι και πίσω με καινούριο μεταλλικό καταλύτη με λιγότερες τρύπες (παλιό euro έχεις και αν δεν έχεις αλλάξει οριακά θα ζει) να αντέχει την δύναμη του αυτοκινήτου και ένα τελικό να γίνει λίγο πιο μπάσο. (εσύ δεν θα ακούς τίποτα αν δεν ανοίγεις το παράθυρο γιατί δεν είναι impreza lancer)

Βάζεις πρόγραμμα που ως turbo θα πάρει 20-30 ίππους εύκολα...

Υ.Γ. Ένα σετ καινούρια μαλακά λαστιχάκια ή αλλάγη με τα πρώτα γλιστρήματα γιατί έχεις σχεδόν 30 κιλά ροπής και η Θεσσαλονίκη έχει τους ''καλύτερους'' δρόμους...

Επεξ/σία από filarhos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...